reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
No a najbardziej ja ze w koncu ktos odwiedzi moją samotnie:-D:-D:-D
No dziewuszki w koncu czerwcowkolandowi na emigracji tyz cos od zycia sie nalezy.
Tak sobie pomyslalam ze na koniec maja jest bank holiday to i pewno wasze chopy wolne beda mieli:tak: Czy tam jak bedzie Wam pasowalo.Ja mam wolne all the time haha.
juhuuuuuuu.....teraz to Wam nie popuszcze laski:tak::tak::tak:
Wlasnie Bartek wrocil z pracy i zostal poinformowany i nie ma zadnego problemu.
Fasola wlasnie podrozuje na nim drogą lotnicza i krzyczy z radochy ze tato w domu;-)

Chciałam zakomunikować, że Agatki nie będzie...przynajmniej narazie ;-)

Aż mi się troche przykro zrobiło, ale co tam, nic straconego :tak:;-)

Mój m poszedł dziś do pracy pierwszy raz w życiu na drugą zmianę:-( Wraca dopiero o 2 w nocy:-(
Chyba spać nie pójdę bo nie umiem bez niego zasnąć:-:)-:)-(
Buuuu.... jak ja nie lubię pustego łóżka....:-(​

reklama
Do góry