reklama
ciąża??? i miło i niemiło wspominam ;-) mdłości poranne i wieczorne do 14 tygodnia, sporadyczne bóle głowy, nocne sikanie, sikanie ogólnie bardzo częste, duuuuuuża waga ... ale generalnie wszystko było prawidłowo i tylko raz Antonek zbyt szybko chciał wyjść 9 czerwca ale w porę się zorientował, że termin na dzień następny i grzecznie z wybiciem północy zaczął się wypychać zgodnie z terminem - a jak!!
i podobnie jak Aniela, nie potrafię zasypiać bez Maćka :-( nie wiem jak my wytrzymamy na odległość :-(
i podobnie jak Aniela, nie potrafię zasypiać bez Maćka :-( nie wiem jak my wytrzymamy na odległość :-(
Samych cudowności dla Oskara, Antonka i Maksia z okazji 10miesięcy!!!
Blanes może skrobnij czasem parę słów co u was, u Maksia słychać... Pozdrowionka dla zapracowanej mamusi! :-)
My w sobotę wyjeżdżamy na parę dni do Ciechocinka, do wód ;-)
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
U nas dzien zacząl sie nieprzyjemnie i to z mojej winy.Byla qpka wiec polozylam Amelke w sypialni na przewijaku i szybciutko polecialam do kuchni nalac cieplej wody do miseczki.Moje dziecko szybko poraczkowalo zamna i spadlo z 4 schodow.Z reszty nie zleciala bo wszystko rzucilam i ja zdazylam zlapac.Kurcze wszedzie gdzie mamy schody sa barierki zeby nie zleciala tylko w sypialni ni ma bo ona tam sie nie bawi.Dzisiaj jedziemy kupic kolejne i montujemy.Wiecie co mam takie okropne wyrzuty sumienia ze tak sie stalo i ze jestem taka nieodpowiedzialna mama.Na szczescie nic jej sie nie stalo ale tak mi jest przykro ze nie dopilnowalam:---(
Najlepsze zyczonka dla dziesieciomiesieczniakow
Antonka,Maksia,Oskarka
I juz na jutro dla Dzagudkowej spryciulki Madzi
Sto lat Sto lat słodziaczki
zycza Amelka i smutna mama gapa
Najlepsze zyczonka dla dziesieciomiesieczniakow
Antonka,Maksia,Oskarka
I juz na jutro dla Dzagudkowej spryciulki Madzi
Sto lat Sto lat słodziaczki
zycza Amelka i smutna mama gapa
reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Wszytkiego najlepszego dla solenizantów:-).
Elmaluszku nie przejmuj sie stało sie i tyle. Mi też kiedyś Laura spadła z łózka, a ja byłam obok ubierałam golf myślałam że zdążę. Na szczęście nic jej sie nie stało, może dlatego że była w kombinezonie bo byłyśmy przed spacerem. Ja się strasznie zdenerwowałam. Wyrzuty sumienia miałam okropne bo przeciez byłam tuż obok:-(. Nie smutaj się już Amelka na pewno o wszytkim juz zapomniała.
Szkoda że na razie nie widze Twoich zdjęć, ale jak tylko dorwe sie do drugiego komputera to dokładnie je obejrzę. A spotkania zazdroszczę, może i mnie zechce ktoś tu odwiedzić?
Esiu masz śliczny suwaczek;-).
Dzagud mi to tez wygląda na alergię, może idź do lekarza i zrób testy?
Jola nie martw się matka natura jeszcze zrobi Ci niespodziankę.
Blanes super że sie odezwałaś, brakuje nam Ciebie tutaj, jakaś imprezka by się przydała bo większość mam juz niekarmiąca.
Anielap i jak minął wieczór zasnełaś w końcu sama czy czekałaś na męża? Wyobraź sobie że ja przez 8,5 miesiąca siedziałamz Laurą w Polsce, a mąż był tutaj w Niemczech. Do wszystkiego mozna się przyzwyczaić, choć było ciężko;-).
Co do ciąży tak samo dobrze ją znosiłam, ani razu nie wymiotowałam, miałam mdłości na poczatku jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży, a potem sielanka, no oprócz bólu kosci ogonowej. do ostatniej chwili opalałam się na działce.
Anni jak Twoje odchudzanko? Nadal nie wiem z czego sie odchudzasz, ale jak musisz to trudno... ja w końcu od poniedziałku wzięlam się za siebie i mam dietkę, najgorzej jest wieczorami gdy nie mam co przegryzać. A własnie wiecie czy popcorn ma dużo kalorii? Robiony w maszynce do popcornu bez tłuszczu i bez soli to chyba nie ma dużo co? Muszę wam powiedziec że nie moge patrec na siebie w lustrze i dziwię się meżowi że może na mnie patrzeć. Już nie mogę doczekać sie ładniej pogody żeby zacząć dłuzsze spacery, bo póki co wytrzymuję na dworzu godzinkę.
Elmaluszku nie przejmuj sie stało sie i tyle. Mi też kiedyś Laura spadła z łózka, a ja byłam obok ubierałam golf myślałam że zdążę. Na szczęście nic jej sie nie stało, może dlatego że była w kombinezonie bo byłyśmy przed spacerem. Ja się strasznie zdenerwowałam. Wyrzuty sumienia miałam okropne bo przeciez byłam tuż obok:-(. Nie smutaj się już Amelka na pewno o wszytkim juz zapomniała.
Szkoda że na razie nie widze Twoich zdjęć, ale jak tylko dorwe sie do drugiego komputera to dokładnie je obejrzę. A spotkania zazdroszczę, może i mnie zechce ktoś tu odwiedzić?
Esiu masz śliczny suwaczek;-).
Dzagud mi to tez wygląda na alergię, może idź do lekarza i zrób testy?
Jola nie martw się matka natura jeszcze zrobi Ci niespodziankę.
Blanes super że sie odezwałaś, brakuje nam Ciebie tutaj, jakaś imprezka by się przydała bo większość mam juz niekarmiąca.
Anielap i jak minął wieczór zasnełaś w końcu sama czy czekałaś na męża? Wyobraź sobie że ja przez 8,5 miesiąca siedziałamz Laurą w Polsce, a mąż był tutaj w Niemczech. Do wszystkiego mozna się przyzwyczaić, choć było ciężko;-).
Co do ciąży tak samo dobrze ją znosiłam, ani razu nie wymiotowałam, miałam mdłości na poczatku jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży, a potem sielanka, no oprócz bólu kosci ogonowej. do ostatniej chwili opalałam się na działce.
Anni jak Twoje odchudzanko? Nadal nie wiem z czego sie odchudzasz, ale jak musisz to trudno... ja w końcu od poniedziałku wzięlam się za siebie i mam dietkę, najgorzej jest wieczorami gdy nie mam co przegryzać. A własnie wiecie czy popcorn ma dużo kalorii? Robiony w maszynce do popcornu bez tłuszczu i bez soli to chyba nie ma dużo co? Muszę wam powiedziec że nie moge patrec na siebie w lustrze i dziwię się meżowi że może na mnie patrzeć. Już nie mogę doczekać sie ładniej pogody żeby zacząć dłuzsze spacery, bo póki co wytrzymuję na dworzu godzinkę.