reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Anielap-wystarczy ze Amelka i Zu sa w jednym klubie tadzia niejadzia.To tez w koncu jakis zwiazek no ale my tez raczej męża szukamy ;-)
Pirzonek-ale widze ze ty masz synusia
Pirzonek-ale widze ze ty masz synusia
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Fantazja-dziekujemy ,Ale ja widze ze u Misi identyko oczka jak 5 zlotych.Duze i sliczne.Beda dziewuszki mialy branie u chopakow:-):-)
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Az sie serce raduje jak sie patrzy na te wszystkie szkrabiki
bez rozlewu krwi proszę :-):-):-)
a słoneczka bez względu na płeć są przepiękne :-)
jak któraś ma ochotę to pod linijką jest link do prywatnej galeryjki Krzysia zapraszamy
znikam spać - ostatnio mamy pobudki w nocy przez ząbki co idą i idą a coś nie widać jeszcze efektów białych tylko coraz bardziej opuchnięte dziąsełka i coraz mocniejsze zarysy szyjek zębowych :-( biedne cierpiące moje kochane maleństwo
dobranoc Mamusie :-)
jutro tez wpadniemy tutaj ;-)
a słoneczka bez względu na płeć są przepiękne :-)
jak któraś ma ochotę to pod linijką jest link do prywatnej galeryjki Krzysia zapraszamy
znikam spać - ostatnio mamy pobudki w nocy przez ząbki co idą i idą a coś nie widać jeszcze efektów białych tylko coraz bardziej opuchnięte dziąsełka i coraz mocniejsze zarysy szyjek zębowych :-( biedne cierpiące moje kochane maleństwo
dobranoc Mamusie :-)
jutro tez wpadniemy tutaj ;-)
reklama
Esia jak patrzę na buziaczek Piotrusia to wymiękam.... Możesz chłopaka wysłać na modela;-)
Pirzonek spokojnie...
My damy jesteśmy, chcemy być zdobywane Nie ma tak lekko...
Pirzonek spokojnie...
My damy jesteśmy, chcemy być zdobywane Nie ma tak lekko...