reklama
E
efilo
Gość
jednym słowem: mamy tam nie wchodzić
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
My równiez przyłączamy się do życzeń dla Karolinki:-). Monika witaj nareszcie i oby zabki juz wyszły i odparzenie zniknęło;-).Karolinko życzymy Ci duuużo zdrowia, samych szczęśliwych chwil, uśmiechu na buźce i mnóstwo miłości
Jolka z rodzinką
I dziękujemy za wczorajsze życzenia i równiez składamy wszystkim 11-o miesięczniakom.
Co do bucików my mamy sandałki Elefanten własnie z 3 rzepami, kupiłam rozmioar wieksze czyli 20, mam nadzieję ze na całe lato wystarczą.
A
agik25
Gość
Nie tylko Ty GUSIU jesteś "miękka". Jeśli dobrze kojarzę jesteś z nami od niedawna, my już też "przeszłyśmy" swoje- mam tu na myśli odejście Mai. Całe forum miało żałobę. I wszystkie czułyśmy się tak jak Ty dzisiaj co musisz przyznać jest okropnym uczuciem.
Współczujemy rodzicom aniołków, ale żyjmy dalej, swoim życiem. Nie ma potrzeby poruszać tych tematów.
Współczujemy rodzicom aniołków, ale żyjmy dalej, swoim życiem. Nie ma potrzeby poruszać tych tematów.
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
I dla Frania wszystkiego co najlepsze z okazji ukonczenia 11 miesiecy!!!!!Zyczymy Ja i Amelka
A ja troszke zaczynam sie przejmowac moim zdrowkiem.No chodzi o to ze jem jem i jem i zanikam powoli.Waze 43 kilo(wstyd!!!!!!!)Kto to widzial zeby tyle wazyc.Dzis kuzynka uswiadomila mnie ze juz najwyzszy czas zrobic wszelakie badania hormonalne.Czyli w lipcu nie tylko Amelka lata po lekarzach ale ja tez.I mam nadzieje ze sie wyjasni o co chodzi w moim cialku
Dzisiaj lobuziara znowu popsula myszke od kompa(to juz druga ze nie wspomne)Dobrze ze kupilismy taka tania bo znowu trza leciec po nowa.
Obcielam jej tez grzywke i troche wyglada jak od garnka ale i tak slodko i smiesznie.
A ja troszke zaczynam sie przejmowac moim zdrowkiem.No chodzi o to ze jem jem i jem i zanikam powoli.Waze 43 kilo(wstyd!!!!!!!)Kto to widzial zeby tyle wazyc.Dzis kuzynka uswiadomila mnie ze juz najwyzszy czas zrobic wszelakie badania hormonalne.Czyli w lipcu nie tylko Amelka lata po lekarzach ale ja tez.I mam nadzieje ze sie wyjasni o co chodzi w moim cialku
Dzisiaj lobuziara znowu popsula myszke od kompa(to juz druga ze nie wspomne)Dobrze ze kupilismy taka tania bo znowu trza leciec po nowa.
Obcielam jej tez grzywke i troche wyglada jak od garnka ale i tak slodko i smiesznie.
reklama
A ja raczej wręcz przeciwnie ;-) Choć w sumie fajnie byłoby mieć teraz panienkę Natomiast Małż się obruszył, że "on już chłopca umie obsługiwać i nie chce się uczyć nowości" Zawsze mówiłam, że mam konserwęEsia to super ze maluch ok.mam przeczucie ze to dziewczynka
Karolinko wszystkiego najlepszego!!!
Oby ząbki i pupka już nie dokuczały
efilo my kupiliśmy sandałki Bartek - Piotruś ma 20 Ciekawe kiedy zacznie ich używać Są bardzo fajne - dwa paski regulowane sprzączkami, jeden (najwyższy) na rzep - dzięki temu da się dokładnie ustalić wysokość podbicia Tylko trochę twarde mają podeszwy (i tak wybraliśmy najbardziej miękkie...)
elmaluszku i jolka weźcie się za siebie, bo nam znikniecie!!!
Od siebie dodam, że jeszcze nie ważę tyle, co przed poprzednią ciążą - a Wam robię wymówki ;-)
Nasze przejścia z jedzeniem opisałam na karmieniu - zaraz wprowadzimy kiełbachę i schaboszczaka i będzie spokój! ;-)