reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Dzieńdoberek
Dziękujemy za życzenia i ze swojej strony życzymy Zuzi duuuużo zdrówka i szczęścia :tak:

Ginger wklej zdjęcie bryki ;-) chcę zobaczyć jak rodzina się prowadzi :-D

reklama
Wszystkiego Naj dla Zuzi i Maksa.

I nam Wszystkim życzę dziś wspaniałego dnia, kochających Mężów, grzecznych dzieci, a przede wszystkim Szacunku ze strony całej płci brzydszej!

Zielono mi, witaj w naszym gronie. :-)
Przepraszam że tak z grubej rury ale zauważyłam Twój drugi paseczek. GRATULACJE !!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-)

I ciśnie mi się małe pytanko : odwaga czy nierozwaga??:confused:

Życzonka dla 9 miesięczniaków. buziaki

Anielap-dziekujemy za komplement

ale moj dzidzius to ma dzisiaj kaprycho na wszystko ze hoho niewyrobka.Wlasnie wrocilismy z zakupow z nowa zabawka to dopiero jakis w miare spokoj.(zwykly pluszowy piesek a tak cieszy)

ja tylko tak na sekundkę ;-) chciałam powiedzieć, że problem spacerówki już nie aktualny :-D wczoraj nabyliśmy jedną :-D w sumie nie taką co chciałam, ale fajna i Antonkowi bardzo sie podoba :tak: a Maciejka ... stwierdził wieczorem, że super zakup ;-) ach, te chłopy ;-) a implaścika naszego mieliśmy zostawić na przyszłość, ale tak ostatecznie opychamy na allegro :-)

Chwal sie kobieto co to za bryka... A pojechaliście szukać fotelika, tak?​

Skoro juz mnie publicznie zdradziłas, to pochwalę się, że mamy zamiar przeprowadzić sie latem do Wrocławia Mąż dostał tam ciekawa propozyjcję pracy, a ja będę na wychowawczym - ciekawe jak długo :-D Ciekawe jak zapotzrebowanie na księgowe ;-) Mam nadzieję, ze mamusie z Wrocławia - przyjma mnie i Franusia :-)

Iszatr to ja już zapraszam na forum wrocławskie:-)
Pracy we Wrocławiu sporo, więc myśle ze jak przyjdzie pora to znajdziesz coś odpowiedniego dla siebie.
Czy już wiesz gdzie dokładnie będziecie mieszkać?​

Wszystkiego Naj dla Zuzi i Maksa.

I nam Wszystkim życzę dziś wspaniałego dnia, kochających Mężów, grzecznych dzieci, a przede wszystkim Szacunku ze strony całej płci brzydszej!
To ja się wezmę i kompleksowo podpiszę :tak::-D

elmaluszek ale masz Słodziaka :-)

A my kupiliśmy łóżeczko - takie - wygląda na sensowne, łatwo się rozkłada i składa (i spory plus - sklep w Warszawie, ceny z Allegro, a zależało nam na czasie...). Będzie miał w czym Synio spać w górach :-D

reklama
Esia-dzieki,szkoda ze wy tutaj nie wklejacie zdjec bo nie moge waszych maluszkow poogladac:no: .Lozeczko fajne i nawet za kojec na wyjezdzie moze robic.

No laseczki i juz po naszym święcie.Amelka wyszarpala od taty z okazji dnia kobitek zabawke.A ja dostalam nic.:baffled:No ale pocieszam sie tym ze za niecaly miesiac mam urodziny.

Do góry