reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
wylalahm kawe mn6a klawiature i takie cuda teraz sie pisza:wściekła/y::crazy:
wyvb5aczcie:sorry2:
u hmmn6ie przelohm z uszkiehm....mn6ie vb5oli juz tak:tak:tylko zaczela ropa ciekmn6ac:angry:
czy ktos rozumhie co mn6apisalahm:rofl2:
kurka wmn6erwia hmmn6ie to:dry:

Esiu tak w ogole ty wklejalas gdzies zdjecie fasolki?
Nie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Jestem beznadziejna i mnie mdli... :zawstydzona/y:
:-D
Ale obiecuję się poprawić i nadrobić... Jak mnie będzie mniej mdliło ;-)
A, i u mnie "wyłączony mózg" właśnie zaskutkował :-D

Kotek wybieramy się do mojej Przyjaciółki do Portugalii - Młody stamtąd właśnie pochodzi :zawstydzona/y: więc dobrze, żeby poznał korzenie :-D
Bo lecąc za granicę muszę mieć dla Niego jakiś dokument, prawda?
O kurka! Ale się rodzeństwa dla Czerwcówiątek może posypać!!! :-D

kachasek załatwiałam wymeldowanie, teraz muszę nas zameldować, wymienić dowód, wyrobić nowy Piotrusiowi i przypilnować, żeby Małż też się "odnowił" oraz potem pozałatwiać wszystko w banku, US, administracji... No szał :dry:

Daagud super, że się odezwałaś :tak: Tak właśnie myślałam, że musisz dojść do siebie i odnaleźć ochotę na pisanie... :blink:

Emmila coś też mam wrażenie, że po pierwsze to Piotruś nie da mi przytyć, a po drugie - gdyby już tak się złożyło - to przy dwójce szybko zaniknę :-D
A z Krzysia to niezła spryciula - znalazł na Ciebie skuteczny sposób, więc się nie dziw że z niego korzysta :-p Twardym trza być, nie mientkim :-p:-D

Gingeros gratulacje pracy! Jak to Tyszkiewicz powiedziała "najbardziej lubię takie filmy, w których najpierw płacą, a potem rezygnują z kręcenia" :-D Praca - marzenie :-D

szopka my chyba wyrobimy dowód tymczasowy - mniej wymagań co do zdjęcia i podobno krócej się czeka...

anni powalają mnie Twoje nadzieje na zmianę charakteru Suri - toć to Twoja Córa! Po Mamusi ma wszystko co najlepsze!!! :-D:-D:-D

A o piciu to nawet przy mnie nie mówicie! :angry: Od września 2006 wypiłam 2 (słownie - dwa) piwa. I to jeszcze mi nie smakowały - pewnie dlatego, że już w ciąży byłam ;-)
To teraz się napiję... za jakieś 1,5 roku :szok: Jak dobrze pójdzie... :dry:
:-D

Ale nasmarowałam :szok: To wszystko dlatego, że w miarę się czuję do południa, potem jest już schyłkowo, a od powrotu Małża z pracy to już właściwie leżę. Z mdłościami i karuzelą w głowie :dry: I na kompa już wtedy nie mam siły... :sorry2:
Miłego dnia Laseczki!

Olla :-D
Esiu trzymaj się, dzielna jesteś kobieto!
Gingeros pracowałam w budżecie, więc mogę powiedzieć, że dobrze trafiłaś :-)
Ja tak na bieżąco nie jestem, ale dawno Blanes nie widziałam:sorry2:

No to ja niniejszym się wypisuję z klubu wpadkowiczek. W gruncie rzeczy wiedziałam że tak będzie, ale strach gdzieś się tam czaił.:-D

Buziaki dla wszystkich.
Anni, zapomniałam napisać, że Suri jest debeściara i niech się nie zmienia, będziesz mieć wesoło. Powiem Ci, że takie rozmemłane dziecko to katastrofa. Weronika jak była mała, to też było jej wszędzie pełno, a teraz taki śliiiiimak się zrobiła, że ja, osoba bardzo nerwowa, zgrzytam zębami i gryzę się w język, bo bym musiała non stop się na Nią drzeć, żeby ruszyła się wreszcie. I też mam nadzieję że jej to przejdzie.

Dla Michalinki Stasia, Szymonka i Dawidka wszystkiego najlepszego:-).
wylalahm kawe mn6a klawiature i takie cuda teraz sie pisza:wściekła/y::crazy:
wyvb5aczcie:sorry2:
u hmmn6ie przelohm z uszkiehm....mn6ie vb5oli juz tak:tak:tylko zaczela ropa ciekmn6ac:angry:
czy ktos rozumhie co mn6apisalahm:rofl2:
kurka wmn6erwia hmmn6ie to:dry:
:-D:-DJa zrozumiałam 5-e przez 10-e:-D:-D, grunt ze ucho juz nie boli, ale to cieknąca ropa to chyba nie dobrze?

Dzagud a ja jak patrzę na Twoją Weronisię i czytam o niej widzę że jest taka fajniutka aż chciałabym ją wyściskać (przypomina mi trochę mnie jak byłam mała). A poza tym chciałabyś żeby była taka jak Madzia wszedzie jej pełno i nie wiedziałabyś gdzie ręce wsadzić? Jeden żywoł w domu wystarczy;-).
Esia no to super wyjazd się zapowiada, tylko współczuję załatwiania tych papierków, mi to by sie pewnie wyjazdu odechciało:-D.
Anni to moze szybko jakieś oczyszczanie organizmu:-D, hihi i dalej na imprezę:rofl2:.

Kotek, dzięki za miłe słowa pod adresem Weroniki. Masz rację, ona to jest tak przytulanka tylko do ściskania. No i faktycznie, jeden żywioł mi starczy, tylko mnie drażni to, że Weronika wszystko robi tak wooooooolno (nawet panie w przedszkolu mi mówiły, że ona cokolwiek robią to zawsze jest ostatnia), 100 razy trzeba jej mówić żeby coś zrobiła, a jak się człowiek spieszy - zwłaszcza rano, to nie jest fajnie. A do tego ja się martwię, że może coś jej jest, bo to nie jest normalne żeby 6-letnie dziecko głównie leżało na tapczanie, oglądało TV i udawało że go nie ma.:baffled:

Dzagud szkoda że u babci jednak białaczka, ale dobrze że nie jest bardzo źle. Wyrazy współczucia z powodu szwagra.
fantazjaznów pewnie jako jedyna nie wiem, o co chodzi, ale trzymaj się dzielnie i ucałuj Michalinkę:tak:
elmaluszek podziwiam twoje zacięcie do ogródka:tak:
anni tylko żeby G nie wpadł na pomysł kupna prasowalnicy zamiast żelazka:-D
Michał może podać rękę Suri:-p właśnie przestawiał meble w kuchni (chciał przenieść krzesło do pokoju:-D) po tym jak zrobił mi porządek w biurku. teraz gra w piłkę i tańczy... 1000 pomysłów na minutę i wszystkie muszą być zrealizowane:szok:
Ollakawy ponoć nie pije się przy kompie (ale to ponoć);-)
Esiu a nie lepiej wyrobić Piotrusiowi paszport? ponoć więcej zachodu niż z dowodem, ale jak was coś najdzie na wyjazd poza strefę to dowód na nic się nie zda
zmykam zaraz z Misiulem na spacerek:tak:

reklama
kachasku,,wejdz na moj profil i zerkij na posty..malo ich ostatnio pisalam, wiec szybko dojdziesz do sedna

Do góry