reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Przepraszam, że się wtrącam, ale o czym Wy tok:confused: Czy to ma coś wspólnego z naszymi wspólnymi wakacjami? Bo ja też już myślałam, jakby tu Dzagud chociaż z jedną dziewczynką do samochodu wcisnąć, ktoś inny tatusia z drugą dziewczynką i można by jakieś wycieczki sobie porobić.

Próbuję Dzagud wyciągnąc na impre do szczecina, i przy okazji zaliczyc jakiś fajoski dzionek nad morzem :)

reklama
Próbuję Dzagud wyciągnąc na impre do szczecina, i przy okazji zaliczyc jakiś fajoski dzionek nad morzem :)
To dajcie znać jak już coś ustalicie to może i my do Pyrzyc skoczymy i z Wami wszystkimi się spotkamy w Szczecinie. A nad morze to też super byłoby się wybrać:tak:

Dzien dobry!!!!
Mini ludzik jest juz z nami rok:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Wszystkim ciociom i czerwcowiatkom ogromniascie dziekujemy za zyczenia i za pamiec.:-):-):-)
Pozdrawiamy Elmaluszek z Amelką

A ja potrzebuję pomocy. Moja Zuzka cierpi na bezsennośc. Oczywiście pada ze zmęczenia, wory pod oczami aż po pachy, ale ni cholery nie chce zasnąc. Leżenie boli a na stojąco sie nie da spac.
Jak nauczyc zasypiac roczne dziecko?
Kiedyś tak ładnie zasypiała, bez problemów. Kładłam do łóżeczka i wychodziłam z pokoju. A teraz....:-:)-:)-:)-:)-(
Jestem zmęczona, sfrustrowana a m wraca z pracy po nocach...

Mnóstwa radości i miłości dla naszych roczniaków - Amelii i Stasia!

Anielap może spróbuj ukołysać w ramionach nucąc kołysankę, albo może w wózku w jakimś cichym miejscu. Na pewno to chwilowe wybryki (
Czarek miał taki okres jak opisujesz ale nie trwało to dłużej niż kilka dni) i trzeba jakoś przetrwać ciężkie dni, może przez ząbkowanie i upał na dworze?

U nas wszystko w porządku tylko internet mamy ostatnio kiepski bo przez komórkę i ciągle zrywa się połączenie. :wściekła/y:
Czarek dobrze sypia, ładnie je i wszędzie go pełno. Do chodzenia się nie zabiera, a kolanka ma już tak poobijane że chyba mu jakieś ochraniacze uszyję :-D Nad rodzeństwem już pracujemy ale jakoś na razie bezowocnie ;-)

To super wieści szopka !!! Życzę szybkiego zafasolkowania :)))
Ciesze się że czaruś to taki cudny chłopak :)
aniela absolutnie nie wiem co ci poradzić, może herbatkę z melisą? Życzę cierpliwości i wytrzymałości, dacie rade, bo kto jak nie wy?!
Buziaczki w zaspane wasze oczki :)

Kochane malenstwa(Amelko i Stasienku)!

Zycze Wam usmiechnietej buzi na co dzien,
spelnienia malenkich marzen i tych wielkich,
samych slodkosci i czulosci od zycia,
wspanialych zabaw i cudownych niezapomnianych przygod!
Rosnijcie nam duze i w zdrowiu!!!!

Zyczy ciocia Ola i Amelka

oraz ciocia Toska i Staś :tak::tak::tak:

reklama
Kochane maleństwa, Amelciu i Stasiu w dniu Waszego święta życzymy Wam duuuużo zdrówka, uśmiechu na słodkich buźkach i wielu wielu beztroskich i szczęśliwych dni:tak:-
- ciocia Aga i Wojtuś
I jeszcze Esia z Piotrusiem i Juniorem Podskórnym ;-)

anielap przykro mi ale nie pomogę... Piotruś usypia pięknie i całe szczęście, bo pojęcia nie mam co zrobić z roczniakiem w takiej sytuacji :sorry:

szopka ja to podziwiam takie ŚWIADOME decyzje ;-):zawstydzona/y: Oby się jak najszybciej udało! :tak::-)

Właśnie chłopcy poszli na spacer... Uff... Na szczęście dziś już mniejszy upał, da się żyć - ale podobno od jutra znowu. No padnę jak nic :dry:

Do góry