reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
dziewczyny powiedzcie ile wasze pociechy spią w ciagu dnia ? bo mój bombelek maximum 1,5 h czy to nie za mało

kachasku nie chwal dnia :-p Mam profil w komórce "Piotruś śpi" - 100% że gdy go włączę, staje się nieaktualny :-D

Nuna 1,5h to niezły wynik - u nas bywa, że przez cały dzień uzbiera się ledwie godzinka... A bywa, że i 3 :-)

dziewczyny powiedzcie ile wasze pociechy spią w ciagu dnia ? bo mój bombelek maximum 1,5 h czy to nie za mało

NUNA najwyraźniej trafiłaś na małośpiący model:-D tak jak ja i Esia:tak::-)
Mój Staś śpi 1,5 do 3h. Ostatnio trochę dłużej i częściej, wydaje mi się, że to wpływ pogody.

Witam wszystkie czerwcowe mamy.

Dolacze sie jesli mozna do tego grona. Mam na imie Aleksandra, mam 27 lat i sliczna coreczke Amelie. Czuje sie jak w przedszkolu :zawstydzona/y: Z kilkoma osobami znamy sie juz z innego forum. Teraz bede podczytywac na "dwa fronty". Pozdrawiam

Dolacze sie jesli mozna do tego grona. Mam na imie Aleksandra, mam 27 lat i sliczna coreczke Amelie. Czuje sie jak w przedszkolu :zawstydzona/y: Z kilkoma osobami znamy sie juz z innego forum. Teraz bede podczytywac na "dwa fronty". Pozdrawiam

witaj:tak::tak::-):-):-)

pieciomiesięczniaki wszystkiego naj,naj,naj:-):-):-):-)

Witaj oleola!
czekamy na zdjęcie ślicznej Amelii:-)
kolejna kandydatka na moją synową:dry:;-):-D

Dziekuje za mile powitanie

Jak sie rozejrze gdzie tu galeria to z pewnoscia wkleje!
Toska uwazaj - grozi miloscia od pierwszego wejrzenia ;) Szczegolnie jak Stasiu gustuje w brunetkach!

Cos pokrecilam - nie mam suwaczka :(

reklama
Toska uwazaj - grozi miloscia od pierwszego wejrzenia ;) Szczegolnie jak Stasiu gustuje w brunetkach!
:-):-):-):-):-)

dzisiaj odebrałam paszport Staśka i za tydzień wyruszamy w jego pierwszą daleką podróż:tak: trochę obawiam się lotu, myślałam, że to 6 godzin, a okazało się, że prawie 8:baffled: nie wiem jak uda nam się zabawiać słodaska przez tak długi czas, nie wspominając już o trzymaniu go na kolanach:no:
Może macie jakieś pomysły????? :hmm::hmm::hmm:

Do góry