reklama
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Kachasku uprzedziłaś mnie ;-)
Koszyczek śliczny baaardzo mi się podoba
Olla niezła z ciebie aparatka
dzagud dzień pełen wrażeń...szkoda, że takich
Dobrze, że ręka cała, bo jak Jacek miał 3,5roku, to tylko przewrócił się na chodach (nie spadł) i miał złamaną rękę cztery tygodnie w gipsie w największych upałach
Koszyczek śliczny baaardzo mi się podoba
Olla niezła z ciebie aparatka
dzagud dzień pełen wrażeń...szkoda, że takich
Dobrze, że ręka cała, bo jak Jacek miał 3,5roku, to tylko przewrócił się na chodach (nie spadł) i miał złamaną rękę cztery tygodnie w gipsie w największych upałach
Olla
Melowa mamusia:)
LIVCIU I DAWIDKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Uśmiechu w każdej sekundzie, radości w każdej minucie, przyjaźni w każdej godzinie, szczęścia każdego dnia, miłości przez całe życie!!!
Dolanczam sie do zyczen Kachaska bo cudne sa i lepiej bym tego nie ujelaKochane bobaski Caluski od cioci Olli w tym specjalnym dniu:-)
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
My równiez przyłączamy się do tych pieknych zyczeń, żyjcie 100 lat kochane dzieciaczki:-).LIVCIU I DAWIDKU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!
Uśmiechu w każdej sekundzie, radości w każdej minucie, przyjaźni w każdej godzinie, szczęścia każdego dnia, miłości przez całe życie!!!
Luka witaj fajnie ze czasem coś skrobniesz, przynajmniej nie zniknęłas na zawsze;-).
Tak bym chciała pisac z wami częściej, ale nie mam szans, Laura ostatnio w dzień mi śpi tylko godzinkę, a ja nawet wtedy nie mam czasu żeby się położyć choć na chwilkę, zawsze jest coś do zrobienia. Teraz jeszcze szukamy większego mieszkania więc będzie jeszcze gorzej.
Miłego weekendu kochane;-).
A
agik25
Gość
STO LAT STO LAT NIEEEEECH ŻYJĄ NAAAAAAAAAAM
LIVCIA I DAWIDEK
LIVCIA I DAWIDEK
Goździczek
18 czerwca 2007
Z całego serca, życzymy solenizantom- LIVCII I DAWIDKOWI dużo radości każdego dnia przez kolejny rok, by był równie pełen cudnych wrażeń jak ten pierwszy !!
A mnie się zachciało remontów na długi weekend. I chyba mnie pogieło żeby robić malowanie z wszędobylskim raczkującym maluchem!!!Co prawda nie było nas w domu prawie cały dzień, ale jak wróciłyśmy to na wielkie pobojowisko... I jak tu puścić wszędziewłażącą mała Zuzkę jak tu farby, tu gibsy itp. Miałam nadzieję że wyrobią się w ciągu jednego dnia, a tu dupa...
Nie mam gdzie podrzucić małej i takie sie szykuje na jutro sprzątanko z uwieszonym u nogi dzieciaczkiem lub gorzej: włażącym wszędzie tam gdzie nie wolno
Tak mi się malowania zachciało
Zuzanka moja dostała dziś swój pierwszy urodzinowy prezent. Z wyprzedzeniem, bo Ci goście nie zjawią sie na imprezce urodzinowej. "Śliczny" różowiutki rowerek. Ale ma pociechę.
To tyle u nas:-)
Elmaluszku, no superowo że Amelka tak już ładnie zajada. Ogromnie się cieszymy. I żebyś już się nie musiała wiecej o to zamartwiać.
Dzagud bidulka Weronika. No i racja że nie ma jak u mamusi.
Kotku będziemy tęsknić za Wami.
A dla naszych kochanych roczniaków:
Rok temu ktoś przyszedł na świat
Bez majtek i butów
i innych atrybutów
Spełniając wszystkim marzenia i sny
To właśnie Wy!
Wszystkiego najlepszego, uśmiechów na każdy dzień i spełnienia marzeń!!!
Nie mam gdzie podrzucić małej i takie sie szykuje na jutro sprzątanko z uwieszonym u nogi dzieciaczkiem lub gorzej: włażącym wszędzie tam gdzie nie wolno
Tak mi się malowania zachciało
Zuzanka moja dostała dziś swój pierwszy urodzinowy prezent. Z wyprzedzeniem, bo Ci goście nie zjawią sie na imprezce urodzinowej. "Śliczny" różowiutki rowerek. Ale ma pociechę.
To tyle u nas:-)
Elmaluszku, no superowo że Amelka tak już ładnie zajada. Ogromnie się cieszymy. I żebyś już się nie musiała wiecej o to zamartwiać.
Dzagud bidulka Weronika. No i racja że nie ma jak u mamusi.
Kotku będziemy tęsknić za Wami.
A dla naszych kochanych roczniaków:
Rok temu ktoś przyszedł na świat
Bez majtek i butów
i innych atrybutów
Spełniając wszystkim marzenia i sny
To właśnie Wy!
Wszystkiego najlepszego, uśmiechów na każdy dzień i spełnienia marzeń!!!
reklama
Naszym dwojgu Jubilatom - Livci i Dawidkowi, wszystkiego najlepszego, uśmiechu i radości oraz szczęśliwego życia życzy ciocia Dzagud z Weronisią i Madzią
oraz ciocia Toska ze Stasiem :-)