reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

toska no pięknie! Ma chłopak poczucie własności! :-D

Kachasek to "ac..j" też u nas występuje :tak: Niniejszym wygrało plebiscyt na Pierwsze Słowo - choć obstawialiśmy "kulwa" lub "pieldolę" ;-) :-D

reklama
chyba sobie pójdę poprzepisywać bardzo ciekawe notatki ze szkoły:baffled:
pracy z makroekonomii nie chce mi się jeszcze pisać - mam na styczeń (pewnie zacznę 3 dni przed oddaniem)
w ogóle to chce mi się spać, ale mam lenia, żeby iść do łóżka:baffled:

Ale produkujecie - ciężko nadrobić.:tak: Już więcej na pewno nie zrobię sobie przerwy 6-cio dniowej, bo potem nie nadążam za wami:-D.

Kachasek, gratuluję naprawionego Miśka
Kotek, zdjęcie do paszportu super super
Martitka, jakieś nieodkryte talenty w Tobie drzemią? ;-)
Toska, Stasiek niesamowity przystojniak :tak:
Anni, powodzenia z mieszkaniem i pracą. Nie dajcie się :no:

Monika ja jestem codziennie, a i tak nienadążam :zawstydzona/y: jak skończę czytać to juź nie wiem co chciałam napisać ;-)

Kachasek, wszystkiego naj dla Misiunia. Niech rośnie zdrowo!

Kotek, zdjęcie super - Laurka modelka nie z tej ziemii.;-)

Kachasku
wszystkiego naj naj dla Miska!

k015.gif

Na jak długie spacery chodzicie przy takiej pogodzie???
(4 stopnie, słońca brak, ogólnie: niefajnie:no:)

my wcześniej wychodziliśmy na min. 3 godziny, no ale teraz, to nie chce mi się nosa nawet na 5 minut wystawić:no: dobrze, że jest M i dziadkowie:-)

Toska wyjęłaś mi to pytanie z ust. Ja też wykorzystuję babcię do spacerów w taką pogodę jak dziś. Właśnie gości u nas od paru dni i mogę nadrobić trochę zaległości typu fryzjer, zakupy, odwiedziny u koleżanek :happy2:
Czarek wczoraj był na dworze jakieś pół godziny (było zimniej i wiało)- stwierdziłyśmy z babcią że lepiej powoli przyzwyczajać go do niższych temperatur, dziś jest nieco cieplej i myślę że godzinka spaceru będzie ok...

reklama
Do góry