reklama
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Naszym słodkim Jubilatkom - Zosieńce, Alicji i Emmie życzymy samych szczęśliwych chwil i dużo słonka w życiu
Od nas również życzenia
E
efilo
Gość
Dziękujemy wszystkim. (zwłaszcza że nie zapomniałyście mimo że nas tu dawno nie było )
Zosia zmęczona po całym dniu pełnym wrażeń śpiocha sobie słodko.
Zosia zmęczona po całym dniu pełnym wrażeń śpiocha sobie słodko.
A
agik25
Gość
pozwól Dzagud że i ja się dołączę do Twoich życzeń (ponieważ niedawno wróciliśmy z całodziennych zakupów w Łodzi i nie mam siły nawet pisać- uciekam spać)- wszystkiego najlepszego:-)
kachasek
matka-wariatka :)
Zosiu, Emmo, Alicjo (spóźnione), Zuziu wszystkiego co najlepsze w życiu, rośnijcie zdrowo, cieszcię się każdą drobnostką i wielkimi osiągnięciami i aby w waszym życiu zawsze świeciło słonko
nm,,,,,,,,,,,,, (<--- życzenia od marudka Michałka)
reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Zuziu,Zosiu,Alutko i Emmo
Samych radosci i przychylnosci
Mnostwo zdrowka i milosci
Usmiechu na buzkach zyczą
Amelka z mamą
Kotku-niestety wysypke mam nadal
Wczoraj z Amelka wyladowalysmy w szpitalu:-(
Amelka tez cala wysypana tylko inny rodzaj wysypki(jak to mowia nieszczescia chodza parami).Caly brzuszek,nozki raczki szyjka plecki dupka i dzisiaj wyskoczylo na buzce.Na dupde i pleckach az sie zlewa wszystko i cala bidulka chropowwata jest.We wtorek Amelka byla szczepiona na Hib i jakis Meningitis C no i okazalo sie ze zachorowala.Na szczescie przechodzi chyba lekka odmiane tej choroby.I lekarz kazal nic nie podawac.Zobaczymy co bedzie
Samych radosci i przychylnosci
Mnostwo zdrowka i milosci
Usmiechu na buzkach zyczą
Amelka z mamą
Kotku-niestety wysypke mam nadal
Wczoraj z Amelka wyladowalysmy w szpitalu:-(
Amelka tez cala wysypana tylko inny rodzaj wysypki(jak to mowia nieszczescia chodza parami).Caly brzuszek,nozki raczki szyjka plecki dupka i dzisiaj wyskoczylo na buzce.Na dupde i pleckach az sie zlewa wszystko i cala bidulka chropowwata jest.We wtorek Amelka byla szczepiona na Hib i jakis Meningitis C no i okazalo sie ze zachorowala.Na szczescie przechodzi chyba lekka odmiane tej choroby.I lekarz kazal nic nie podawac.Zobaczymy co bedzie