reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

a mnie ubiegła niedobra toska:-p a ja przypaliłam w międzyczasie ryż do zupy:dry: ale ryż się ostał, garnek również, więc nie jest tragicznie

reklama
Toska, no właśnie ja też mam takie obawy. I nie tyle o Magdę mi chodzi, co o Weronikę i ciągłe użeranie się, zwłaszcza o jedzenie,:baffled: bo tak naprawdę to to jest ciągłą kością niezgody i powodem kłótni. Strasznie mnie jara fakt, że przez 3 tygodnie nie musiałabym ciągle powtarzać "Weronika jedz proszę" w różnych intonacjach i o różnym natężeniu głosu.:-D No ale z drugiej strony wyjazd i to na 3 tygodnie.... ech....

A tak w ogóle to przez tę cholerną chorobę już nie wiem komu składałam życzenia z okazji ukończenia 8 i 9 miesięcy. Więc nadrabiam i wszystkim małym Jubilatom życzę wszystkiego NAJ!

animation1_1_.gif

dzieki dziewczyni za pomysly na wrazsk Suri. Dzis jakos mneij wrzeszczy to chyba zalerzy od dnia. Niemniej jednak stopery sobie kupilam:zawstydzona/y::-D

Toska- ja mysle, ze to raczej sprawa charakteru niz zeby (bo mamy wszystkie 6). Nastepne zeby wychodzic maja po 12 miesiacu (ponoc;-))

Kotek - trzymamy MOCNO!:shocked2: katar - oki - tylko "zapakuj" ja w cieplusie ubranko.
aa.. no i hehehe zaproszenie do ZOO aktualne ;-) powiedz tylko kiedy!:-)

Emaluszku - ja tez meiwam takie dni - jakies nijakies... Nie przejmuj sie. Co do samotnosci i siedzenia samemu z maluchem - nie dziwie sie, ze masz dola. u mnie G wraca do domu okolo 8 - a, ze ma imrezowych znajomych w pracy czesto...nieco pozniej:sorry2:Dlatego ja staram sie znajdywac sobei zajecie inne niz Suri - inaczej bym juz zeswirowala.

Wiesz o tym , ze w UK maja takie "Children Centers"? Bardzo fajna rzecz - maja kupe super zajec dla dzieciakow i mam. Chodze z Suri czasem i ona sie bawi z innymi dziecmi i bardzo fajnie jest. Moze gdzes tam gdzie mieszkasz jest cos podobnego?

Aaa heheh a ja musze sie wam pochwalic i poswiecic glupota za razem.

wczoraj mi sie nudzilo i uczylam Suri robic taki grymaz: marszczyc nosek i tak"fukac" przy tym - tak wypuszczac powietrze nosem glosno. I hehehe
wczoraj sie nauczyla i robila to tylko kiedy ja to robilam.:-) Nasladowala mnie. Dzisss... nic tylko "fuczy" normalnie non stop to robi. Chyba jej sie spodobalo. Troche sie boje ze jej zaniedlugo taka pomarszczona mordka zostanie:szok::-p
No i dostalam od G komentarz "czy nie moge dziecka uczyc czegos konstruktywnego w zamian jak mowic mama i tata , robic do nocnika itp"... hehehe A taaamm....dla mnie to bardzo konstruktywne - wyrabia sobei mimike twarzy I JAKIE ROZKOSZNE:-D

Anni-no sa takie centra tylko u mnie jest problem z tym ze mieszkam na koncu swiata i jeszcze dalej(hehe).Niestety do najblizszego miasta mam 20 kilometrow i nawet nie mieszkam na wiosce.pierwszy sasiad jest z jednej strony o kilomert i drugi jeszcze dalej.Nawet do glupiego sklepu nie ma jak wyjsc bo go nie ma:no:A prawo jazdy dopiero robie wiec jestem skazana na siedzenie z dala od ludzi.Jeszcze troche to zdziczeje tu.Buuuuuuuuuuuuuuuuu....Ja chce do ludzi.to moze mi glupoty po glowie przestana chodzic.:baffled:

Elmaluszku - eee spokojnie zrobisz prawko i hulaj dusza...troche ci zazdroszcze tej ciszy - ja jestem troche typem samotnika:zawstydzona/y:

pozatym masz BBoom - hehehe nie pozwolimy ci zdziczec:no::-)

reklama
Do góry