reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Esia - cieszymy sie strasznie, ze zostajesz z nami! Prosimy o informowanie nas na bierzaco co i jak z Twoim maluszkiem. Zdjecia USG itp... Czekamy! Na zamknietym robie zaraz watek specjalnie dla ciebie :-) I jestem pewna, ze wczesniej czy pozniej jakas czercowka :)-D:-D:-D) do ciebie dolaczy! :blink:

reklama
Fantazja trzymam kciuki zeby trauma jak najszybiciej się skończyła
d050.gif
Bez wzgledu na to co się dzieje musisz być silna dla siebie i dla Misi. Ona jest tu najwazniejsza a reszta na pewno się ułoży. Pisz jak się sprawy mają.
Jolka pobudki na smoka czy na cyca to ta sama cholera i dla zdrowia maluszków i mamusiek trzeba się takich nawyków jak najszybciej pozbyć. W nocy dziecko ma spać a nie budzić się co chwila.
Esia!!!!!!!!!! mordo ty nasza
a075.gif
No cudowna wiadomość, strasznie się ciesze. I nic sie nie bój ciotki z BB zawsze pomogą.
a010.gif
Pamiętaj że dzieci to dopust boży i że tak miało być.

Łoooo rany, ależ sie porobiło :szok::szok::szok:
Dobre wieści, super wieści i niestety smutne wieści. Jak to życie potrafi czasem wyważyć...​

Esiu ogromne gratulacje. Jestem bardzo poruszona i powiem Ci że chyba wiele z nas teraz Ci zazdrości. Ja napewno. A radę sobie dasz, to pewne. Z takim wsparciem...:tak:

Dzagud wyrazy współczucia...:-:)-:)-( W takiej sytuacji to nie wiem co napisać:-( Trzymajcie się wszyscy. I oby jakoś do przodu...​

Fantazjo jak Ci dodać otuchy... Masz cudną małą iskierkę Michalinkę. Razem jesteście silne...​

Anni dziękuję ślicznie za poparcie...:-) Wiele to dla mnie znaczy...:-) Dziękuję.​

Najlepsze życzonka dla 10miesięczniaków. Dla Michałka, Maksia i Zuzi!!!
Uwielbiam to robić. Codziennie komuś można życzyć cudowności... Super!!!

Esia świetnie że tak to przyjmujesz i gratuluje bijącego serduszka, jejku az Ci zazdroszczę tego pieknego stanu jakim jest ciąża. Przepraszam że pytam ale zabezpieczaliście się z mężem czy po prostu "uważaliście"? Miałaś już @?

toska ja na pytanie gina o datę ostatniego okresu z szerokim uśmiechem odpowiedziałam "21 września 2006" :-D

:baffled::baffled::baffled: to ja może sobie test ciążowy powinnam zrobić:unsure::confused:

Esia, cieszę się bardzo, że wszystko dobrze:tak: Dasz radę, jesteś supermamą:-)
No kusisz kobieto:-D, może i ja się zmobilizuję. Mąż już zwarty i gotowy na następne od ...25.06.20007:-D

Ciekawe ja Martitka, dawno się nie odzywała, a też podejrzewała, że zafasolkowała. Może mamy już dwie kolejne mamusie:happy:

Najlepsze życzonka dla 10miesięczniaków. Dla Michałka, Maksia i Zuzi!!!
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

fantazja strasznie mi przykro... Wierzę, że dasz radę i - dla Misi - będziesz silna, jak dotąd :tak:
Przepraszam Cię bardzo, ale chyba teraz nie byłoby ze mnie wielkiego pożytku...
Z resztą, same zobaczcie, co dziś ujrzałam... Muszę to sobie poukładać w głowie, na razie jestem kompletnie rozbita... I boję się...

Esiu przeogromne gratulacje,jejciu jak sie ciesze i toszke zazdroszcze,jak ja bym chciala tez cos takiego ujrzec,ale narazie nie jest mi dane,bynajmniej swiadomie nie odstawie tabletek
a pamietam jak ja wkleilam piewsza starankowy suwaczek a tu prosze Ty juz nosisz nowe zycie pod serduszkiem--cudnie strasznie sie ciesze i jeszcze raz gatuluje:-):-):-):tak::tak::tak::-):-):-)

Dzagud bardzo mi przykro:-:)-:)-(

a mojej julci wyszedl w sobote 3 ząb:-D:-D:-D

a tak wogole to przepraszam ze tak malo mnie,ale julciak i praca zabiera mi mnostwo czasu,teraz jak jeszcze cieplo to spacery,wyjazdy,matko tyle tego
w sumie to nawet nie mam szans na nadobienie tego:tak::tak:
bede co jakis czas zaglądac

Dzagud - tule mocno.

Esia - super nowina.

Tak czytam i mysle sobie jak to w zyciu szczescie z tragedia sie przeplata...ja czekam az zaswieci slonce i to daje mi sile.

Esiu a ty odstawiłaś Piotrusia od cyca, prawda? Czy Piotruś sam zrezygnował?
Bo u mnie Maks baaardzo niechętny na cyca :zawstydzona/y:

reklama
Dziewczyny jesteście boskie :-D
Metoda działa :-D
Dzięki Wam za to :tak:
Maks dziś spał bez pobudki do 5.30, potem smok i jeszcze godzina spania :-)
Piszę po cichu, żeby nie zapeszyć ;-)

Do góry