reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
I ja sie dopisuje do zyczen dla dziesieciomiesieczniakow:tak::tak::tak:
Moja kruszynka smacznie spi wiec zaraz musze przeprowadzic akcje obcinanie paznokci bo u nas to przechodzi tylko na śpiocha niestety:baffled:I to nie zawsze ale mam nadzieje ze jakos pojdzie.
Esia-Bardzo dzielny ten Twoj Piotrus.I jaki cwany haha po jajeczkach:-D
A skad przeczucie ze bedzie drugi chlopczyk?
Anielap-My z Amelka bedziemy urzedowaly dwa i pol tygodnia w Stargardzie kolo Szczecina.No ijednak bagaze mnie przerazaja i na dodatek ten duzy nowy fotelik samochodowy+ duza torba + wozek z kruszynką i jeszcze bagaz podreczny lalala. Uo matko jak ja dojde do kuzynki co ma mnie odebrac.Bede sie taszczyc z tym chyba na raty haha:-D:-D:-D:szok:
Fantazja-trzymam kciuki zeby wyszlo tak jak chcesz.I nie martw sie:happy:
Anni i Olla-a Wy kochane kombinujcie wolne jakies bo ja od 15 maja jestem ready steady :-pMysle ze ostatni weekend maja bylby git bo wolne ustawowo:tak::tak::tak:.Dajcie znac:-)

Sto lat dla wszystkich jubilatów
(tych zaległych też:zawstydzona/y:)​

Esiu ale się uśmiałam z Piotrusia :-D wie co dla niego dobre :-D:-D:-D

U nas kompletny brak czasu :no:
Wiosna przyszła i trzeba by się jeszcze za działkę zabrać (narazie to mamy plac budowy :zawstydzona/y:), ale czasu brak no i innych rzeczy też ;-)

Zaczęłam się rozglądać za kredytem mieszkaniowym, ale banków się namnożyło i wybór trudny :szok: Czy mogłybyście się wypowiedzieć na temat banków z którymi miałyście do czynienia??? Które polecacie, a do których wogóle nie warto zaglądać??
Byłabym bardzo wdzięczna...:tak:

Posmęcę trochę.
Strasznie mnie ta historia przybiła.
Jedna z forumowiczek (nie chcę tutaj pisać jej nicku) z działu obok miała wypadek samochodowy. Najechał na nich samochód - uderzył z boku. Straciła jednego bliźniaka a drugi jest w stanie krytycznym. Ponadto sama poroniła.
Wyobrażacie sobie taką tragedię. :sad: W jednej chwili stracić 2 dzieci i drżeć o życie trzeciego?
Brak słów na to cholerne życie.

melduję się już z cudnej Ziemi Lubuskiej :yes: rozpakowani inawet zadomowieni już chyba ;-) Antonkowi nowy domek bardzo się podoba :tak: lata jak szalony i cieszy się, że ma dużo przestrzeni ;-) na ogródek jeszcze nie wychodził, bo deszczyk do tej pory padał ;-)

Kraków przesunął mi się o jeden dzień, w związku z czym poniedziałek mam jeszcze wolny i spokojnie jadę sobie do Wrocławia :-) już z Maciejką rozplanowaliśmy sobie romantic wieczór :zawstydzona/y: :-D

lecę barierki na schody montować ;-)

JOLA właśnie zostałam zmuszona do rozmowy z moją ciotką Esią :wściekła/y: bardzo nie lubię z nią gadać, ale brudów rodzinnych wyciągać na forum nie będę ;-) ci co ją znają, wiedzą o co chodzi ;-) no, ale mniejsza z ciotką ;-) cosik się tam dowiedziałam ;-) że ktoś moją babcię Pelę rozpoznał :-D i chyba twoją nianię kojarzę :rolleyes2: moja mama na bank kojarzy Mariolę ;-)
co do banku - coś mi się niedawno obiło o uszy PKO ;-) ale nie kojarzę czy dobrze, czy źle :-D

ależ fatalna historia z tą mamusią bliźniaków i fasolki :-(

Też czytałam o Maxie :-:)-:)-:)-:)-(

Ginger spotkałam ostatnio babcię Pelę właśnie u mojej niani :tak:;-)
trochę mi p. Mariola opowiadała...
A moja niania Ciebie też kojarzy ;-) a twojego brata jeszcze bardziej (i jego babcię pelargonię :-D)

reklama
Do góry