reklama
I ja, taka spóźniona pędzę z życzeniami dla naszych kochanych ROCZNIAKÓW.
Laurce, Amelce i Piotrusiowi
Franusiowi
I psotce Suri
W każdej chwili, zawsze, wszędzie, niech Wam w życiu dobrze będzie! Niech Was dobry los obdarzy szczęsciem wielkim i spełnionymi marzeniami!!!
A
agik25
Gość
I ja, taka spóźniona pędzę z życzeniami dla naszych kochanych ROCZNIAKÓW.
Laurce, Amelce i Piotrusiowi
Franusiowi
I psotce Suri
W każdej chwili, zawsze, wszędzie, niech Wam w życiu dobrze będzie! Niech Was dobry los obdarzy szczęsciem wielkim i spełnionymi marzeniami!!!
To i ja się podpiszę pod tymi życzeniami.
Wszystkiego najlepszego Słoneczka
Wszystkiego najlepszego Słoneczka
(Goście mi pojechali przed południem, a my całe popołudnie u moich rodziców w ogrodzie. Wojtek szalał a ja dostałam @ i padam. Odezwę się jutro...buziaki)
Jolka, baw się dobrze i nie myśl (akurat, bo ja nie wiem jak to jest, nie?;-))
A ja siedzę i piję sobie drinusia - moją ulubioną margheritkę truskawkową. Wprawdzie bez cytrynki bo ni mom, ale zawsze.... Wkurzyłam się na mojego ukochanego Męża i muszę odreagować. On śpi i ciekawa jestem co powie jak jutro w koszu na śmieci pustą butelkę po tequili znajdzie.
A ja siedzę i piję sobie drinusia - moją ulubioną margheritkę truskawkową. Wprawdzie bez cytrynki bo ni mom, ale zawsze.... Wkurzyłam się na mojego ukochanego Męża i muszę odreagować. On śpi i ciekawa jestem co powie jak jutro w koszu na śmieci pustą butelkę po tequili znajdzie.
anni
Fanka BB :)
Widze Dzagudko kochaniutka, ze mamy podobne od-reakcje i ...podobne gusta smakowe - nooo troszke ci zzdroszcze powiem ci, nei pamietam kiedy margaritke pilam (ale nadrobie na wakacjach;-) ;-)
No to " Na Zdrowko..." hehehe
No to " Na Zdrowko..." hehehe
anni
Fanka BB :)
no Dzięki. Tylko że Już Mam W Czubie. Drink Był Spory, A Tak Mi Się Dobrze Go Piło, że Już Skończyłam. No I Trochę Mi Literki Skaczą, He He.
:-d:-d:-d
reklama
poprawa zakończyła się nagłym pogorszeniem :-( Antek wczoraj wymiotował :-( i znowu ścisła dieta, nic nie rozszerzamy :-( bałam się w nocy, bałam, że będzie wymiotować, ja nie usłyszę i mały się zakrztusi :-( noc do bani, pełna kontrola :-( rano dziecko głodne, a tylko marchwinkę zjeść może :-( i wytłumacz dziecku płaczącemu z głodu, że tylko to może zjeść, że innym żarciu wymiotuje albo go brzuszek mocno boli