reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Anni-To rzeczywiscie zakup suczki bedzie rozsadny:-D:-D:-DA swoja droga dobrze ze ten pios byl taki wyrozumialy:tak::tak: i nie ugryzl Twojej lobuziarki.A co do jedzenia to ja naprawde jem.Sama sie przekonasz jak przyjedziecie:tak:
Jolka-Czy Ty tez chudniesz w tak zastraszajacym tempie.Ja to naprawde bede robic badania bo coe jest nie tak:baffled:

A w moim ogrodku sie dzieje.Wszystko ladnie wzeszlo tylko kroliki mi zeżarly ogorki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wstreciuchy jedne.Na szczescie mam jeszcze jedna paczke nasionek

reklama
elmaluszku ja przyznaję się bez bicia, że mało jem :zawstydzona/y: po prostu na nic czasu nie mam, do tego codzienny spacerek (4km) z wózkiem i drugim dzieckiem, które ciągnąć za sobą trzeba :baffled: no cóż jeszcze 4 tygodnie do pracy i urlop ;-) może będę mogła bardziej zadbać o siebie

ANNI :-D mały zboczuch ci rośnie :-D

ANIELA najlepsze sandałki z zakrytą piętą ;-)

A Antonek ma trzeciego zęba :tak: dolna dwójka ;-) odkryłam na środowym spacerze ;-)

ELFIKU my jeszcze pamiętamy Kalinkę :-( naszego czerwcowego Aniołka :-(

My mamy sandałki Bartka na dwa rzepy i moje dziecko płacze jak mu zakładam i go chc w nich postawić :szok::baffled:

Anni zapomniałam napisać, że tak się uśmiałam, że aż M się zainteresował i musiałam streścić mu historię z pieskiem :-D:-D:-D

A u nas już ósmy ząbek się przebija :tak:

Witam
Ja tez nosze w sercu Kalinke
dostałam nad ranem@ cos strasznego wszedzie pełno krwi ,leci jak z cebra
Jutro roczek a pogoda do bani,a i tak bedzie grilowanie a skonsumujemy w domku-trudno
Gratki dla Antonka za zabka

Ale z Ameli maruda dzisiaj ale to chyba z przemeczenia bo dopiero teraz padla,zazwyczaj to juz idzie spac kolo 11...ale spi...uufffff.
Ja sama w domu bo Maz na popoludnie pracuje,nudy do potegi bllllleeeeeeeee.

Anni czemu mowisz ze suri stara panna zostanie,przeciez faceci lubia byc chwytani z a jajuszka:-)byle z wyczuciem :-p;-):-D

Goska wspolczucia ale nie jestes sama ,ja dzis tez dostalam @ i podobne doznania mam(moze dla tego taka intensywna bo dwa tygodnie sie spozniala)

Jolka gratki za nowego zebolka:tak:...aha i ciekawe czemu tak nie lubi tych sandalkow,moze go gdzies uwieraja?A jak mu inne zakladasz to tez placze...moze on poprostu woli jak rusalka-boso po lace:-)

Kochane moje jeśli Nas jeszcze pamiętacie - melduję, że u Zuzi wszystko dobrze :-)
Zuzia ok. końca kwietnia wyruszyła na samodzielny spacerek - stanęła i poszła :-)
Przechodzi póki co ok. 2-4 metry po czym bach ...wstaje i idzie dalej :-)
Ma 6 ząbków i w drodze dwa kolejne.

Tyle się na forum dzieje - nie nadążam już od dawna.....:zawstydzona/y:

ale...ale... !!!!!!! najważniejsze WIEM - zafasolkowanej Esi i Kotkowi baaaaaaardzo z Zuzią gratulujemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::-):-):tak:

Całujemy mocno wszystkie czerwcowe dzieciaczki !!!!!!

Luka czy pamietamy?! No jasne ze pamietamy i tesknimy:tak:!!!
Gratuluje ci chodzika i zebolka:-)
Pisz czesciej i wklej zdjecia Zuzinki,na pewno juz duza z niej panienka...
Pozdrwawiamy!

reklama
Olla Maks chyba nie był gotowy na buty ;-) dziś spokojnie w nich siedział i nawet go na chwilę postawiłam, tylko jak zakładam, to nadal podwija paluszki :dry: uwierać nic nie może, bo on całe na rzepy są :blink:

Luka właśnie wczoraj zastanawiałam się gdzie się podziewa rówieśniczka Maksa :-) fajnie, że Zuzia już tupta :tak:

Do góry