reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
ciąża??? i miło i niemiło wspominam ;-) mdłości poranne i wieczorne do 14 tygodnia, sporadyczne bóle głowy, nocne sikanie, sikanie ogólnie bardzo częste, duuuuuuża waga ... ale generalnie wszystko było prawidłowo i tylko raz Antonek zbyt szybko chciał wyjść :-D 9 czerwca :-D ale w porę się zorientował, że termin na dzień następny i grzecznie z wybiciem północy zaczął się wypychać :-D zgodnie z terminem - a jak!! :tak:

i podobnie jak Aniela, nie potrafię zasypiać bez Maćka :-( nie wiem jak my wytrzymamy na odległość :-(

Znaczy Antonek dzień starszy od Madzi.:-D

Wszystkiego Naj dla Antonka.

U nas dzien zacząl sie nieprzyjemnie i to z mojej winy.Byla qpka wiec polozylam Amelke w sypialni na przewijaku i szybciutko polecialam do kuchni nalac cieplej wody do miseczki.Moje dziecko szybko poraczkowalo zamna i spadlo z 4 schodow.Z reszty nie zleciala bo wszystko rzucilam i ja zdazylam zlapac.Kurcze wszedzie gdzie mamy schody sa barierki zeby nie zleciala tylko w sypialni ni ma bo ona tam sie nie bawi.Dzisiaj jedziemy kupic kolejne i montujemy.Wiecie co mam takie okropne wyrzuty sumienia ze tak sie stalo i ze jestem taka nieodpowiedzialna mama.Na szczescie nic jej sie nie stalo ale tak mi jest przykro ze nie dopilnowalam:-:)-:)-(

Najlepsze zyczonka dla dziesieciomiesieczniakow
Antonka,Maksia,Oskarka
I juz na jutro dla Dzagudkowej spryciulki Madzi
Sto lat Sto lat słodziaczki
zycza Amelka i smutna mama gapa

reklama
Wszytkiego najlepszego dla solenizantów:-).
Elmaluszku nie przejmuj sie stało sie i tyle. Mi też kiedyś Laura spadła z łózka, a ja byłam obok ubierałam golf myślałam że zdążę. Na szczęście nic jej sie nie stało, może dlatego że była w kombinezonie bo byłyśmy przed spacerem. Ja się strasznie zdenerwowałam. Wyrzuty sumienia miałam okropne bo przeciez byłam tuż obok:-(. Nie smutaj się już Amelka na pewno o wszytkim juz zapomniała:tak:.
Szkoda że na razie nie widze Twoich zdjęć, ale jak tylko dorwe sie do drugiego komputera to dokładnie je obejrzę:tak:. A spotkania zazdroszczę, może i mnie zechce ktoś tu odwiedzić:-D?

Esiu masz śliczny suwaczek;-).
Dzagud mi to tez wygląda na alergię, może idź do lekarza i zrób testy?
Jola nie martw się matka natura jeszcze zrobi Ci niespodziankę:-D.
Blanes super że sie odezwałaś, brakuje nam Ciebie tutaj, jakaś imprezka by się przydała bo większość mam juz niekarmiąca:-D:-p.
Anielap i jak minął wieczór zasnełaś w końcu sama czy czekałaś na męża? Wyobraź sobie że ja przez 8,5 miesiąca siedziałamz Laurą w Polsce, a mąż był tutaj w Niemczech. Do wszystkiego mozna się przyzwyczaić, choć było ciężko;-).
Co do ciąży tak samo dobrze ją znosiłam, ani razu nie wymiotowałam, miałam mdłości na poczatku jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży, a potem sielanka, no oprócz bólu kosci ogonowej. do ostatniej chwili opalałam się na działce:-D.
Anni jak Twoje odchudzanko? Nadal nie wiem z czego sie odchudzasz, ale jak musisz to trudno...:-D ja w końcu od poniedziałku wzięlam się za siebie i mam dietkę, najgorzej jest wieczorami gdy nie mam co przegryzać. A własnie wiecie czy popcorn ma dużo kalorii? Robiony w maszynce do popcornu bez tłuszczu i bez soli to chyba nie ma dużo co? Muszę wam powiedziec że nie moge patrec na siebie w lustrze i dziwię się meżowi że może na mnie patrzeć:sorry2:. Już nie mogę doczekać sie ładniej pogody żeby zacząć dłuzsze spacery, bo póki co wytrzymuję na dworzu godzinkę.

Do góry