reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dziewczyny myślicie już nad zmianą fotelika w aucie? My mamy do 13 kg ale tak jakoś ciasno mi się wydaje, że Jakub tam ma...i chyba pomału zacznę się rozglądać za drugim. Myślałam o takim 0-18 kg można je ladnie i swobodnie położyć...

Myśmy się już dawno przesiedli do takiego 0-18 i to była słuszna decyzja- bo Ania się wreszcie mieści :-)
Poszukaj bo powstał gdzies wątek o fotelikach i tam o nim pisałam :)

reklama
Witam dziewczyny

Chyba dawno mi sie nie pisalo.
Otoz ostro pracujemy nad nowym planem dnia. Poniewaz Amelia spi w nocy ponad 12h (z karmieniem o 22, bo my na (.) ) probuje ja klasc tylko na jedna drzemke w ciagu dnia. Krok ryzykowny, ale wtedy spi dluzej niz jak spi 2 razy dziennie. Poza tym ladnie zasypia, a przed tymi krotkimi drzemkami jest kombinowanie, placz, ryk itd itp.

Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Do tego wszystkiego zabek dalej rosnie, kolejnych narazie nie widu ni slychu.
Pozdrawiam

He he, to widzę że zaczyna nam się tworzyć grupa na spotkanie integracyjne czerwcówkowych mam nad morzem.:-D:tak: Anni na tydzień, Martaja na weekend, Kachasek się waha... Kto jeszcze??????

Matko jak ja się cieszę!!!!!:-D:tak::-D:-D

Blanes, musisz się cofnąć trochę to już będziesz wiedziała. A tak w skrócie - Dzagud wybiera się nad morze na urlop latem, a reszta pozazdrościła i chce teeeż... np. ja:-) Ale ja w dalszym ciągu jestem przed uzgodnieniami z mężem...może i my dołączymy:-):-)

Hejka... No to ekipka się szykuje!! Super!!
A my na urlop dalej nie wiemy gdzie...chyba zostanie już ta Słowacja...a tak żeby głowy sobie nie zawracać myśleniem hihihi
Mój Kubulencja zjadł właśnie podwieczorek i kima... A mama zamiast się uczyć na bb siedzi ;/

No wlasnie wchodze na bb i widze ze beze mnie sie umawiacie ... i to nad moriem !!!
A kiedy bo ja na wakacje nad polskie morze sie wybieram i to na 2 tygodnie!!!Oh jak milo by bylo sie Wami zobazyc!!!!!!!!!!!!!!!!

Czekam na zaproszenie na parapetowe Anni ... :)

Palcem do tyka nie trafiam,dalej na walizkach siedze,dupa sie rozwiozala przy mamusi ehhhhh
Nie potrafie sie przyzwyczaic do tego ze juz mi nikt nie pomaga.Maz glodny chodzi,dzis w brudnych skarpetach poszedl do pracy hehehe ale psioczyl:-)...

no ale ...dzidzia zadowolona,gruba jak paczus,brzuch jej w siedzeniu przeszkadza:-D

teraz spi wiec korzystam z chwilki dla siebie.

Podziwialam dzis wyczyny Waszych bajtli:szok:szok!!!Co jeden to lepszy...gadaja,turlaja sie,chodza:szok::tak:,raczkuja,mama wolaja...a no i kosi kosi lapki robia...:szok::shocked2:

Moj kartofel tylko siedzi i to tak hmmmmm...balansujac na wszystkie strony swiata;-) a tak poza tym to bardziej lezakuje niz aktywnie spedza czas.A ja chce zeby robila kosi kosi:-p!!!!!!!!! Od dzis przyuczanie ostre hehe:-D

reklama
Dzagud dopiero przed chwilką weszłam na stronkę... Może to i zbieg ololiczności ale jak bysmy nie pojechali na Słowację to napewno nad morze...i myśleliśmy już o Władysławowie...i przglądaliśmy tą samą ofertę...

Do góry