reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!

Dla cudnej Zuzanki wszystko co najlepsze z okazji pierwszego roczku
życzy ciocia Iszatr i Franio

reklama
Idzie misio, idzie konik, małpka, piesek no i słonik.
Wszyscy razem z balonami z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce - masz już jeden roczek więcej!
Dzielnemu Eryczkowi z okazji pierwszych urodzin najlepsze życzenia
składa ciocia Iszatr i Franio

Ja tylko przeciągiem wpadam się pożegnać. Nic nie czytałam, ale buziakuję Małych Jubilatów :-):tak:
Jednak jedziemy jutro, więc dziś szał pakowania, jeszcze sporo przed nami, ale już nie dam rady...
Wtorek mam nadzieję przeżyć jakoś sama z Piotrusiem - jakbym padła, to Małż którąś z Was na pewno powiadomi ;-)
Trzymajcie się cieplutko i do za tydzień!

Esia - nie padaj!:-D Miłego wypoczynku i duuuużo słoneczka.:tak:

A dla naszego kochanego Ziomalka - Eryczka moc naj naj naj najmocniejszych życzeń z okazji 1-szych urodzinek. Rośnij zdrowo na pociechę rodzicom! Niech szczęście i miłość nigdy Cię nie omijają, a każdy dzień będzie pełen radości.

A dla naszego kochanego Ziomalka - Eryczka moc naj naj naj najmocniejszych życzeń z okazji 1-szych urodzinek. Rośnij zdrowo na pociechę rodzicom! Niech szczęście i miłość nigdy Cię nie omijają, a każdy dzień będzie pełen radości.
I my z Laurą dałanczamy do tych fajnych życzeń:tak:.
Esiu udanego wyjazdu;-).

my również się dołączymy:tak: ERYCZKU STO LAT!!!

473944u9xabrlq4a.gif

ERYCZKU KOCHANY ZIOMALKU MOC CAŁUSKÓW OD LIVII,ROŚNIJ ZDROWO I RADOŚNIE

Baaardzo dziękujemy za zyczenia w tym wyjątkowym dla nas dniu!
Ten Mały Człowiek pojawił się w naszym życiu rok temu i zmienił nasz świat całkowicie i na najlepsze:)

Wspomnienia otuliły mnie ciepłym, mięciutkim kocem:

Jestem szczęśliwa :)

reklama
Do góry