reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
ależ mieliśmy dzisiaj atrakcje na spacerze :-D wybraliśmy się do lasu (bo ja blisko lasu mieszkam) i nakryliśmy bzykającą się "na łonie natury" parę :szok: :-D oj, biedni ludzie, nawet pobzykać się nie mają gdzie :-D :laugh2: jakieś 20 m mieli od takiego młodego lasku, gdzie byli by niewidoczni :-D pewno ich przypyliło i nie dolecieli do lepszych gąszczy :laugh2:

JOLA ciotka właśnie mówiła, że Pelargonia przyszła pożyczyć jakiś termometr czy cuś ;-) i wyszło wszechno na jaw :-D

Maciek pojechał do Wrocławia :-( a ja zostałam :-( zaraz chyba pójdę spać, bo nie mam co robić ;-) dobrze, że jutrzejsze popołudnie/wieczór/i prawie całą noc spędzę z moim mężusiem :-D smutno mi bez niego :sorry2: ale pocieszająca jest obecność Antonka :tak: mały dzisiaj cały dzień na dworze :tak: jak nie spacer, to ogród :tak: w rezultacie padł przy kolacji :tak: ciekawe jak długo pośpi ;-) stawiam, że na pierwszą zmianę wstanie (czyli ok. 6).

Ale bosko moje dziecko już chodzi :tak: zwiedza sobie parter, łazi z pokoju do kuchni, zawraca i do pokoju :tak: rano do okoła wielkiego stołu latał :-) cwaniak mój ;-) łezka w oczku, taki on już dorosły :blink:

Jolka myslałam,ze jestes z P-ń,bo tak masz w opisie.:-)

My dzisiaj na działeczce mielismy WIELKIE SPRZATANIE ktore niemam pojecia do kiedy bedzie trwało,jak widze ta dzialke<ktora nie dawno kupilismy>to chce mi sie wyc do ksiezyca,zapuszczona,zaniedbana to mało powiedziane.ale trzymajcie kciuki zebysmy dali rade:tak:

My juz w domu. Wrcław nam sie spodobał, tylko te koooooooooorki są straszne ;-) Relacje foto na zamknietym :-)
Franio dzisiaj kończy 10 m-cy, czas pomyslec o roczku :-D
Ta historia z wypadkiem, bardzo straszna :-(

Gusia wpisałam Poznań, bo jakbym wpisała moje zadupie, to i tak nikt by nie wiedział gdzie to jest :-D;-) a ty gdzie masz działeczkę ?

ależ mieliśmy dzisiaj atrakcje na spacerze :-D wybraliśmy się do lasu (bo ja blisko lasu mieszkam) i nakryliśmy bzykającą się "na łonie natury" parę :szok: :-D oj, biedni ludzie, nawet pobzykać się nie mają gdzie :-D :laugh2: jakieś 20 m mieli od takiego młodego lasku, gdzie byli by niewidoczni :-D pewno ich przypyliło i nie dolecieli do lepszych gąszczy :laugh2:

A Was też do lasu ponosło właśnie o tej porze i w to miejsce:-D:-D:-D

Najlepsze życzonka dla Laury, Amelki, Sary, Karolinki, Piotrusia i Frania. Naszych kochanych dziesięcio i jedenastomiesięczniaków.

Wkrótce posypią się roczniaki. Myślicie już coś o imprezkach?

Sto lat sto lat dla wszystkich dziesieciomiesieczniaczkow:tak::tak::tak:
Duzo zdrowka usmiechu na buzkach
I sukcesow w dalszym zdobywaniu nowych umiejetności:tak::tak::tak::tak:

Ja rowniez dolanczam sie do zyczen!!Sto lat dziesieciomiesieczniakow!!!Kurcze ale ten czas leci,za niedlugo imprezka!!!!!!:-)

Witam sie po przerwie!
U nas wsystko oki.mialysmy fajny tydzien bo moja mama przyjechala w odwiedzinki to sobie poszalalysmy:tak:
Niestety sie pochorowalam i musze przestac karmic piersia,za duzo lekow biore i boje sie dawac moje mleczko Amelce:-(

Elmaluszku je sie strosnie napalilam na wyjazd do Waszego malego spa,tylko moj m to potworny domator i moze byc ciezko.Musze zaczac go nakrecac;-)

Esiu dobrze ze to nie przepuklina i ze zabieg chirurgiczny was ominie:blink: a Piotrus wie co dobre(masaz jajuszek...hmmmm...tez bym se pomasowala gdybym miala takowe:-p)

Anni ty sie wbierasz do spa Elmaluszkowego?

Pozdrwiam Was wszystkie,caluje mocno.Bardzo sie stesknilam ale juz jezdem.

reklama
Olla-To ja Ci odpowiadam zanim Anni odpowie(przepraszam Anni ze sie a Ciebie udzielilam)
TAK TAK Anni przyjezdza do mnie.Tylko moglybyscie sie zgrac co do tego samego terminu to by fajosko bylo.:tak::tak::tak:A mezowi powiedz ze raz do roku moze sie wybrac na weekenda w nieznane.Jeszcze sie nasiedzi i o wlasnie to:-DNo i dziewczynki by sie poznaly;-)
A no i super ze z mama spedzasz czas tylko szkoda ze Cie chorobsko dopadlo.

U Amelki 2 dolne dwojeczki juz prawie na wierzchu.Dzisiaj prawie nic kruszynka nie wypila mleka:no:A markotna ze hoho.

Do góry