reklama
E
efilo
Gość
Ja mam to samo. Zauważam 'rzeczy do zrobieania' w momencie zosinej pobudki
Tak długie, jak się da, żeby nie wracać z wyjcem w wózku ;-) Dzisiaj krążyłam po deszczu godzinę - ubrana w zimową kurtkę, rajstopy pod dżinsami, ciepłe buty i rękawiczki I mało mi łba nie urwałoNa jak długie spacery chodzicie przy takiej pogodzie???
Annie ja zaglądam gdy Piotruś idzie spać (ostatnio coraz wcześniej - dzisiaj już śpi od ponad pół h...)
Iszatr efilo mam ten sam syndrom
Piotruś strasznie dzisiaj ulewa :-( Zaczęło się od reakcji na sinlac - po 30 minutach zwymiotował wszystko (a zjadł tylko kilka baaardzo rozwodnionych łyżeczek i zapił cycem) i od tamtej pory ulewał. Mam nadzieję, że nic go nie bierze - jakiś taki niewyraźny był...
Jak Monster śpi w dzień to nadrabiam z domowymi obowiązkami, ale czasem zajrzę na bb... ;-) Rozkręcam się jak dzieco idzie spać wieczorem, a Małż próbuje zbić dla nas fortunę i nie ma dla mnie czasu .Rzeczywiście. Czy wy produkujecie jak dzieci śpią czy jak się bawią?. Bo ja drzemki Tomka wykorzystuję na prace domowe (dziś wyjątkowo mi się nie chce ), gdy nie śpi to jesteśmy razem :-) a dopiero wieczorem jak zaśnie mam czas dla siebie. A wy jak?
Esia, to nie fajnie, ale może się zwyczajnie przejadł . Jak wogóle wasze wieczorne zasypianie, nic nie relacjonujesz ostatnio. Czyli chyba ok?
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Kochanej Zuzi i Maksiowi wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 5 miesięcy:
Monika Dzagud dzięki:-).
Esiu mi też się wydaje że Piotrus się przejadł. A kaszkę jadł dziś po raz pierwszy?
Ja przeważnie piszę jak niunia śpi, jak nie śpi to poswięcam jej cały czas. A na spacery ostatnio nie chodzimy bo ciągle pada ale wkładam ją do spacerówki ubraną jak na dwór i otwieram okno, potrafi mi tak przespać 4 godziny.
Monika Dzagud dzięki:-).
Esiu mi też się wydaje że Piotrus się przejadł. A kaszkę jadł dziś po raz pierwszy?
Ja przeważnie piszę jak niunia śpi, jak nie śpi to poswięcam jej cały czas. A na spacery ostatnio nie chodzimy bo ciągle pada ale wkładam ją do spacerówki ubraną jak na dwór i otwieram okno, potrafi mi tak przespać 4 godziny.
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Kotku dziękujemy
Ja mogę pisać dużo, bo Maksio sam się często bawi, a jak śpi to staram się ogarnąć dom, ale czasami mam lenia i zamiast sprzątać to siedzę przy kompie
Chociaż piszę niewiele, bo mój net jest stasznie wooolny i większość czasu zajmuje mi czytanie waszych postów ;-)
Ja mogę pisać dużo, bo Maksio sam się często bawi, a jak śpi to staram się ogarnąć dom, ale czasami mam lenia i zamiast sprzątać to siedzę przy kompie
Chociaż piszę niewiele, bo mój net jest stasznie wooolny i większość czasu zajmuje mi czytanie waszych postów ;-)
Sama nie wiem - ale może faktycznie się przejadł, wprawdzie zjadł tylko kilka łyżeczek + cyca Tak Kotku to był pierwszy razEsia, to nie fajnie, ale może się zwyczajnie przejadł . Jak wogóle wasze wieczorne zasypianie, nic nie relacjonujesz ostatnio. Czyli chyba ok?
A z zasypianiem ostatnio rzeczywiście nieźle :-) Zasypia już zawsze sam - szczytem ekstrawagancji jest przytrzymanie za wierzgające łapki ;-) No i (co widać po mojej aktywności ;-)) wcześnie chodzi spać (ale za to aktywność poranną też zaczyna z kurami ;-)). Dziś jest wyjątek - zasnął o 19.30, po 1h obudził się i brykał do 21.30 (ale sam w łóżeczku), dostał cyca i znowu śpi :-)
kachasek
matka-wariatka :)
dziękujemy za życzenia
ale normalnie łażę ok godziny (z czego Michał przesypia pół a potem bawi się grzechotką w wózku)
dzisiaj było pół godz - deszcz, śnieg z deszczem aż w końcu śnieg - błeeeNa jak długie spacery chodzicie przy takiej pogodzie???
(4 stopnie, słońca brak, ogólnie: niefajnie)
ale normalnie łażę ok godziny (z czego Michał przesypia pół a potem bawi się grzechotką w wózku)
ja w zasadzie teżIszatr efilo mam ten sam syndrom
przyłączam się do życzonekKochanej Zuzi i Maksiowi wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia 5 miesięcy:
a Michał ma chyba nastawiony jakiś zegarek na pół godziny 4 godziny to tylko w nocyA na spacery ostatnio nie chodzimy bo ciągle pada ale wkładam ją do spacerówki ubraną jak na dwór i otwieram okno, potrafi mi tak przespać 4 godziny.
reklama