reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Wszystkiego naj dla 7-o miesięczniaków :-D.

Witajcie kochane, ja tylko na chwilkę:-). Dziękuję za trzymamnie kcików, bardzo pomogły. Laura super zniosła podróż, cały czas spała (ja też:-D), co 3 godzinki jadła i rano była wyspana jak po normalnej nocy. Niedzielę jakoś przetrwałyśmy, teraz w wolnych chwilach sprzątam, układam, piorę, gotuję i jeszcze mleczko odciągam. Niestety Laura ma lekka chrypke mam nadzieję że jej przejdzie i nie rozwinie sie w jakieś choróbsko. Ok na razie tyle jak będę miała czas wkleję nasze zdjęcia. Wszystkim przeziębionym dużo zdrówka życzę:tak:.

reklama
Kotek, fajnie, że podróż upłynęła Wam bez problemów

Esia, współczuję hałasu, nie cierpię jak ktoś wierci, nawet u mnie w mieszkaniu ;-):-). Mam nadzieję, że niedługo wszystko wróci do normy i poodpoczywacie sobie od hałasu :tak:

A tak swoją drogą, jak mnie nie ma wieczorkiem to potem muszę nadrabiać pól godziny a jak jestem to tutaj pustka .......

GDZIE JESTEŚCIE KOBIETY ????

Jolka, jak to Ci się nie chce:confused:;-);-);-)
Pisz tu kobieto, nadrabiajmy, bo szok, zaniżamy dzis statystyki udzielania się na czerwcówkolandzie ;-):-D.
Cos nie tak w pracy? Potwierdzają się moje teorie odnośnie młodzieży gimnazjalnej? Mam nadzieję, że nie:no:

Ciesz się że Piotruś taki obojętny na hałasy
Na odgłosy remontowe :tak: Może to dlatego, że w Bielańskim był mega remont akurat gdy tam byliśmy - więc przyswoił jako pierwsze odgłosy tego świata ;-)
Gratuluję ząbka!!! :-)

Kotek może Maleńka tak reaguje na zmianę powietrza? (wiesz, różnica w zanieczyszczeniach itp.) Już się z czymś takim spotkałam - przechodzi najdalej po kilku dniach :tak:

Też mi się średnio chce pisać... Jakiś leń totalny... :zawstydzona/y:

niskie ciśnienie, nic się nie chce:-D
może i ja się lampkę wina napiję????

Monika oglądałam Wasze zdjęcia w galerii - super, masz śliczne córeczki:tak:

reklama
Do góry