reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Ameli, Laurze i Piotrusiowi życzymy wszystkiego najlepszego z okazji pierwszego roczku, udanej imprezki i smacznego torta!

Gingeros życzymy Antonkowi szybkiego wyzdrowienia :tak:

Agik
skąd ja to znam - tornado włącza się Czarkowi zawsze kiedy zabieram się za sprzątanie. Myślę że nie masz co się przejmować porozrzucanymi zabawkami - przecież znajomi nie jadą do was z inspekcją tylko by miło spędzić z wami czas.;-)

Ja mam od wczoraj jakieś rewolucje żołądkowe, ale sama sobie jestem winna - zjadłam prawie kilogram czereśni na raz :baffled:, na szczęście Czarek pogardził czereśniami i miewa się doskonale :laugh2:

Wszystkim wyjazdowiczom życzymy udanego weekendowania. My też wybywamy jutro na łono natury :happy: Chociaż tyle bo dłuższy urlop coś nam się sypie :-(

reklama
Dziękujemy ślicznie za życzenia, Amelce i Piotrusiowi zyczymy samych cudownych chwil w życiu i jak najwięcej radości:tak:.
Gingeros zdrówka dla Antonka;-).
Wszystkim wyjeżdzającym i przyjmującym gości życzymy miłego weekendu:-).

Gingeros buziaczki dla was! bedzie dobrze!!!! badz silna!

A Laurze, Piotrusiowi i Amelce WSZYSTKIEGO NAJ!!! Rosnijcie zdrowo z usmiechem na buzce!:-)

Ginger duuużo zdrówka dla kuzyna Antonka

Laurko, Amelko Piotrusiu rośnijcie zdrowo i dawajcie wiele radości swoim rodzicom

Jolka, baw się dobrze i ODPOCZYWAJ!!! A każdy kto Cię określi jako wyrodną matkę ma w łeb!!! :crazy:Ależ Ci zazdroszczę....

Eee tam ja się nie przejmuję ;-) zresztą na formu regionalnym należę do klubu wyrodnych matek ;-):-D:-D:-D
A jak mi tak zazdrościsz to pakuj manatki, przyjeżdżaj do mnie, ja cię z sobą zabiorę :tak::-)

Ginger

biedny Antonek :baffled: :-(
Super jest zamiast zwykłego soku marchwiowego ors200 z hippa ale to pewnie wiesz. ;-)

A tak w ogóle to witam wszystkich. Ostatnio u mnie straszny sajgon bo nagle niania nie przyszła do pracy :szok:

prezent-330.jpg

Samych cudowności dla naszych rocznych maluszków:
Amelki Laury i Piotrusia!!!!

reklama
Efilo, jak to nie przyszła????:szok: Tak bez zapowiedzi, bez niczego??? Przecież byłaś z niej taka zadowolona? Kurna, jak to jest możliwe w ogóle? Ja codziennie dziękuję Bogu za Babcię!!!:-)

Do góry