reklama
Toska, no właśnie ja też mam takie obawy. I nie tyle o Magdę mi chodzi, co o Weronikę i ciągłe użeranie się, zwłaszcza o jedzenie, bo tak naprawdę to to jest ciągłą kością niezgody i powodem kłótni. Strasznie mnie jara fakt, że przez 3 tygodnie nie musiałabym ciągle powtarzać "Weronika jedz proszę" w różnych intonacjach i o różnym natężeniu głosu. No ale z drugiej strony wyjazd i to na 3 tygodnie.... ech....
A tak w ogóle to przez tę cholerną chorobę już nie wiem komu składałam życzenia z okazji ukończenia 8 i 9 miesięcy. Więc nadrabiam i wszystkim małym Jubilatom życzę wszystkiego NAJ!
A tak w ogóle to przez tę cholerną chorobę już nie wiem komu składałam życzenia z okazji ukończenia 8 i 9 miesięcy. Więc nadrabiam i wszystkim małym Jubilatom życzę wszystkiego NAJ!
anni
Fanka BB :)
dzieki dziewczyni za pomysly na wrazsk Suri. Dzis jakos mneij wrzeszczy to chyba zalerzy od dnia. Niemniej jednak stopery sobie kupilam
Toska- ja mysle, ze to raczej sprawa charakteru niz zeby (bo mamy wszystkie 6). Nastepne zeby wychodzic maja po 12 miesiacu (ponoc;-))
Kotek - trzymamy MOCNO! katar - oki - tylko "zapakuj" ja w cieplusie ubranko.
aa.. no i hehehe zaproszenie do ZOO aktualne ;-) powiedz tylko kiedy!:-)
Emaluszku - ja tez meiwam takie dni - jakies nijakies... Nie przejmuj sie. Co do samotnosci i siedzenia samemu z maluchem - nie dziwie sie, ze masz dola. u mnie G wraca do domu okolo 8 - a, ze ma imrezowych znajomych w pracy czesto...nieco pozniejDlatego ja staram sie znajdywac sobei zajecie inne niz Suri - inaczej bym juz zeswirowala.
Wiesz o tym , ze w UK maja takie "Children Centers"? Bardzo fajna rzecz - maja kupe super zajec dla dzieciakow i mam. Chodze z Suri czasem i ona sie bawi z innymi dziecmi i bardzo fajnie jest. Moze gdzes tam gdzie mieszkasz jest cos podobnego?
Toska- ja mysle, ze to raczej sprawa charakteru niz zeby (bo mamy wszystkie 6). Nastepne zeby wychodzic maja po 12 miesiacu (ponoc;-))
Kotek - trzymamy MOCNO! katar - oki - tylko "zapakuj" ja w cieplusie ubranko.
aa.. no i hehehe zaproszenie do ZOO aktualne ;-) powiedz tylko kiedy!:-)
Emaluszku - ja tez meiwam takie dni - jakies nijakies... Nie przejmuj sie. Co do samotnosci i siedzenia samemu z maluchem - nie dziwie sie, ze masz dola. u mnie G wraca do domu okolo 8 - a, ze ma imrezowych znajomych w pracy czesto...nieco pozniejDlatego ja staram sie znajdywac sobei zajecie inne niz Suri - inaczej bym juz zeswirowala.
Wiesz o tym , ze w UK maja takie "Children Centers"? Bardzo fajna rzecz - maja kupe super zajec dla dzieciakow i mam. Chodze z Suri czasem i ona sie bawi z innymi dziecmi i bardzo fajnie jest. Moze gdzes tam gdzie mieszkasz jest cos podobnego?
anni
Aaa heheh a ja musze sie wam pochwalic i poswiecic glupota za razem.
wczoraj mi sie nudzilo i uczylam Suri robic taki grymaz: marszczyc nosek i tak"fukac" przy tym - tak wypuszczac powietrze nosem glosno. I hehehe
wczoraj sie nauczyla i robila to tylko kiedy ja to robilam.:-) Nasladowala mnie. Dzisss... nic tylko "fuczy" normalnie non stop to robi. Chyba jej sie spodobalo. Troche sie boje ze jej zaniedlugo taka pomarszczona mordka zostanie
No i dostalam od G komentarz "czy nie moge dziecka uczyc czegos konstruktywnego w zamian jak mowic mama i tata , robic do nocnika itp"... hehehe A taaamm....dla mnie to bardzo konstruktywne - wyrabia sobei mimike twarzy I JAKIE ROZKOSZNE
wczoraj mi sie nudzilo i uczylam Suri robic taki grymaz: marszczyc nosek i tak"fukac" przy tym - tak wypuszczac powietrze nosem glosno. I hehehe
wczoraj sie nauczyla i robila to tylko kiedy ja to robilam.:-) Nasladowala mnie. Dzisss... nic tylko "fuczy" normalnie non stop to robi. Chyba jej sie spodobalo. Troche sie boje ze jej zaniedlugo taka pomarszczona mordka zostanie
No i dostalam od G komentarz "czy nie moge dziecka uczyc czegos konstruktywnego w zamian jak mowic mama i tata , robic do nocnika itp"... hehehe A taaamm....dla mnie to bardzo konstruktywne - wyrabia sobei mimike twarzy I JAKIE ROZKOSZNE
anni
aaaa Kachasku KOCHANA!!! - no nie mam:-(, ale zyje nadzieja:-) ;-)
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Anni-no sa takie centra tylko u mnie jest problem z tym ze mieszkam na koncu swiata i jeszcze dalej(hehe).Niestety do najblizszego miasta mam 20 kilometrow i nawet nie mieszkam na wiosce.pierwszy sasiad jest z jednej strony o kilomert i drugi jeszcze dalej.Nawet do glupiego sklepu nie ma jak wyjsc bo go nie maA prawo jazdy dopiero robie wiec jestem skazana na siedzenie z dala od ludzi.Jeszcze troche to zdziczeje tu.Buuuuuuuuuuuuuuuuu....Ja chce do ludzi.to moze mi glupoty po glowie przestana chodzic.
anni
Elmaluszku - eee spokojnie zrobisz prawko i hulaj dusza...troche ci zazdroszcze tej ciszy - ja jestem troche typem samotnika
pozatym masz BBoom - hehehe nie pozwolimy ci zdziczec:-)
pozatym masz BBoom - hehehe nie pozwolimy ci zdziczec:-)
reklama
elmaluszek
Amelkowo-Kesiowa mamusia
Dzieki.A tym czasem chyba zabiore Murmelke na spacer