reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Anni-a ja bym miala do ciebie takie prywatne pytanko co do powrotu do pracy bo mi sie macierzynski konczy 29 lutego.Wiec jak sie zgodzisz to bym ci przeslala wiadomosc wieczorem bo to troche skomplikowane i nie chce tu na forum nikogo zanudzac.Daj znac jak mozesz

Anni ta sąsiadka to Niemka, starsza babka ma 64 lata, ale nie wygląda na tyle, dobrze się trzyma, ale trochę oszukuje, bo w grudniu miała usówane zmarszczki wokół oczu;-):-D. Mieszka nam się super, nareszcie mogę robić co chcę i kiedy chcę i nikt mi nie truje:tak:.
Co do sąsiada to zazdroszczę sama chciałabym mieć takie widoczki. No i te kwiatki, a co na to Grześ, widział je? Tu masz suwaczek odchudzający:
Trying To Conceive Ticker
Jolka witaj dawno Cię nie było:-). Moj mąż też pokazywał Laurze jak się raczkuje i poskutkowało:-D, wiec może i niedługo u was zadziała:tak:.
Elmaluszek przykro mi z powodu Twojej mamy:-(. No własnie głowa do góry i ciesz się że masz takie szczęście u boku:tak:. Teraz zobaczysz jak BB wciąga wręcz uzaleznia:baffled: i nie bedzie dnia zebyś tu nie zajrzała, no i zawsze znajdziesz tu dobre słowo.
Jejku ale mnie dziś wzięło, dawno tak cały dzień na forum nie przesiedziałam:-D.

Kotku - no to sie bardzo ciesze. Kwiotkow nie widzial - dzis zobaczy - pewnie posadzi mnie o kradziesz ich gdzies z ogrodka - i takiej wersji sie trzymam!:-D

Elmaluszku - jasne - pisz! po co sie pytasz...:-D

Anni ładny suwaczek, a ciasteczko pasuje w nim jak świni siodło hihi żartuję. 52 kilo ważysz? I chcesz się odchudzać? Z czego? O Matyldo ja tyle to w podstawówce wazyłam:zawstydzona/y:... A co do męża uwielbiam takie konszachty:cool2::-D

Co do odchudzania - to ja jestem dosyc niska - 160cm. Wic wiesz kilogramy kilogramy nei rowne...:no:

poza tym nie mieszcze sie w zaden ciuch i chodze jak borok w jednych portkach - a TO mnie wkurza bardzo. Ja mam bzika na punkcie ciuchow a teraz moge sie jedynie na nie...popatrzec

reklama
U mnie jak zwykle na abarot.Probuje przytyc bo wygladam jak patyk.I nic nie pomaga.Tez chodze w dwoch parach spodni bo wszystko z tylka leci i nic nie moge dostac na siebie.Przynajmniej nie to co mi sie podoba:baffled:

Do góry