reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzien dobry wszystkim:-)
Anni-ja te herbatki z polski przywiozlam ale u mnie mozna je kupic w polskim sklepie.Sa tylko 3 smaki ale na zamowienie przywoza rozne.Moze i u ciebie jest taki sklep.:tak:
Iszatr-rzeczywiscie podejrzana sprawa z ta opiekunka,ja stawiam na to ze cos sie stalo bo chyba zadna kobieta przy zdrowych zmyslach nie odwalilaby takiego numeru.Na dodatek takiemu maluszkowi.:-(
Anielap-Trzymam mocno kciuki zeby i u Zuzi ruszylo z jadkowaniem.

A my dzisiaj z Amelka po raz pierwszy pojechalysmy na basen.Szalenstwo bylo tak wielkie ze nie moglam uwierzyc.Kilka razy zanurkowala i zakrztusila sie ale nawet nie kwęknela tylko dalej plywac.W weekend zabieram ja drugi raz i jak bedzie tak samo to od przyszlego tygodnia zapisujemy sie na lekcje plywania dla takich maluszkow.Moze maly plywak mi rosnie.:tak:

reklama
Gratuluję Synka-Aniołka i życzę, żeby nadal nim pozostawał w domku;-)
A dziękuję :-) Póki co - odpukać! - schemat 12h spania i jeszcze "dobijania" do południa aktualny :-)

toska nie wiem czy aniołkowatość jest zaraźliwa, niemniej Piotruś chętnie powiruskuje Stasia :-D

elmaluszek jakoś atrakcyjne góralki się nie napatoczyły ;-) Ale i tak Młody zadawał szyku w okularach przeciwsłonecznych i robił furrorę na Krupówkach :-D
Cieszę się bardzo, że Maleńka je coraz ładniej! :tak: No i super że polubiła basen - takie zajęcia to świetna sprawa :tak: (my chodzimy odkąd Piotruś skończył 3,5 m-ca).

Iszatr dziwna sprawa z tą nianią :baffled: Jeśli faktycznie Was porzuciła, to może i lepiej - diabli wiedzą, co taki ktoś mógłby zrobić dziecku... :sorry2:

anni Piotruś przed wyjazem też budził się po 6 - więc może warto wyjechać "w celach terapeutycznych"? :-D

Eks niania nadal sie nie odzywa. Oczywiście moja pierwsza myśl, ze sie jej coś stało, więc poprosiłam kolezankę i ja odwiedziła. Mąz powiedział, ze poszła w długą i ona tak ma, ale co to miało znaczyc to nie wiem. Ja wciąz jestem w mega szoku:szok: Nawet nie chcę mysleć, jak to sie mogło skończyć:-(
A ja jej jeszcze premię na zajaczka dałam!

A ja znowu sama do niedzieli :-( ( mąż ma turniej w Krakowie, jak awansują do II ligi to ja sie zabiję:szok:)

Całuski dla wszystkich Maluszków kochanych:tak::-)

Bożeeeee Iszatr, jak to "w długą"???!!!!tak poczytałam o Twojej niani. Jeju chyba faktycznie dobrze, że poszła w diabły od Frania:szok::szok::szok:

Iszatr wielkie ufff... że już do Was nigdy nie przyjdzie!!!
Znałam kiedyś kobietę, która co kilkanaście miesięcy "znikała" i wracała po pewnym czasie - zazwyczaj w ciąży :baffled: Miała normalnego męża, podobno nie ćpała... :baffled:

toska nie wiem czy aniołkowatość jest zaraźliwa, niemniej Piotruś chętnie powiruskuje Stasia :-D

spróbować nie zaszkodzi:-)

A ja znowu sama do niedzieli :-(

agik nie jesteś sama, my tu jesteśmy:tak::-)

iszatr, niezła akcja z nianią. Zgadzam się z dziewczynami, może i dobrze, się stało, że się jej pozbyłaś. Wychowawczy nie jest taki zły, poza tym w Twoim zawodzie (dobrze pamiętam, jesteś księgową?) możesz pracować w domu na umowy zlecenie. A poza tym, o ile dobrze pamiętam, to planujecie przeprowadzkę do pięknego Wrocławia. Zatem dobrze się stała:-D

elmaluszek super, że Amelce podobał się basen. Ja też się muszę w końcu wybrać:zawstydzona/y:

Iszatr-ja moze jestem pesymistka i to niedobrze ale moze lepiej sprawdz czy Ci z domu cos nie zginęlo bo jak to taki gagatek to moze w "tą dlugą" za twoje poszla i baluje:wściekła/y:
Toska-no to wybierz sie zabawa murowana;-) Ja myslalam ze sie posikam ze smiechu.Postaram sie nastepnym razem zrobic zdjecia(bo chyba jedziemy w sobote)ale ostatnio popsulam aparat i raz dziala a raz nie jak mu sie chce:baffled:
Esia-fajno ze Piotrus zrobil furore.Zakopianki teraz pewno wzdychaja:-p

Isztar- no ale numer.. :sorry2:Ojjj i wierz tu ludziom - dlatego ja Suri do zlobka daje...:tak:

Elmaluszku - no to masz super malucha... Moze fakt jakis plywak ci rosnie.:-D

A co do psucia rzeczy...Powiem tak - witaj w klubie...G nie pozwala mi nic co jego i ma wiecej niz 1 guzik dotknac . Np.aparat moj ktos mi na lotnisku sobie pozyczyl - wiec mamy tylko taki badziew Grzeska - mimo, ze to dziadek 5 letni- pozwolenie na jego uzywanie mam od przypadku. Co mnie wkurza.:angry: Jak ja mam dziecku zdjecia robic:sorry2: Tyle, ze hehehe byl juz ze 3 razy naprawiany po moich wyczynach ;-) .

Ostatnio rozwalilam niechcacy pralke. Poprostu wcisnelam nie ten guziczek czy cuss...nie wiem nawet sama. Mi to sie dzieje i tyle.:laugh2:

reklama
Do góry