reklama
Od nas też wielkie buziaki!!! :-):-):-)Michalinko, Szymonku i Stasiu
sto lat, sto lat!
zdrówka, uśmiechów,
psot i zabawy
Kochanym jednoroczniakom - Michalince, Stasiowi i Szymusiowi moc najlepszych życzeń. Aby Wasze życie było zawsze radosne, pozbawione trosk i pełne miłości.
Buziaczki urodzinowe od Ciotki Dzagud i koleżanek - Weronisi i Madzi.
Buziaczki urodzinowe od Ciotki Dzagud i koleżanek - Weronisi i Madzi.
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Michalince Szymonkowi i Stasiowi dużo radości i miłości :-).
A naszym 13-o miesięczniakom Karolince, Livii i Dawidkowi równiez najlepszego.
Gingeros super że u was lepiej.
Elmaluszek całus dla Amelki w guza;-).
Toska mi też się czasem wydaje że Laura mma ADHD (to po teściowej).
Szopka ja już nie moge sie doczekac wyjazdu do Polski, tam czekają stęsknieni dziadkowie i ciotka, więc na parę dni będę miała Laurę z głowy;-).
Na basenie było super, jakimś cudem nawet Laura zasnęła w tym hałasie i spała 2 godzinki, a ja mogłam się spokojnie opalac. Dziś zmykamy na zakupki papa.
A naszym 13-o miesięczniakom Karolince, Livii i Dawidkowi równiez najlepszego.
Gingeros super że u was lepiej.
Elmaluszek całus dla Amelki w guza;-).
Toska mi też się czasem wydaje że Laura mma ADHD (to po teściowej).
Szopka ja już nie moge sie doczekac wyjazdu do Polski, tam czekają stęsknieni dziadkowie i ciotka, więc na parę dni będę miała Laurę z głowy;-).
Na basenie było super, jakimś cudem nawet Laura zasnęła w tym hałasie i spała 2 godzinki, a ja mogłam się spokojnie opalac. Dziś zmykamy na zakupki papa.
KOTEK ależ zazdroszczę takiego lenistwa i opalania jeszcze trochę a będę mogła robić za córkę młynarza znając życie pojadę nad morze i będzie deszczowo, zimno i niesłonecznie brak mi opalenizny może na solarkę skoczę
podejrzewam, że mój Antonek ma motorek w tyłku ciągle chodzi, biega, kombinuje i praktycznie nie odpoczywa i wszystko do śmieci wyrzuca ostatnio wyrzucił sandałki i smoczek teściowie szukają pilota od TV (podejrzewamy, że jest już na wysypisku ;-)). A moje klucze (z przyczepioną pa pa - czyli kwa kwa) wrzucił wczoraj do wazonu z wodą wiadomo, kaczka lubi pływać ;-)
Poprosze o rade -Jak uspic małego rozrabiake,ktory jest padniety ale namietnie i uporem maniaka goni po łozeczku muche i wyzywa ja z niemocy złapania
Komedie by było mozna nakrecic
Gusia rada jest jedna -przeczekac. Przechodziłam to samo i nic w zasadzie się nie sprawdziło. Tak więc - cierpliwości.
Tylko mam znowu problem ze Amelka przez to cale chorowanie przyzwyczaila sie spac z nami w lozku i za chiny ludowe nie mozemy jej tego oduczyc.I dzien mam zrypany jak spi na lozku bo przy dziennej drzemce musze jej pilnowac co by nie zleciala wiec juz nic nie moge przez te 2 godziny zrobic tylko leze z nią.A poniewaz sypialnie mam na pietrze to boje sie ją zostawiac.
Elmaluszku to wykorzystuj ten czas na odpoczynek. Widzisz, ja nie potrafię tak. Jak tylko Zu zasypia rzucam się w wir domowych prac (lub na BB;-)). A Ty musisz leżec
Kurcze moje dziecie jeszcze śpi a lecimy dziś na szczepienie. Na 16.20. Jeszcze musi mi zjeśc obiad przed wyjściem. I co? muszę ją budzic...:-(
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Najlepsze zyczenia urodzinowe,
Dla Alusi,Michalinki,Stasinka i Szymonka,
Zasyla Amelka z mamą
Gingeros-Ale urwis z Antonka,widac ze zdrowko mu wrocilo
Dla Alusi,Michalinki,Stasinka i Szymonka,
Zasyla Amelka z mamą
Gingeros-Ale urwis z Antonka,widac ze zdrowko mu wrocilo
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Ja tu pisze pisze czytam a operator balaganu rozwalił patyczki do uszu po calym pokoju
I o dziwo jeszcze nie mialysmy dzisiaj drzemki
I o dziwo jeszcze nie mialysmy dzisiaj drzemki
reklama
anni
Fanka BB :)
Michalinko, Szymonku i Stasiu
od Cioteczki Anni i Surisi
10000 Lat w Zdrowku i Szczesciu!
:-):-):-)
od Cioteczki Anni i Surisi
10000 Lat w Zdrowku i Szczesciu!
:-):-):-)