reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Kachasku uprzedziłaś mnie :wściekła/y:;-)

Koszyczek śliczny :tak: baaardzo mi się podoba :tak:

Olla niezła z ciebie aparatka :-D:-D:-D

dzagud dzień pełen wrażeń...szkoda, że takich
Dobrze, że ręka cała, bo jak Jacek miał 3,5roku, to tylko przewrócił się na chodach (nie spadł) i miał złamaną rękę :szok: cztery tygodnie w gipsie w największych upałach :crazy:

LIVCIU I DAWIDKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
14065.jpg

Uśmiechu w każdej sekundzie, radości w każdej minucie, przyjaźni w każdej godzinie, szczęścia każdego dnia, miłości przez całe życie!!!

Dolanczam sie do zyczen Kachaska bo cudne sa i lepiej bym tego nie ujela:tak::tak::tak:Kochane bobaski Caluski od cioci Olli w tym specjalnym dniu:-)

Naszym dwojgu Jubilatom - Livci i Dawidkowi, wszystkiego najlepszego, uśmiechu i radości oraz szczęśliwego życia życzy ciocia Dzagud z Weronisią i Madzią

248167shy6j6w4qe1.gif

LIVCIU I DAWIDKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

14065.jpg

Uśmiechu w każdej sekundzie, radości w każdej minucie, przyjaźni w każdej godzinie, szczęścia każdego dnia, miłości przez całe życie!!!
My równiez przyłączamy się do tych pieknych zyczeń, żyjcie 100 lat kochane dzieciaczki:-).
Luka witaj fajnie ze czasem coś skrobniesz, przynajmniej nie zniknęłas na zawsze;-).
Tak bym chciała pisac z wami częściej, ale nie mam szans, Laura ostatnio w dzień mi śpi tylko godzinkę, a ja nawet wtedy nie mam czasu żeby się położyć choć na chwilkę, zawsze jest coś do zrobienia. Teraz jeszcze szukamy większego mieszkania więc będzie jeszcze gorzej.
Miłego weekendu kochane;-).

Z całego serca, życzymy solenizantom- LIVCII I DAWIDKOWI dużo radości każdego dnia przez kolejny rok, by był równie pełen cudnych wrażeń jak ten pierwszy !!

A mnie się zachciało remontów na długi weekend. I chyba mnie pogieło żeby robić malowanie z wszędobylskim raczkującym maluchem!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Co prawda nie było nas w domu prawie cały dzień, ale jak wróciłyśmy to na wielkie pobojowisko... I jak tu puścić wszędziewłażącą mała Zuzkę jak tu farby, tu gibsy itp. Miałam nadzieję że wyrobią się w ciągu jednego dnia, a tu dupa...
Nie mam gdzie podrzucić małej i takie sie szykuje na jutro sprzątanko z uwieszonym u nogi dzieciaczkiem lub gorzej: włażącym wszędzie tam gdzie nie wolno:crazy:
Tak mi się malowania zachciało:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:

Zuzanka moja dostała dziś swój pierwszy urodzinowy prezent. Z wyprzedzeniem, bo Ci goście nie zjawią sie na imprezce urodzinowej. "Śliczny" różowiutki rowerek. Ale ma pociechę.

To tyle u nas:-)

Elmaluszku, no superowo że Amelka tak już ładnie zajada. Ogromnie się cieszymy. I żebyś już się nie musiała wiecej o to zamartwiać.

Dzagud bidulka Weronika. No i racja że nie ma jak u mamusi.

Kotku będziemy tęsknić za Wami.

A dla naszych kochanych roczniaków:

Rok temu ktoś przyszedł na świat
Bez majtek i butów
i innych atrybutów
Spełniając wszystkim marzenia i sny
To właśnie Wy!
Wszystkiego najlepszego, uśmiechów na każdy dzień i spełnienia marzeń!!!

reklama
Do góry