reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Naszym słodkim Jubilatkom - Zosieńce, Alicji i Emmie życzymy samych szczęśliwych chwil i dużo słonka w życiu

reklama
Wspaniałej, mądrej, przeuroczej Zosi z okazji pierwszych urodzin wszystkiego co najlepsze. Bądź mądra i odważną dziewczynką. Życzy ciocia Iszatr i Franio

Dziękujemy wszystkim. (zwłaszcza że nie zapomniałyście mimo że nas tu dawno nie było :zawstydzona/y:)

Zosia zmęczona po całym dniu pełnym wrażeń śpiocha sobie słodko.

Naszym słodkim Jubilatkom - Zosieńce, Alicji i Emmie życzymy samych szczęśliwych chwil i dużo słonka w życiu

pozwól Dzagud że i ja się dołączę do Twoich życzeń (ponieważ niedawno wróciliśmy z całodziennych zakupów w Łodzi i nie mam siły nawet pisać- uciekam spać)- wszystkiego najlepszego:tak::-)

689112qzkz8v18ug.gif
KOCHANA ZOSIEŃKO STO LAT ROŚNIJ ZDROWO I RADOŚNIE ŚLICZNOŚCI NASZE

Zosiu, Emmo, Alicjo (spóźnione), Zuziu wszystkiego co najlepsze w życiu, rośnijcie zdrowo, cieszcię się każdą drobnostką i wielkimi osiągnięciami i aby w waszym życiu zawsze świeciło słonko:tak:

nm,,,,,,,,,,,,, (<--- życzenia od marudka Michałka:tak:)

Kotku, dostałam piątkę - akrobatkę:baffled: we wtorek ostateczny termin poprawy, jak nie to wrzesień. ale problem w tym, żę to ćwiczenia i bez tego nie mam możliwości podejścia do egz z wykładu:angry:

reklama
Zuziu,Zosiu,Alutko i Emmo
Samych radosci i przychylnosci
Mnostwo zdrowka i milosci
Usmiechu na buzkach zyczą
Amelka z mamą:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Kotku-niestety wysypke mam nadal:baffled:

Wczoraj z Amelka wyladowalysmy w szpitalu:-(
Amelka tez cala wysypana tylko inny rodzaj wysypki(jak to mowia nieszczescia chodza parami).Caly brzuszek,nozki raczki szyjka plecki dupka i dzisiaj wyskoczylo na buzce.Na dupde i pleckach az sie zlewa wszystko i cala bidulka chropowwata jest:baffled:.We wtorek Amelka byla szczepiona na Hib i jakis Meningitis C no i okazalo sie ze zachorowala:szok:.Na szczescie przechodzi chyba lekka odmiane tej choroby.I lekarz kazal nic nie podawac.Zobaczymy co bedzie

Do góry