reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Kachasku uprzedziłaś mnie :wściekła/y:;-)

Koszyczek śliczny :tak: baaardzo mi się podoba :tak:

Olla niezła z ciebie aparatka :-D:-D:-D

dzagud dzień pełen wrażeń...szkoda, że takich
Dobrze, że ręka cała, bo jak Jacek miał 3,5roku, to tylko przewrócił się na chodach (nie spadł) i miał złamaną rękę :szok: cztery tygodnie w gipsie w największych upałach :crazy:

LIVCIU I DAWIDKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
14065.jpg

Uśmiechu w każdej sekundzie, radości w każdej minucie, przyjaźni w każdej godzinie, szczęścia każdego dnia, miłości przez całe życie!!!

Dolanczam sie do zyczen Kachaska bo cudne sa i lepiej bym tego nie ujela:tak::tak::tak:Kochane bobaski Caluski od cioci Olli w tym specjalnym dniu:-)

Naszym dwojgu Jubilatom - Livci i Dawidkowi, wszystkiego najlepszego, uśmiechu i radości oraz szczęśliwego życia życzy ciocia Dzagud z Weronisią i Madzią

248167shy6j6w4qe1.gif

LIVCIU I DAWIDKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

14065.jpg

Uśmiechu w każdej sekundzie, radości w każdej minucie, przyjaźni w każdej godzinie, szczęścia każdego dnia, miłości przez całe życie!!!
My równiez przyłączamy się do tych pieknych zyczeń, żyjcie 100 lat kochane dzieciaczki:-).
Luka witaj fajnie ze czasem coś skrobniesz, przynajmniej nie zniknęłas na zawsze;-).
Tak bym chciała pisac z wami częściej, ale nie mam szans, Laura ostatnio w dzień mi śpi tylko godzinkę, a ja nawet wtedy nie mam czasu żeby się położyć choć na chwilkę, zawsze jest coś do zrobienia. Teraz jeszcze szukamy większego mieszkania więc będzie jeszcze gorzej.
Miłego weekendu kochane;-).

Z całego serca, życzymy solenizantom- LIVCII I DAWIDKOWI dużo radości każdego dnia przez kolejny rok, by był równie pełen cudnych wrażeń jak ten pierwszy !!

A mnie się zachciało remontów na długi weekend. I chyba mnie pogieło żeby robić malowanie z wszędobylskim raczkującym maluchem!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Co prawda nie było nas w domu prawie cały dzień, ale jak wróciłyśmy to na wielkie pobojowisko... I jak tu puścić wszędziewłażącą mała Zuzkę jak tu farby, tu gibsy itp. Miałam nadzieję że wyrobią się w ciągu jednego dnia, a tu dupa...
Nie mam gdzie podrzucić małej i takie sie szykuje na jutro sprzątanko z uwieszonym u nogi dzieciaczkiem lub gorzej: włażącym wszędzie tam gdzie nie wolno:crazy:
Tak mi się malowania zachciało:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry:

Zuzanka moja dostała dziś swój pierwszy urodzinowy prezent. Z wyprzedzeniem, bo Ci goście nie zjawią sie na imprezce urodzinowej. "Śliczny" różowiutki rowerek. Ale ma pociechę.

To tyle u nas:-)

Elmaluszku, no superowo że Amelka tak już ładnie zajada. Ogromnie się cieszymy. I żebyś już się nie musiała wiecej o to zamartwiać.

Dzagud bidulka Weronika. No i racja że nie ma jak u mamusi.

Kotku będziemy tęsknić za Wami.

A dla naszych kochanych roczniaków:

Rok temu ktoś przyszedł na świat
Bez majtek i butów
i innych atrybutów
Spełniając wszystkim marzenia i sny
To właśnie Wy!
Wszystkiego najlepszego, uśmiechów na każdy dzień i spełnienia marzeń!!!

reklama
Do góry