reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Emmilia juz kiedyś pisałam, ze jestem fanka spacerów, więc jak wracam z pracy musze wyjść z małym chociaz na pół godzinki, więc nic mnie nie omija ;-)

Głęboko wierzę że i kiedyś mój Misio zacznie turlać się po całym mieszkaniu po czym wstanie otrzepie się i pójdzie do swojego pokoju
s065.gif

No to podążam na inne wątki.

BUHAHAHAHA! :rofl:

rysa jak Ala? Mam nadzieję, że lepiej :tak:

jjuz lepiej.w dzie byla tylko troche marudna ale bez temperaturki
zdemolowala mi znow caly pokój - pozrzycałą wszystko z półek. odkad sie nauczyła wstawać wsztstko leci co tylko rączka dostanie...a jak ją odciągne od półki to w mimnute jest przy innej.

ech, coś mojemu dziecku o 2 zachciało się foczkować i przy okazji postękać mamuśce :wściekła/y: ale po 40 minutach poszedł spać dalej ;-) a tak poza takimi pojedyńczymi wyskokami, noce są o wiele lepsze :tak: :tak:

zębów nadal brak ;-) ale patrząc na kuzyna Antonka (a raczej to Antonek jest jego wujkiem) - możemy sobie jeszcze długo poczekać :tak: Filipikowi dopiero teraz jedyneczki wychodzą, a dokładnie to obie sie dopiero przebiły ;-) mam w nosie te zeby !!

mam nowy problem - Antonek nie chce jeść kolacji. Opija sie w kąpieli wody i nawet nie myśli o papu :no: muszę go przez sen później karmić, bo głód mały :-( rozwala mnie to dziecko ;-)

Kobitki, czy któraś z Was jest z Wrocławia?
:tak::tak::tak::tak::tak:

Niuni, Szymek witajcie!

Efilo jak się czuje Zosia, mam nadzieję że to nic poważnego, jesteś z nią w domu czy niania się zajmuje?

szopka współczuję remontów... U nas - nowy blok - wciąż ktoś wierci albo wali młotkiem :dry: Na szczęście Młodego to nie rusza, ale ja wymiękam :baffled:
Może wymioty to była rekcja stresowa właśnie na hałas?
Oby się nie powtórzyło :tak:
Esia współczuję, wiem co to znaczy bo poprzednio mieszkałam w nowym blokowisku gdzie ciągle ktoś się wprowadzał i remontował, ale większość dnia byłam w pracy i mnie to tak nie dobijało jak teraz :wściekła/y: Ciesz się że Piotruś taki obojętny na hałasy, Czarek przy każdym wierceniu trzęsie się i nerwowo krzyczy, mam nadzieję że skończą w tym tygodniu bo inaczej wynosimy się na wieś.

A wczoraj normalnie załamka - wracam z pracy i z przedpokoju wołam do niego "dzień dobry", a mój Misio zrobił podkówkę i się rozbeczał na mój widok. Tak właśnie reaguje na widok obcych osób. No normalnie aż mnie serce zabolało.
a025.gif
A pracuję dopiero drugi tydzień.

Emmila nie martw się, może byłaś jeszcze w ubraniu/ słabym świetle i cię nie poznał? Czarek często robi podkówkę na widok taty wracającego z pracy, kiedy wita się z nim w czapce na głowie, ale po już po chwili śmieje się wesoło i wyciąga do niego ręce. Zobaczysz że młody szybko przywyknie i będzie cię witał z wyciągniętymi rękami. :tak::-)

Czarkowi wczoraj wyszedł pierwszy ząbek, ciągle ma kaszel i zatkany nosek i trochę marudkuje.

reklama
Do góry