reklama
kachasek
matka-wariatka :)
chyba sobie pójdę poprzepisywać bardzo ciekawe notatki ze szkoły
pracy z makroekonomii nie chce mi się jeszcze pisać - mam na styczeń (pewnie zacznę 3 dni przed oddaniem)
w ogóle to chce mi się spać, ale mam lenia, żeby iść do łóżka
pracy z makroekonomii nie chce mi się jeszcze pisać - mam na styczeń (pewnie zacznę 3 dni przed oddaniem)
w ogóle to chce mi się spać, ale mam lenia, żeby iść do łóżka
Ja też Tak wygodnie siedzi się na kanapie...w ogóle to chce mi się spać, ale mam lenia, żeby iść do łóżka
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Ale produkujecie - ciężko nadrobić. Już więcej na pewno nie zrobię sobie przerwy 6-cio dniowej, bo potem nie nadążam za wami.
Kachasek, gratuluję naprawionego Miśka
Kotek, zdjęcie do paszportu super super
Martitka, jakieś nieodkryte talenty w Tobie drzemią? ;-)
Toska, Stasiek niesamowity przystojniak
Anni, powodzenia z mieszkaniem i pracą. Nie dajcie się
Kachasek, gratuluję naprawionego Miśka
Kotek, zdjęcie do paszportu super super
Martitka, jakieś nieodkryte talenty w Tobie drzemią? ;-)
Toska, Stasiek niesamowity przystojniak
Anni, powodzenia z mieszkaniem i pracą. Nie dajcie się
E
efilo
Gość
Kachasku
wszystkiego naj naj dla Miska!
wszystkiego naj naj dla Miska!
Na jak długie spacery chodzicie przy takiej pogodzie???
(4 stopnie, słońca brak, ogólnie: niefajnie)
my wcześniej wychodziliśmy na min. 3 godziny, no ale teraz, to nie chce mi się nosa nawet na 5 minut wystawić dobrze, że jest M i dziadkowie:-)
(4 stopnie, słońca brak, ogólnie: niefajnie)
my wcześniej wychodziliśmy na min. 3 godziny, no ale teraz, to nie chce mi się nosa nawet na 5 minut wystawić dobrze, że jest M i dziadkowie:-)
Toska wyjęłaś mi to pytanie z ust. Ja też wykorzystuję babcię do spacerów w taką pogodę jak dziś. Właśnie gości u nas od paru dni i mogę nadrobić trochę zaległości typu fryzjer, zakupy, odwiedziny u koleżanek
Czarek wczoraj był na dworze jakieś pół godziny (było zimniej i wiało)- stwierdziłyśmy z babcią że lepiej powoli przyzwyczajać go do niższych temperatur, dziś jest nieco cieplej i myślę że godzinka spaceru będzie ok...
Czarek wczoraj był na dworze jakieś pół godziny (było zimniej i wiało)- stwierdziłyśmy z babcią że lepiej powoli przyzwyczajać go do niższych temperatur, dziś jest nieco cieplej i myślę że godzinka spaceru będzie ok...
reklama
Rzeczywiście. Czy wy produkujecie jak dzieci śpią czy jak się bawią?. Bo ja drzemki Tomka wykorzystuję na prace domowe (dziś wyjątkowo mi się nie chce ), gdy nie śpi to jesteśmy razem :-) a dopiero wieczorem jak zaśnie mam czas dla siebie. A wy jak?Ale produkujecie - ciężko nadrobić.