reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Razem z Zuzią ślicznie dziękujemy cioteczkom bb za życzenia. Jestem bardzo wzruszona i jeszcze ciągle emocje mnie trzymają. Taka mała istotka przez ten rok tak poprzestawiała nam w życiu... Dopiero co była taką kruszynką... A teraz woła juz mama i pokazuje swoją niezależnośc...
Jak dla mnie ten czas za szybko leci...

Imprezka się udała, mimo że pogoda w kratkę. Zdjęcia właśnie się ładują.

Elmaluszku dla Ciebie i Amelki dużo zdrówka, walczcie z choróbskiem, niech idzie precz.

Esia udanego urlopowania. Dobrej pogody dla Was, a dla Ciebie dużo sił co bys sobie sama z Piotrusiem radę dała na obcym terenie.

Kachasku trzymamy kciuki.

A dla Wspaniałego Eryka:

Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchnął na torcie jedną świeczkę.
i zamiałczał pięknie miauuuu,
bo już jeden roczek miał.
Teraz pobiegł bez miauczenia,
żeby złożyc Ci życzenia!!!

A my razem z nim
Zuzanna z mamą

100 lat zuch chlopczykowi Erykowi,
Co by zawsze byl taki hej do przodu,
I nigdy nie ogladal sie za Siebie,
Zyczy Amelka z mamą:-)

Sorga, ja się nie mogę na Eryka napatrzeć. Z takiego małego "ufoka" już taki duuuuży chłopczyk. :-D Super rośnie facet!

Dla Alicji Emmy i Zosi najlepsze życzenia urodzinowe rośnijcie zdrowe i zawsze uśmiechnęte!:-)

Dziekujemy wszystkim za zyczenia!!! jestescie kochane!!! I my rowniez wszystkim ktorzy maja urodzinki zyczymy wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze!

Ostatnia edycja:
Eryczku życzymy Ci żebyś był zawsze grzeczny, mądry, odkrywczy, a przede wszystkim szczęśliwy
Jolka z chłopakami

reklama
Info dla Anni, Agik i Kachaska - moja koleżanka jest właśnie w Chłapowie i wczoraj poszła sobie na spacer obejrzeć "na żywo" naszą kwaterkę. No i bardzo, bardzo chwaliła! Znaczy się dobrze wybralim....:-D

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry