reklama
dziewczyny powiedzcie ile wasze pociechy spią w ciagu dnia ? bo mój bombelek maximum 1,5 h czy to nie za mało
NUNA najwyraźniej trafiłaś na małośpiący model tak jak ja i Esia:-)
Mój Staś śpi 1,5 do 3h. Ostatnio trochę dłużej i częściej, wydaje mi się, że to wpływ pogody.
oleola
Zaangażowana w BB
Witam wszystkie czerwcowe mamy.
Dolacze sie jesli mozna do tego grona. Mam na imie Aleksandra, mam 27 lat i sliczna coreczke Amelie. Czuje sie jak w przedszkolu Z kilkoma osobami znamy sie juz z innego forum. Teraz bede podczytywac na "dwa fronty". Pozdrawiam
Dolacze sie jesli mozna do tego grona. Mam na imie Aleksandra, mam 27 lat i sliczna coreczke Amelie. Czuje sie jak w przedszkolu Z kilkoma osobami znamy sie juz z innego forum. Teraz bede podczytywac na "dwa fronty". Pozdrawiam
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
witaj:-):-):-)
pieciomiesięczniaki wszystkiego naj,naj,naj:-):-):-):-)
Witaj oleola!
czekamy na zdjęcie ślicznej Amelii:-)
kolejna kandydatka na moją synową;-)
oleola
Zaangażowana w BB
Dziekuje za mile powitanie
Jak sie rozejrze gdzie tu galeria to z pewnoscia wkleje!
Toska uwazaj - grozi miloscia od pierwszego wejrzenia Szczegolnie jak Stasiu gustuje w brunetkach!
Cos pokrecilam - nie mam suwaczka
Jak sie rozejrze gdzie tu galeria to z pewnoscia wkleje!
Toska uwazaj - grozi miloscia od pierwszego wejrzenia Szczegolnie jak Stasiu gustuje w brunetkach!
Cos pokrecilam - nie mam suwaczka
reklama
:-):-):-):-):-)Toska uwazaj - grozi miloscia od pierwszego wejrzenia Szczegolnie jak Stasiu gustuje w brunetkach!
dzisiaj odebrałam paszport Staśka i za tydzień wyruszamy w jego pierwszą daleką podróż trochę obawiam się lotu, myślałam, że to 6 godzin, a okazało się, że prawie 8 nie wiem jak uda nam się zabawiać słodaska przez tak długi czas, nie wspominając już o trzymaniu go na kolanach
Może macie jakieś pomysły?????