reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

elmaluszku
buciki kupiłam w sklepie firmowym Bartka. Są rewelacyjne. Zresztą samo to że kupiłam druga identyczną parę mówi samo za siebie. :-D

Teraz też się napalam na sandałki z Bartka, ale chyba poczekam aż Zosia będzie miała rozmiar 20.

I jeszcze jedno - nie kupujcie bucików bez dziecka. Sama długość stópki to nie wszystko. Oglądałam śliczne buciki dla Zosi - rozmiar się zgadzał ale jak Zosia przymierzyła okazało się że mają za niskie podbicie

reklama
Efilo-dzieki za podpowiedz.Rzeczywiscie sliczniusie sa te buciki.W lipcu postatar sie jej cosik kupic.
Olla-dzieki w clarksie jeszcze nie bylam i podje zobaczyc co maja|.U nas problem polega na tym ze Amelka ma bardzo wysokie podbicie nozki.Szukamy szukamy i znalezc nie mozemy.Jak mamy dobry rozmiar czyli 12 to nie ma mowy zeby nozka weszla,Wchodzi na stopeczke rozmiar 18 ale co z tego jak jest tak zaduzy ze zapiety bucik mozemy sciagnac.Wiec zaraz by sie zgubil.Ale dzieki moze akurat w clarksie cos dobierzemy;-)

I my podpisujemy sie pod wszystkimi pieknymi zyczeniami dla Karolinki

Witajcie Kochane bb-cioteczki :-)

Ślicznie dziękujemy za życzenia i za pamięć o nas, zwłaszcza, że ostatnio nie byłyśmy zbyt dobrymi forumowiczkami.
Dziś postanowaiłam zajrzeć, ponieważ dostałam sms`a od Kachaska i baaardzo się ucieszyłam. Kochane jesteście :-).

U nas wszystko ok. No może prawie wszystko, ponieważ od tygodnia Karolka bardzo boleśnie przechodzi ząbkowanie, a od wczoraj to już masakra - gorączka i biegunka. Do tego wszystkiego jakby było mało, doszło jeszcze okrobne odparzenie pupy. Zakładam jej teraz zamiast pampersów pieluchy tetrowe i w związku z tym, dziś nie spałam prawie całą noc, bo co chwilę sprawdzałam, czy nie ma mokro albo kupki (biegunka), albo to ona budziła się bo miała mokro albo kupkę :wściekła/y::-(.
Strasznie mi jej szkoda, bo płacze przez ta pupusię. Fajny prezent na urodziny, nie ma co :-(.

W związku z tym, że nie mam szans, żeby nadrobić forum, mam nadzieję, że wszystko u Was w porządku, życzę Wam wszystkiego najlepszego.
My dziś wyjeżdzamy (Kachasku - do Bielawy:-D), więc odezwę się po weekendzie.

Jeszcze raz dziekujemy za życzenia. Idę jeszcze troszkę poczytać forum ...

Karolinko życzymy Ci duuużo zdrowia, samych szczęśliwych chwil, uśmiechu na buźce i mnóstwo miłości

Jolka z rodzinką

Elmaluszek w tym rzecz ze maja rozmiary od 3 (dlugosc) a rozmiary w zaleznosci od wysokosci podbicia i szerokosci stopy toE,F,G,H...na bank cos znajdziesz!

reklama
Z okazji pierwszych urodzin Karolince życzymy zdrówka, aby dobrze się chowała i była szczęśliwa, a swoim Rodzicom przynosiła mnóstwo radości. Stol lat Karolinko!!!
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Do góry