reklama
izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
hej dziewczyny, ja za to padam na r.., jestem wykonczona praca na dzis, mala na szczescie zasnela a ja sobie czytam czerwcowkoland.
Co do rozpoznawania-moj maz sie ogolil i podchodzi do niuni a ta panika w oczach, placz i wyciaganie rak do mnie...dopiero po glosie go poznala i sie po jakims czasie uspokoila.
Co do rozpoznawania-moj maz sie ogolil i podchodzi do niuni a ta panika w oczach, placz i wyciaganie rak do mnie...dopiero po glosie go poznala i sie po jakims czasie uspokoila.
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Izka, przykro mi. Gdyby do tej niechęci ruchu dołączyłaby nam niechęć do Taty to palnęłabym sobie w łeb, na bank.
Sorki za toooo. I tak to pewnie przypadek, ja tez przez dluzszy czas byłam przerażona przywiązaniem Karolinki do mnie, ale juz mi przeszłoo ;-)
Sorki za toooo. I tak to pewnie przypadek, ja tez przez dluzszy czas byłam przerażona przywiązaniem Karolinki do mnie, ale juz mi przeszłoo ;-)
izka01
Monika-na szczescie to bylo chwilowe-po prostu nie poznala taty bez brody. Teraz tata wyjechal i mamy kontakt przez skype-poki co poznaje go, smieje, macha lapkami. Ciekawe na ile bedzie go pamietac, maz wraca 1 marca, mam nadzieje ze go pozna.
Monika77 7 czerwiec
Izka, sorki, dzisiaj mam chyba doooooła i wszystko widzę w czarnych barwach. ..... Ale wszystko zaczyna wychodzić na prostą - miałam rozmowy z potencjalnymi pracownikami - ok. Dzowiłam do potencjalnej niany - też ok, jutro ma przyjść na spotkanie... . Zaczynam mieć dobry humor
izka, przyklej zdjęcie tatusia nad łóżeczkiem, żeby mała codziennie go widziała
żegnam się dziewczyny, dobrej nocki, jutro muszę popracować, a nocka to jedna wielka niewiadoma
(a właśnie esia jak nocki?????)
jeżeli któraś z Was zna doświadczonego lektora j. angielskiego, niemieckiego lub francuskiego ( z Warszawy), który/a szuka pracy, to dajcie mi znać.
żegnam się dziewczyny, dobrej nocki, jutro muszę popracować, a nocka to jedna wielka niewiadoma
(a właśnie esia jak nocki?????)
jeżeli któraś z Was zna doświadczonego lektora j. angielskiego, niemieckiego lub francuskiego ( z Warszawy), który/a szuka pracy, to dajcie mi znać.
izka01
Monika-spoko :-) :-) :-) Powodzenia na spotkaniu z niania. Ja mam do opieki babcie-na zmiane przychodza ale czasami mi to bokiem wychodzi 3 samice w jednym gniezdzie to nie jest dobra sprawa, tym bardziej ze to one robia mi laske wiec nie wypada marudzic... :-( Moja siostra wziela nianie i jest bardzo zadowolona (np. niania usypia malucha w lozeczku bez problemow co mojej siostrze nie udalo sie jeszcze nigdy!).
Nie zapeszając, wczorajsza była super :-) Spał od 21 do 4.30 (cyc) i potem obudziłam się o 8, a Piotruś leżał w łóżeczku i bawił się przytulanką :-)(a właśnie esia jak nocki?????)
Usypianie wciąż sprawia pewne problemy, ale postęp jest ogromny I w dzień też włączyliśmy "metodę" i sprawdza się
Choć, prawdę mówiąc, po cichu liczyłam, że po 6 dniach już będzie nieco lepiej niż jest...
reklama
Monika77 7 czerwiec
Esia, ale i tak jest ok, więc dobrzee
Izka, dzieki. Jutro nmowa niania, mam nadzieje, ze ok
Esia, oby tak dalej
Izka, dzieki. Jutro nmowa niania, mam nadzieje, ze ok
Esia, oby tak dalej