reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Olla-Ja oczywiscie zapraszam serdecznie wasza trojke jesli macie ochote kiedykolwiek przyjechac na maly relaks.U mnie to takie male sanatorium.Ptaszki cwiergolą,rzeka plynie,sarenki śmigaja kolo domu na polance.Jak macie ochote wypocząc to wpadajcie.Lozeczko Amelki tez moge odstapic dla Amelki na ten czas.;-)

reklama
Agik-ja podzielam zdanie Olli.Ja wogole nie karmilam piersia.A przy odchudzaniu pomaga jak sie je regularnie o tych samych godzinach.Wiem ze nieregularne jedzenie zle wplywa na organizm bo on nigdy nie wie ile zapasu tluszczu dostanie i odklada wszystki.A jak sie je o tych samych porach to sie juz przyzwyczaja i pobiera tylko potrzebna ilosc.

Elmaluszek dieki za zaproszenie,kuszaca propozycja:)
Esiu termosik z herbatka to dobry pomysl :D...

...a pamietacie ktora z nas w ciazy jadla ''kanapki z worka''takie przygotowane rano,wkladane do wora a konsumowane z wieczorka?Pamietam ze smialam sie z tego tydzien po czy calkiem powaznie rozmyslalam nad przygotowaniem ich...moze w nastepnej ciazy sie skusze hehe

Elmaluszek, obejrzałam Wasze zdjątka. Amelka jest ślicznym obiektem do fotografowania. Wie skubana jak pozować!!! I jaką ma cudną "zaczeskę" z grzywki.:-D A Ty faktycznie atrakcyjna Mamuśka jesteś. A chudzielec.....
Ja się już pogodziłam z tym, że gruba byłam, jestem i będę! Chyba nie ma co walczyć z wiatrakami i się stresować....:zawstydzona/y:

ELMALUSZEK -Amelka jest,ażby sie chciało ja zjesc.

agik-przyznaje Ci racjeco do tych chudzielcow.

Własnie uswiadomilam sobie,że idzie wiosna a za nią lato.Hm chyba czas sie wziaść w garść.:baffled:

Dzagud-u mnie w rodzinie to sie śmieja ze ona ma taki szelmowski uśmieszek.A co do mnie to tak chuderlak ze mnie niesamowity.:-(No taki juz moj los.
Gusia-A ten Twoj Mikolajek to tze taki fajny pulpecik.Wczoraj zdjecie obejrzalam;-)
A u nas ogolnie lepiej i apetyt juz wraca.Katarzysko przechodzi i gra.Mama zadowolona i dzidzius wesoly

reklama
Anni -a jak Ty sie mozesz wpraszac jak sie juz umawialysmy ze przyjedziesz.Nie ma to tamto ja tu czekam.:tak::tak::tak:
Olla-No pewno ze jak macie ochote to i bedzie majówka:-D

Do góry