reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Anielap-wystarczy ze Amelka i Zu sa w jednym klubie tadzia niejadzia.To tez w koncu jakis zwiazek no ale my tez raczej męża szukamy :tak::tak::tak:;-)

Pirzonek-ale widze ze ty masz synusia:confused:

Fantazja-dziekujemy ,Ale ja widze ze u Misi identyko oczka jak 5 zlotych.Duze i sliczne.Beda dziewuszki mialy branie u chopakow:-):-):tak::tak:

elmaluszek: dlatego dla fanek męskiego grona wklejam Wam fotaski :-):-)

a na takie cudeńka malusie to ja mogę godzinami patrzeć :-D:-D

a oczka u nas tez są duże
no i każdy mnie pyta czy Krzyś to czasem nie jest dziewczynka

bez rozlewu krwi proszę :-):-):-)

a słoneczka bez względu na płeć są przepiękne :-)

jak któraś ma ochotę to pod linijką jest link do prywatnej galeryjki Krzysia :-D zapraszamy

znikam spać - ostatnio mamy pobudki w nocy przez ząbki co idą i idą a coś nie widać jeszcze efektów białych tylko coraz bardziej opuchnięte dziąsełka i coraz mocniejsze zarysy szyjek zębowych :-( biedne cierpiące moje kochane maleństwo

dobranoc Mamusie :-)
jutro tez wpadniemy tutaj ;-)

reklama
elmaluszek może lepiej dostać nic, niż pudełko czekoladek i wtrąbić je w 3 sekundy :zawstydzona/y:;-)

Zakupiliśmy dodatkowy ekwipunek górski - same zobaczcie :-D

Esia jak patrzę na buziaczek Piotrusia to wymiękam.... Możesz chłopaka wysłać na modela;-)

Pirzonek spokojnie...
My damy jesteśmy, chcemy być zdobywane:tak: Nie ma tak lekko...:-D

Do góry