reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dziweczyny dodalam maly albumik na picasie z aktualnymi zdjeciami Amelki.Tak jakby wogole ktoras z was miala ochote zobaczyc fasole to zapraszam serdecznie.:-)

reklama
No przepiękna i urocza ta Twoja pannica, no i mamę teraz poznaję :)))) i liceum mi się przypomniało heheehhehehe jakby w innym życiu to było:)

Elmaluszku, Amelcia prześliczna:tak:
A w ogóle to co oglądam jakąś mamę na zdjęciach to wszystkie takie chudzielce...Wy nie jadacie czy co? :baffled::confused:

Sorga-No widzisz Karolinko w koncu!!!!!! haha przeciez tyle fajek na przerwach wyjaralysmy razem. A czasy nie powiem piekne byly:tak:
Agik-
dziekujemy.A co do tych szczuplych to Ci powiem ze mam juz dosc.Probowalam na sile przytyc wiec od 2 miesiecy wciskalam w siebie sernik codziennie i zaczelam jesc regularnie tosty z duza iloscia masla.Skonczylo sie to dla mnie tak ze wygladam okropnie.Dalej chuda jak patyk tylko celulitis mi sie zrobil na udach i tylku piekny jak ta lala:baffled:

Elmaluszek Amelka jest taka slodziusia...naprawde urocza panienka:)
Anni jak tam zdrowko?Wiesz ja nie na biezaco...buuuziak(cmok)
Agik ja jem za nas wszystkie :)))

A bo ja już nie mogę :-:)-:)-( buuuuu. Od dwóch tyg chodzę na aerobik, ćwiczę w domu, nie jem późno wieczorem, nie jem słodyczy i cały czas d....pa zbita, nic mi z wagi nie schodzi.:wściekła/y: Czy myślicie, że to faktycznie przez to, że tylko 5 tyg. piersią karmiłam, a potem żarłam ile wlezie:zawstydzona/y:?

Nie Agik nie sadze zeby karmienie piersia mialo cos z tym wspolnego...jesli cwiczysz to tkanke tluszczowa zastepuja miesnie ktore waza wiecej,wiec mawet jesli chudniesz to niekoniecznie tracisz n wadze:)sprobuj sie mierzyc zamiast wazyc!Na pewno stracilas juz kilka centymetrow!!!!!

Podziwiam wytrwalosc...ja tez tak chce,ale mowie Wam ...zoladek mam rozciagniety jak dziadowska torba i tak mnie kurka ssie ze czasem mysle ze ja naprawde umre z glodu :p

reklama
Monika też Wam tego życzę! :-D

elmaluszku chwilowo picasa wywala mi kompa, ale jak przestanie to Was obejrzę :tak:

agik spokojnie, mam wrażenie że całkiem niedługo będę baaardzo kolumbrynowata :dry: :-D

Mdli mnie... To tak a'propos dobrego samopoczucia ;-) Pomaga gorzka herbata, chyba zainwestuję w termos i będę ją ze sobą nosiła, bo spacery z Piotrusiem stały się pewnym wyzwaniem :dry:

Do góry