reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

mój prawie naprawiony (bo jeszcze problem ze spaniem w dzień) egzemplarz 2 minuty temu skończył 5 miesiączków:tak::-):-)

(nie umiem wkleić szampanka ani nic innego:-()

Kachasek buziaczki dla Miśka:-)

cały dzień szukałam stroju baletmistrza, dla Staśka, zeby dla was zdjecie zrobić, niestety się nie udała:no::-D:-D

reklama
Kotek śliczne zdjęcie masz w awatarku:tak::-)
To do paszportu???

Mój Staś na zdjęciu do paszportu wygląda jak krewny rodziny Adamsów:-D:-D :-D

mój prawie naprawiony (bo jeszcze problem ze spaniem w dzień) egzemplarz 2 minuty temu skończył 5 miesiączków:tak::-):-)

(nie umiem wkleić szampanka ani nic innego:-()
No to jeszcze raz graaaty dla Miśka
Dziś 5 miesięsy już skończyłem
i się mamie naprawiłem.
Teraz już będę grzecznie spał,
i usmiechniętą minkę miał.

Kochasku najlepsze życzenia dla Miśka!!!!
:-) ślicznie..... :tak:

cały dzień szukałam stroju baletmistrza, dla Staśka, zeby dla was zdjecie zrobić, niestety się nie udała:no::-D:-D
Jak dla mnie to wystarczy w pieluszce szpagat, to Kachasek ma jakieś kosmate imaginacje ;-)

jakie znów kosmate??? kolega tańczył w szkole jezioro łabędzie w sukience:tak: (i traperach:szok: a z rajstopami nie wiedział co zrobić)

Kotek śliczne zdjęcie masz w awatarku:tak::-)
To do paszportu???

Mój Staś na zdjęciu do paszportu wygląda jak krewny rodziny Adamsów:-D:-D :-D

fajnie wyszła na nim:tak: tak poważnie;-)

hehe, a Michał jakby był nie wiem jak stary:szok: - dziewczyny widziały;-)

Dziękuję. No właśnie na tych paszportowych zdjęciach dzieci tak powaznie wyglądają, ale to dobrze nie trzeba będzie za szybko go wymieniać;-):-D.

Internet chodzi mi w tempie żółwia:wściekła/y: więc się dużo z wami dzisiaj nie nagadam:-( a szkoda, bo bardzo miło mi w waszym towarzystwie :tak:

pochwalę sie tylko, że Stasiek powiedział dzisiaj swoje pierwsze słowo: "gili":tak:;-):-D
stwierdziliśmy z M, że jest to deklinacja słowa "GILE", a synek chciał napewno powiedzieć:"zostawcie w spokoju mój nosek, nie ma tam żadnych GILI" (tylko użył skrótu myślowego - to po mamie) :-D:-D:-D

reklama
to ja nie powiem, jak zinterpretował wczoraj mój mąż to co się wydostało z ust Michała, jak do niego coś tam gadałam, bo mnie z forum wywalą;-) (że tak opiszę - wulgarna nazwa członka, lub osobnika, którego raczej sympatią nie darzymy, poprzedzone "a";-))
gile już jakiś czas u nas są (a raczej powoli zanikły), a jak Michał produkował się "gel" to mąż wymyślił, że Michał popiera jego chęć zakupu laptopa i mówi "dell"

Do góry