reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

juz po usg:-) Bedzie Michalinka. I wszystko ok:-) Ale jestem szczesliwa! Ja juz nie pije i nie pale i tez nie pochwalam - mialam pewne zalamanie ale je zwalczylam.

reklama
Fantazjo ooooooooogromne gratki z powodu zdrowej córci.:-):-):-)
Cieszę się, że wychodzisz z depresji i trzymaj się mocno postanowienia: ciąża bez fajek i alko :-).

Z okazji Walentynek wszystkim przyszlym mamom ich lubym i pociechom wszystkiego najlepszego!!!!!!!!

fantazja super ze kolejna baba bedzie i zdrowa! ja slyszalam tylko o fajkach (za duzo sie nie wczytywalam) ze najwiekszy wplyw na dziecko maja na koncu ciazy ostatnie 2-3 miesiace kiedy to gromadzi sie tluszcz - dziecko moze miec mniejsza wage i urodzic sie wczesniej przez palenie wlasnie. ale to nie regula. znam osoby ktore palily i urodzily zdrowe dzieci. a problemy z nauka sa raczej genetycznie uwarunkowane (z obserwacji znajomych wnioskuje).

jolka gratuluje naleza Ci sie wolne przerwy i sala blisko kibelka!!!

a ten filmik o placzacym dziecku (z chimerami) to ja wczoraj mialam prawie identyczny tylko trwal godzine (do tego Ciri wali glowa w meble jak jest zla i jeszcze bardziej placze bo ja boli) a potem powtorka przy obiadku. pol godziny ryku bo ona tego nie chce jesc. jak zglodniala zjadla. przed snem znow chimery bo ona jeszcze nie chce spac (a juz widac ze zmeczona strasznie). takze pol dnia ryczala a wlasciwie darla sie w nieboglosy echhhh

Udanych Walentynek Dwupaczki!

f025.gif

Mamuśki Kochane, wszystkim życzę z okazji Walentynek, aby trwały przez całe życie.:-D :-D :-D
Całuski od naszej "czwóreczki"

reklama
Do góry