reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

DAWIDKU STO LAT MALUCHU ,UŚMIECHÓW RADOŚCI I MIŁOŚCI
LIVIA DZIEKUJE CIOTECZKOM ZA ZYCZONKA

reklama
Kochane szkrabiki-Livciaku i Dawidku
Zyczymy Wam z Amelka duzo duzo zdrowka
Fascynacji poznawania świata i wszystkiego co nowe
Usmiechu na pieknych buzkach
Mnostwo szczescia w zyciu
I wszelkiej przychylnosci

A u nas jakos takos.Amelka znowu dostala kataru i mam nadzieje ze nic wiekszego sie z tego nie wykluje.:baffled:.Pozatym jest deszczowo szaroburo i nic za bardzo sie nie chce.
Wczoraj za poradą Olli kupilismy w clarksie 2 pary slicznych bucikow do dreptania:tak:Chcialam jeszcze kupic sandalki jak radzila Efilo ale niestety nie bylo tak malego rozmiaru.O i tak.

Olla-A ja mam pytanko do Ciebie.Jak mowilas pan zmierzyl nozke Amelce w takim dziwnym czyms i wyszlo ze powinna miec rozmiar ciut mniejszy niz 2(to chyba cos kolo 16) ale podbicie wyszlo nam az G.To chyba naprawde wysokie jak na taka mala stopeczke co?

może gościu źle mierzył??

na sandałkach zobaczycie czy ma luzy w mniejszych rozmiarach (w znaczeniu węższych) - widać stópkę i można zobaczyć czy nie jest ściśnięta

Buziaki dla Livki i Dawidka!!!

kachasku koszyczek świetny, nie ma to jak mieć jakiś talent! :tak::-)

Luka dziękuję :-) Wpadaj częściej! :tak:

Dzagud biedna Weronisia...

Nasz weekend do bani - 3 z 4 dni Małż spędził w pracy, w tym jeden to aż do północy :baffled: Więc jestem bardziej zmęczona, niż gdyby tego "weekendu" w ogóle nie było :dry:
I nawet nie mogłam się nigdzie z Młodym ruszyć, bo w środę nasze auto uznało, że dość już odpalania na pompkę (od ponad tygodnia tylko tak ruszało :dry:) i wysiadło ostatecznie. I stoi i czeka na dzień pracujący :dry:
No to sobie ponarzekałam...

LIVCE I DAWIDKOWI
samych słonecznych dni
życzy Antonek i jego mamunia :-D

uffff, długi weekend za nami! coś pogoda dopiero dzisiaj dopisała, ale my i tak wczoraj byli na grillowaniu :tak: Antonek skorzystał z okazji i dał nura ... w pojemniku z wodą :-D ech, akurat sesję zdjęciową mu waliłam, a ten przechylił się i tylko nogi w górze zostały :-D zbój mały ;-) żeby było wesoło trzy razy mi tak zrobił i cholera nie pomagały moje tłumaczenia, że tak robić nie można ;-) normlanie jakieś nieodpowiedzialne to moje dziecko :laugh2::laugh2::laugh2: jak na swój wiek :laugh2::laugh2::laugh2:

tak ogólnie spokój ;-) szykuję się już do kimy, wstaję przecież rano. miałam nie pisać dziś, ale cholercia wczoraj nie miałam jak na neta wejść, by życzonka naszym roczniakom złożyć :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wysłałam Gosi smska, ale nie dostałam do dziś raportu, więc pewno tradycyjnie za kilka dni dostanę wiadomość, że smska nie udało się wysłać :wściekła/y: wrrr! czasami ta moja sieć gsm mnie wnerwia na maksa :angry:

uciekam spać ;-) dobrej nocki :-D

jutro nasze święto :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

He, he, mam obawy, że Magda też tak wybierze. Weronika wybrała książkę i mogłam na to postawić wszystkie pieniądze świata że tak będzie. No i do tej pory uwielbia książki i wszystko co się z nimi wiąże. Co do Magdy to nie mam pojęcia co to będzie, ale że nie książka, to na pewno.;-)A powiedzcie co się u Was stawia? U nas kielicha, różaniec i książkę, ale słyszałam że są też inne opcje.

reklama
Dzagud u nas jeszcze na pewno pieniążka ;-)

W weekend zaczęłam Maksowi buciki na spacery zakładać, bo mi się dziwnie ludzie patrzeli, że taki duży a bez butów :crazy:

No i zgadnijcie co się dziś niani na spacerze przydarzyło :rofl2:

Do góry