reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Kochane szkrabiki-Livciaku i Dawidku
Zyczymy Wam z Amelka duzo duzo zdrowka
Fascynacji poznawania świata i wszystkiego co nowe
Usmiechu na pieknych buzkach
Mnostwo szczescia w zyciu
I wszelkiej przychylnosci
A u nas jakos takos.Amelka znowu dostala kataru i mam nadzieje ze nic wiekszego sie z tego nie wykluje.
.Pozatym jest deszczowo szaroburo i nic za bardzo sie nie chce.
Wczoraj za poradą Olli kupilismy w clarksie 2 pary slicznych bucikow do dreptania
Chcialam jeszcze kupic sandalki jak radzila Efilo ale niestety nie bylo tak malego rozmiaru.O i tak.
Olla-A ja mam pytanko do Ciebie.Jak mowilas pan zmierzyl nozke Amelce w takim dziwnym czyms i wyszlo ze powinna miec rozmiar ciut mniejszy niz 2(to chyba cos kolo 16) ale podbicie wyszlo nam az G.To chyba naprawde wysokie jak na taka mala stopeczke co?
Zyczymy Wam z Amelka duzo duzo zdrowka
Fascynacji poznawania świata i wszystkiego co nowe
Usmiechu na pieknych buzkach
Mnostwo szczescia w zyciu
I wszelkiej przychylnosci
A u nas jakos takos.Amelka znowu dostala kataru i mam nadzieje ze nic wiekszego sie z tego nie wykluje.

Wczoraj za poradą Olli kupilismy w clarksie 2 pary slicznych bucikow do dreptania

Olla-A ja mam pytanko do Ciebie.Jak mowilas pan zmierzyl nozke Amelce w takim dziwnym czyms i wyszlo ze powinna miec rozmiar ciut mniejszy niz 2(to chyba cos kolo 16) ale podbicie wyszlo nam az G.To chyba naprawde wysokie jak na taka mala stopeczke co?
E
efilo
Gość
może gościu źle mierzył??
na sandałkach zobaczycie czy ma luzy w mniejszych rozmiarach (w znaczeniu węższych) - widać stópkę i można zobaczyć czy nie jest ściśnięta
na sandałkach zobaczycie czy ma luzy w mniejszych rozmiarach (w znaczeniu węższych) - widać stópkę i można zobaczyć czy nie jest ściśnięta
Buziaki dla Livki i Dawidka!!!
kachasku koszyczek świetny, nie ma to jak mieć jakiś talent!
:-)
Luka dziękuję :-) Wpadaj częściej!
Dzagud biedna Weronisia...
Nasz weekend do bani - 3 z 4 dni Małż spędził w pracy, w tym jeden to aż do północy
Więc jestem bardziej zmęczona, niż gdyby tego "weekendu" w ogóle nie było 
I nawet nie mogłam się nigdzie z Młodym ruszyć, bo w środę nasze auto uznało, że dość już odpalania na pompkę (od ponad tygodnia tylko tak ruszało
) i wysiadło ostatecznie. I stoi i czeka na dzień pracujący
No to sobie ponarzekałam...
kachasku koszyczek świetny, nie ma to jak mieć jakiś talent!

Luka dziękuję :-) Wpadaj częściej!

Dzagud biedna Weronisia...
Nasz weekend do bani - 3 z 4 dni Małż spędził w pracy, w tym jeden to aż do północy

I nawet nie mogłam się nigdzie z Młodym ruszyć, bo w środę nasze auto uznało, że dość już odpalania na pompkę (od ponad tygodnia tylko tak ruszało

No to sobie ponarzekałam...
LIVCE I DAWIDKOWI
samych słonecznych dni
życzy Antonek i jego mamunia
samych słonecznych dni
życzy Antonek i jego mamunia

uffff, długi weekend za nami! coś pogoda dopiero dzisiaj dopisała, ale my i tak wczoraj byli na grillowaniu

tak ogólnie spokój ;-) szykuję się już do kimy, wstaję przecież rano. miałam nie pisać dziś, ale cholercia wczoraj nie miałam jak na neta wejść, by życzonka naszym roczniakom złożyć

uciekam spać ;-) dobrej nocki

jutro nasze święto

He, he, mam obawy, że Magda też tak wybierze. Weronika wybrała książkę i mogłam na to postawić wszystkie pieniądze świata że tak będzie. No i do tej pory uwielbia książki i wszystko co się z nimi wiąże. Co do Magdy to nie mam pojęcia co to będzie, ale że nie książka, to na pewno.;-)A powiedzcie co się u Was stawia? U nas kielicha, różaniec i książkę, ale słyszałam że są też inne opcje.
reklama
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Dzagud u nas jeszcze na pewno pieniążka ;-)
W weekend zaczęłam Maksowi buciki na spacery zakładać, bo mi się dziwnie ludzie patrzeli, że taki duży a bez butów
No i zgadnijcie co się dziś niani na spacerze przydarzyło
W weekend zaczęłam Maksowi buciki na spacery zakładać, bo mi się dziwnie ludzie patrzeli, że taki duży a bez butów

No i zgadnijcie co się dziś niani na spacerze przydarzyło