reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

hello dziewuszki, tez juz słyszłam o limitach ale Religa jak sie odwiedział to byl oburzony więc miejmy nadzieję że wszystko bedzie miało dobry koniec:)

reklama
Ja czytałam, że od razu tego samego dnia zdementowali tę informację. Mam nadzieję, że głupi pomysł został zaduszony w zarodku i nigdy więcej nie wróci :baffled:

a mnie tak strasznie smutno dzisiaj:-:)-:)-(

mezulek chorutki(faszerowałam go lekami),a i tak do pracki musial pojsc

no i zostałam sama na całą długą noc:-:)-:)-(

uuuu biedna Dorotka :-(, mojego M. też nie ma ale to dlatego, że dostał dziś wychodne na pifko z kumplami :tak:, a co niech się nacieszy tymi ostatnimi chwilami, hehehe :cool2:

Witam Panią Sorgę. Czy to już zawsze tylko na weekendy Pani z nami będzie?:confused::eek: Pani się nie odkopie z tych wszystkich postów:-D:-D:-D.

mój monio wrócił z temp 38,5 niezle co jak to zobaczylam to rece zalamalam,dostal aspirynke,wit.c musującą,polopirynke s i kazalam mu isc spac,jak tak dalej pojdzie to podjade po jakis antybiotyk dla niego,przerazona jestem zwlaszcza ze nie chcialabym zarazic siebie i dzidziorka,juz wczoraj najadlam sie czosnku,i chyba dzis czeka mnie powtórka z rozrywki

Szanowne Panie,

Uprzejmie się chwalę, że od dwóch godzin mozna mi postawić mgr przed nazwiskiem, czyli jak mówi mój mąż, jestem dyplomowanym magazynierem:-D. Boże jaka ja szczęśliwa jestem! Choć chyba jeszcze do końca to do mnie nie dociera.

Przyłączam się do gratulacji!!!!!! :-)
Troszkę dawno mnie tu nie było, aż wstyd.... Nasz ślub się udał, było jak z bajki!!!! A ja czułam się jak prawdziwa księżniczka ze swoim ukochanym księciem..... eh.... bajka!!!! za chwilkę dorzucę foteczki do galerii brzuszków, bo już co nieco mi się pojawiło :-) a tak ze statystyk- +6cm w biuście, +5 w pasie, w biodrach minus 4. przed ciążą ważyłam 74kg, w pierwszych 2 mies. schudłam ponad 6kg, a obecnie ważę "już" 70,5. to chyba tyle ;-) w środę idziemy na usg. może zobaczymy, kogo noszę? :-)

reklama
Dzaaaaguuud, no normalnie dumna jestem :tak: gratulacje.
Liczę że też dołączę do grona dyplomowanych magazynierów za jakieś dwa miesiące :-D

Do góry