reklama
Dziewczynki, bardzo dziękuję za wsparcie. Nie chcę więcej pisać na ten temat, bo to forum nie jest po to aby wszystkich dołować. Więc jeszcze raz dzięki.
Sorga, to ręce możemy podać. Magda też - no może nie "nie sypia", ale albo ma ze 2 drzemki po pół godziny albo jedną dłuższą, albo wcale nie chce spać. Ale obawiam się że na mojego upraciucha żadna metoda nie podziała.
Jolka, rób teścior, bo słyszałam że często jest tak, że dzieci cycowe wyczuwają "zmiany" u Mamusi i często właśnie odmawiają cyca. Może zmienia się skład mleka? Ale by było fajnie!!! Tylko że ja nie mam już synowej ni zięcia dla Twojego trzeciego potomka.:-(
Esiu, jak pisałam bardzo bardzo się cieszę i serdecznie gratuluję. No i po cichu zazdroszczę - i Tobie i wszystkim tym, które jeszcze planują.Mnie się marzy jeszcze przynajmniej z jedno, ale gdzie w naszych warunkach. Obiecałam sobie, że jeśli jeszcze w ciągu 2-3 lat wygram w totka, to jeszcze jedno dzidzi będzie na pewno. Potem już będę za stara.
Sorga, to ręce możemy podać. Magda też - no może nie "nie sypia", ale albo ma ze 2 drzemki po pół godziny albo jedną dłuższą, albo wcale nie chce spać. Ale obawiam się że na mojego upraciucha żadna metoda nie podziała.
Jolka, rób teścior, bo słyszałam że często jest tak, że dzieci cycowe wyczuwają "zmiany" u Mamusi i często właśnie odmawiają cyca. Może zmienia się skład mleka? Ale by było fajnie!!! Tylko że ja nie mam już synowej ni zięcia dla Twojego trzeciego potomka.:-(
Esiu, jak pisałam bardzo bardzo się cieszę i serdecznie gratuluję. No i po cichu zazdroszczę - i Tobie i wszystkim tym, które jeszcze planują.Mnie się marzy jeszcze przynajmniej z jedno, ale gdzie w naszych warunkach. Obiecałam sobie, że jeśli jeszcze w ciągu 2-3 lat wygram w totka, to jeszcze jedno dzidzi będzie na pewno. Potem już będę za stara.
Nie ma co zazdrościć, trzeba działać ;-) I to jest do Was wszystkich uwagaEsia świetnie że tak to przyjmujesz i gratuluje bijącego serduszka, jejku az Ci zazdroszczę tego pieknego stanu jakim jest ciąża. Przepraszam że pytam ale zabezpieczaliście się z mężem czy po prostu "uważaliście"? Miałaś już @?
Powiem szczerze, tak się zasugerowaliśmy problemami z pojawieniem się Piotrusia, że poszliśmy na żywioł I okazuje się, bardzo skutecznie
toska może faktycznie nasikaj gdzie trzeba ;-) U mnie 2 sikańce 2 tygodnie temu nic nie pokazały... A już powinny były
jolka Piotruś właściwie sam się odstawił, bo coś tam jeszcze cyckał ale mało i wcale nie zauważył, gdy któregoś dnia mu nie dałam A może już wyczuł, że "teraz pora na kogoś innego"?
I gratulacje Śpiocha! :-)
fantazja będzie dobrze. Jeszcze chwila, ale w końcu będzie. Bardzo w to wierzę
Sorga to "Uśnij wreszcie" - gdzieś mi się zapodziała wersja elektroniczna, ale dziewczyny mają więc na pewno zaraz ktoś Ci prześle
Dzagud trzymam kciuki za totka! Fajne dzieciaczki robicie, szkoda by było nie pójść w produkcję masową ;-)
Idę coś wszamać, bo mnie muli
Miłego dnia! :-)
p.s. suwaczek wstawię jak wymyślę jak to zrobić nie znając daty ostatniej miesiączki ani terminu porodu ;-)
Nie ma co zazdrościć, trzeba działać ;-) I to jest do Was wszystkich uwaga
Powiem szczerze, tak się zasugerowaliśmy problemami z pojawieniem się Piotrusia, że poszliśmy na żywioł I okazuje się, bardzo skutecznie
Esia to my się tak sugerowaliśmy problemami znajomych z poczęciem i poszliśmy na żywioł nie wierząc że szybko się uda. Życie lubi sprawiać niespodzianki, a ja lubię kiedy są radosne.
I tak wiadomo że się urodzi kiedy mu się zachce..p.s. suwaczek wstawię jak wymyślę jak to zrobić nie znając daty ostatniej miesiączki ani terminu porodu ;-)
mojemu paniczykowi coś się przestawiło w głowie wstał 5:20 i heja do zabawy nawet nie dał się namówić na spanie z nami tak więc u mnie kawa za kawą ;-)
co to w szczecinie się porobiło ach ten kwiecień pleciń
JOLA co by nie zapeszyć ;-) mały buziak dla Maksia ;-)
co to w szczecinie się porobiło ach ten kwiecień pleciń
JOLA co by nie zapeszyć ;-) mały buziak dla Maksia ;-)
suwaczek wstawię jak wymyślę jak to zrobić nie znając daty ostatniej miesiączki ani terminu porodu ;-)
tak sobie policzyłam twoje dane z USG i wyszło mi tak mniej - więcej końcówka listopada ;-)
Olla
Melowa mamusia:)
Eeee tam Dziagud....cudna jestes :*
Czesc dziewczyny!
U mnie ta metoda usypiania sprawdza sie suuuper,do tej pory Amelka spala ze mna w lozku a malz w osobnej sypialni.Od 4 dni spie z ukochanym a Amelka sama w swoim lozeczku ,w swym pokoiku:-) i chyba wcale jej sie tak slodko ze mna nie spalo bo od kiedy ma wlasne loze to spi okolo10 godzin bez pobudki a jak bylysmy razem to smoczkowalysmy conajmiej 10 razy
Metoda zmodyfikowala sie sama bo Amelia nie placzebuszuje,steka,gada ale ne zaplakala jeszcze ani razu wiec pozwalam jej sie zmeczyc(tak z 30 min)a potem ide zapodac smoka i zazwyczaj ten jeden raz starczaOczywiscie zdarza sie ze klade ja do lozka i za 5min jest cisza.Tak sie cieszeodzyskalam wolnosc a mala tez jest szczesliwa i wyspana:-)
Czesc dziewczyny!
U mnie ta metoda usypiania sprawdza sie suuuper,do tej pory Amelka spala ze mna w lozku a malz w osobnej sypialni.Od 4 dni spie z ukochanym a Amelka sama w swoim lozeczku ,w swym pokoiku:-) i chyba wcale jej sie tak slodko ze mna nie spalo bo od kiedy ma wlasne loze to spi okolo10 godzin bez pobudki a jak bylysmy razem to smoczkowalysmy conajmiej 10 razy
Metoda zmodyfikowala sie sama bo Amelia nie placzebuszuje,steka,gada ale ne zaplakala jeszcze ani razu wiec pozwalam jej sie zmeczyc(tak z 30 min)a potem ide zapodac smoka i zazwyczaj ten jeden raz starczaOczywiscie zdarza sie ze klade ja do lozka i za 5min jest cisza.Tak sie cieszeodzyskalam wolnosc a mala tez jest szczesliwa i wyspana:-)
reklama