reklama
Zielono mi, witaj w naszym gronie. :-)
Przepraszam że tak z grubej rury ale zauważyłam Twój drugi paseczek. GRATULACJE !!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-)
I ciśnie mi się małe pytanko : odwaga czy nierozwaga??
Życzonka dla 9 miesięczniaków. buziaki
Przepraszam że tak z grubej rury ale zauważyłam Twój drugi paseczek. GRATULACJE !!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-)
I ciśnie mi się małe pytanko : odwaga czy nierozwaga??
Życzonka dla 9 miesięczniaków. buziaki
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
dzien dobry.dzisiaj mam bujawkogryzaka
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Anielap-dziekujemy za komplement
ale moj dzidzius to ma dzisiaj kaprycho na wszystko ze hoho niewyrobka.Wlasnie wrocilismy z zakupow z nowa zabawka to dopiero jakis w miare spokoj.(zwykly pluszowy piesek a tak cieszy)
ale moj dzidzius to ma dzisiaj kaprycho na wszystko ze hoho niewyrobka.Wlasnie wrocilismy z zakupow z nowa zabawka to dopiero jakis w miare spokoj.(zwykly pluszowy piesek a tak cieszy)
ja tylko tak na sekundkę ;-) chciałam powiedzieć, że problem spacerówki już nie aktualny wczoraj nabyliśmy jedną w sumie nie taką co chciałam, ale fajna i Antonkowi bardzo sie podoba a Maciejka ... stwierdził wieczorem, że super zakup ;-) ach, te chłopy ;-) a implaścika naszego mieliśmy zostawić na przyszłość, ale tak ostatecznie opychamy na allegro :-)
Chwal sie kobieto co to za bryka... A pojechaliście szukać fotelika, tak?
Skoro juz mnie publicznie zdradziłas, to pochwalę się, że mamy zamiar przeprowadzić sie latem do Wrocławia Mąż dostał tam ciekawa propozyjcję pracy, a ja będę na wychowawczym - ciekawe jak długo Ciekawe jak zapotzrebowanie na księgowe ;-) Mam nadzieję, ze mamusie z Wrocławia - przyjma mnie i Franusia :-)
Iszatr to ja już zapraszam na forum wrocławskie:-)
Pracy we Wrocławiu sporo, więc myśle ze jak przyjdzie pora to znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie.
Czy już wiesz gdzie dokładnie będziecie mieszkać?
Pracy we Wrocławiu sporo, więc myśle ze jak przyjdzie pora to znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie.
Czy już wiesz gdzie dokładnie będziecie mieszkać?
To ja się wezmę i kompleksowo podpiszęWszystkiego Naj dla Zuzi i Maksa.
I nam Wszystkim życzę dziś wspaniałego dnia, kochających Mężów, grzecznych dzieci, a przede wszystkim Szacunku ze strony całej płci brzydszej!
elmaluszek ale masz Słodziaka :-)
A my kupiliśmy łóżeczko - takie - wygląda na sensowne, łatwo się rozkłada i składa (i spory plus - sklep w Warszawie, ceny z Allegro, a zależało nam na czasie...). Będzie miał w czym Synio spać w górach
reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Esia-dzieki,szkoda ze wy tutaj nie wklejacie zdjec bo nie moge waszych maluszkow poogladac .Lozeczko fajne i nawet za kojec na wyjezdzie moze robic.
No laseczki i juz po naszym święcie.Amelka wyszarpala od taty z okazji dnia kobitek zabawke.A ja dostalam nic.No ale pocieszam sie tym ze za niecaly miesiac mam urodziny.
No laseczki i juz po naszym święcie.Amelka wyszarpala od taty z okazji dnia kobitek zabawke.A ja dostalam nic.No ale pocieszam sie tym ze za niecaly miesiac mam urodziny.