reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dla Czarusia, Julci i Szymonka najserdeczniejsze życzenia urodzinowe, stu lat w szczęściu i radości, samych pogodnych dni w życiu.
Rośnijcie zdrowo Maluszki.
712138jqisv7fg1b.gif

reklama
Kochany Czarusiu, życzymy ci wielu cudowności i radości wiele, niech ten twój wrodzony czar przyniesie ci szczęścia wiele:)

Juljo cudowna rośnij rodzicom zdrowa i piękna, niech życie obdarza cię samymi cudownymi chwilami!

Szymonku przesłodki, żebys zawsze był takim usmiechniętym dzieciaczkiem na pociechę rodzicom i ku radości światu!

Zuziu śliczniutka, pomóz pracę pisać mamie, a ci wiele mądrości się dostanie :) hehehe a na serio samych wspaniałych zdarzeń, spełnienia wszystkich marzeń i duuużo zdrówka!!!

Z okazji 1 urodzin życzą Sorga i Eryczek :)

Ostatnia edycja:
No i zapomniałam - Kachasek kujonie, jak zwykle.... gratulacje.
Agik, praca nie zając, napiszesz nawet nie będziesz wiedziała kiedy. Oj, ja wiem jak się nie chce - pisałam z Madzią w brzucholu.:tak:

A my dziś musimy iść znowu do lekarza - stawiam na zapalenie krtani u Magdy - wczoraj w nocy zaczęła mi kasłać, ale tak typowo "gardłowo".:no: Żal mi jej, bo mimo że gorączki brak i generalnie zachowuje się normalnie, to widać że ją to gardziołko boli i ma problemy z jedzeniem. No zobaczym co lekarz powie.

Julci, Czarusiowi i Szymonkowi
życzymy wszystkiego co najlepsze, samych radosnych dni, uśmiechu na buźkach, duuuuużo zdrówka i żebyście zawsze dawali swoim rodzicom tyle radości i wzruszeń co do tej pory a nawet i więcej;-):tak:
-Aga i Wojtuś

Dzagud ja już myślę o wakacjach a nie o pisaniu pracy :zawstydzona/y: Wojtek tak mi daje popalić, że nie wiem w co ręce włożyć, wieczorem padam na pysk także praca musi poczekać jak zbiorę siły i moja mama pójdzie na urlop.
W ogóle co chwila jakiś gości mamy, wczoraj aż musiałam mężowi odmówić bo się pytał czy mogą wpaść kolejni znajomi na mecz- wstyd ale powiedziałam, żeby wymyślił jakąś historyjkę bo ja jeszcze po przedwczorajszych gościach nie posprzątałam :zawstydzona/y::szok:
A teraz na weekend przyjeżdżają znajomi z 3 miesięczną dzidzią. Chyba już dzisiaj powinnam zacząć generalne porządki:szok: a jeszcze muszę jakieś menu wymyślić dla matki karmiącej...

Zuzi, Zosi, Ali,Emmie, Erykowi oraz Julci, Czarusiowi i Szymonkowi wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin życzy ciocia Toska ze Stasiem

Witam się po krótkiej przerwie. Wczoraj wróciliśmy znad morza, byliśmy we Władysławowie. Taki spontaniczny wyjazd:-) Jak się okazało z maluszkiem też można być spontanicznym:tak::-D Fajnie.
Byliśmy też w Chłapowie (dobrze pamiętam, że wybieracie się właśnie do Chłapowa???) na spacerze, (10 minut od Władka), fajne miejsce, o wiele spokojniejsze.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry