reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Elmaluszku - skrzynka wyczyszczona!

Agik - kobieto rozumiem Cie ojj taaak, ja po niedzielnych gosciach pozbierac sie nie moge - 8 doroslych i 3 male bomble ... ;-):-D Ciagle kieliszki po winku mam w zlewie:zawstydzona/y: G dzis pracowal z domu to mi troche dopomogl...Jesli chodzi o Suri wymiekalam, wymiekam i wymiekac bede. Dziecko mi wrocilo do pozycji horyzontalnej i sie domaga bym ja non stop za rece prowadzila - NIC kompletnie nie moge w domu zrobic!!!!

Dzagudku - baaardzo sie ciesze. :tak::-D

Kachasku - Gratki Wielkie - Pasowal Misiowi Pajacyk na raczke? Podonbal mu sie? Suri od razu sciagnela (kupilam jej taka malpke) i zostawila w koncie:-(
Niewdzieczne dziecko!:-p:-D

Poza tym zyjemy dobrze i przesylamy Maluchom Zyczenia!!!!

Dla Czarusia, Julci i Szymonka STU LAT albo i Wiecej!!!
Samych pogodnych dni w życiu i duzzo duzzo radosci.

Ostatnia edycja:
reklama
Czarek i mama dziękują wszystkim ciociom za piękne życzenia :tak: I buziaczkujemy Julcię i Szymka.

My dziś podpisaliśmy umowę przedwstępną i jak dobrze pójdzie to Czarek we wrześniu wprowadzi się do własnego pokoju - o taki dostał prezent od rodziców :-D

601289lww0kx3cpw.gif

JULCE CZARKOWI I SZYMKOWI MOC CAŁUSKÓW
i my się przyłączymy:tak:

anni podobał się:tak: a najlepsze, że przesyłka trafiła do sąsiadów:baffled: dobrze że do tych, którzy są ok:tak:

Kochany Czarusiu, życzymy ci wielu cudowności i radości wiele, niech ten twój wrodzony czar przyniesie ci szczęścia wiele:)

Juljo cudowna rośnij rodzicom zdrowa i piękna, niech życie obdarza cię samymi cudownymi chwilami!

Szymonku przesłodki, żebys zawsze był takim usmiechniętym dzieciaczkiem na pociechę rodzicom i ku radości światu!

Zuziu śliczniutka, pomóz pracę pisać mamie, a ci wiele mądrości się dostanie :) hehehe a na serio samych wspaniałych zdarzeń, spełnienia wszystkich marzeń i duuużo zdrówka!!!

Z okazji 1 urodzin życzą Sorga i Eryczek :)
I my przyłączamy się do życzeń :tak:

Trochę się spóźniliśmy, ale wczoraj mój net szalał i co chciałam na bb wejść, to się zawieszał :wściekła/y:

Czarusiowi,Julce i Szymusiowi,
Spelnienia marzen,zdrowka,
Przyjazni i milosci ,
I wszystkiego co najlepsze,
Zyczy Amelka z mamą

Nic słodszego na tym świecie, ponad roczne małe dziecię,
więc życzenia dziś składamy:
bądźcie pociechą Taty, Mamy !

Wszystkich wspaniałości tego świata życzmy Julce i Czarusiowi !!
Ania i Szymuś :)

Jednocześnie z całego serca dziękujemy za wszystkie życzenia od wszystkich ciotek, małych kolegów i koleżanek :-D:-D:-D

Zostawiam Was kochane na weekend.
Jadę sobie sama z Zuzią do rodzinki na całe trzy dni. Raczej nie będę miała dostępu do netu wiec naszym kochanym jubilatom pożyczę wszystkiego co najlepsze po powrocie...
Trochę się martwię, bo pierwszy raz rozstajemy się z m na "tak długo". No i jak ja sobie poradzę z tym moim łobuziakiem.
Idę się pakowac....​

Anielap-odpoczywajcie dziewczynki.Kazdemu cos od zycia sie nalezy:-D
A taka 3 dniowa rozląka to nic strasznego.Dacie rade:tak:.Nas wkrotce czeka znowu 2 tygodniowa.

reklama
anielap ja zostawiam w poniedziałek M na cały tydzień ;-) zresztą dzieci też zostają (u teściowej):zawstydzona/y: taka ze mnie wyrodna matka :-p
Trochę się denerwuję, ale chłopaki mieli już próbę weekendową u babci i było super :-)

Do góry