reklama
Kochany Czarusiu, życzymy ci wielu cudowności i radości wiele, niech ten twój wrodzony czar przyniesie ci szczęścia wiele
Juljo cudowna rośnij rodzicom zdrowa i piękna, niech życie obdarza cię samymi cudownymi chwilami!
Szymonku przesłodki, żebys zawsze był takim usmiechniętym dzieciaczkiem na pociechę rodzicom i ku radości światu!
Zuziu śliczniutka, pomóz pracę pisać mamie, a ci wiele mądrości się dostanie hehehe a na serio samych wspaniałych zdarzeń, spełnienia wszystkich marzeń i duuużo zdrówka!!!
Z okazji 1 urodzin życzą Sorga i Eryczek
Ostatnia edycja:
No i zapomniałam - Kachasek kujonie, jak zwykle.... gratulacje.
Agik, praca nie zając, napiszesz nawet nie będziesz wiedziała kiedy. Oj, ja wiem jak się nie chce - pisałam z Madzią w brzucholu.
A my dziś musimy iść znowu do lekarza - stawiam na zapalenie krtani u Magdy - wczoraj w nocy zaczęła mi kasłać, ale tak typowo "gardłowo". Żal mi jej, bo mimo że gorączki brak i generalnie zachowuje się normalnie, to widać że ją to gardziołko boli i ma problemy z jedzeniem. No zobaczym co lekarz powie.
Agik, praca nie zając, napiszesz nawet nie będziesz wiedziała kiedy. Oj, ja wiem jak się nie chce - pisałam z Madzią w brzucholu.
A my dziś musimy iść znowu do lekarza - stawiam na zapalenie krtani u Magdy - wczoraj w nocy zaczęła mi kasłać, ale tak typowo "gardłowo". Żal mi jej, bo mimo że gorączki brak i generalnie zachowuje się normalnie, to widać że ją to gardziołko boli i ma problemy z jedzeniem. No zobaczym co lekarz powie.
A
agik25
Gość
Julci, Czarusiowi i Szymonkowi
życzymy wszystkiego co najlepsze, samych radosnych dni, uśmiechu na buźkach, duuuuużo zdrówka i żebyście zawsze dawali swoim rodzicom tyle radości i wzruszeń co do tej pory a nawet i więcej;-)
-Aga i Wojtuś
-Aga i Wojtuś
A
agik25
Gość
Dzagud ja już myślę o wakacjach a nie o pisaniu pracy Wojtek tak mi daje popalić, że nie wiem w co ręce włożyć, wieczorem padam na pysk także praca musi poczekać jak zbiorę siły i moja mama pójdzie na urlop.
W ogóle co chwila jakiś gości mamy, wczoraj aż musiałam mężowi odmówić bo się pytał czy mogą wpaść kolejni znajomi na mecz- wstyd ale powiedziałam, żeby wymyślił jakąś historyjkę bo ja jeszcze po przedwczorajszych gościach nie posprzątałam
A teraz na weekend przyjeżdżają znajomi z 3 miesięczną dzidzią. Chyba już dzisiaj powinnam zacząć generalne porządki a jeszcze muszę jakieś menu wymyślić dla matki karmiącej...
W ogóle co chwila jakiś gości mamy, wczoraj aż musiałam mężowi odmówić bo się pytał czy mogą wpaść kolejni znajomi na mecz- wstyd ale powiedziałam, żeby wymyślił jakąś historyjkę bo ja jeszcze po przedwczorajszych gościach nie posprzątałam
A teraz na weekend przyjeżdżają znajomi z 3 miesięczną dzidzią. Chyba już dzisiaj powinnam zacząć generalne porządki a jeszcze muszę jakieś menu wymyślić dla matki karmiącej...
dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dziekujemy i zapraszamy na torta
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Zuzi, Zosi, Ali,Emmie, Erykowi oraz Julci, Czarusiowi i Szymonkowi wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzin życzy ciocia Toska ze Stasiem
Witam się po krótkiej przerwie. Wczoraj wróciliśmy znad morza, byliśmy we Władysławowie. Taki spontaniczny wyjazd:-) Jak się okazało z maluszkiem też można być spontanicznym Fajnie.
Byliśmy też w Chłapowie (dobrze pamiętam, że wybieracie się właśnie do Chłapowa???) na spacerze, (10 minut od Władka), fajne miejsce, o wiele spokojniejsze.
Witam się po krótkiej przerwie. Wczoraj wróciliśmy znad morza, byliśmy we Władysławowie. Taki spontaniczny wyjazd:-) Jak się okazało z maluszkiem też można być spontanicznym Fajnie.
Byliśmy też w Chłapowie (dobrze pamiętam, że wybieracie się właśnie do Chłapowa???) na spacerze, (10 minut od Władka), fajne miejsce, o wiele spokojniejsze.
Ostatnia edycja:
reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
I my z Laurą przyłączamy się do życzeń:-).Dla Czarusia, Julci i Szymonka najserdeczniejsze życzenia urodzinowe, stu lat w szczęściu i radości, samych pogodnych dni w życiu.
Rośnijcie zdrowo Maluszki.
Kachasku gratki wiedziałam że Ci się uda.