reklama
asylan
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
ja na zwyklym doplerze slyszalam juz w 13 tygodniu. na bardziej czulych maszynach pewnie wczesniej.
jolka czekamy na Twoj powrot - co pech to pech ale slyszalam ze juz wiatrow i zimy koniec w Polsce....
niuni humorki tez mnie dopadaja czasem i wiem na drugi dzien ze to wszystko nieracjonalne jakies bylo ale gdy trwa to nikt do mnie nie jest w stanie sensownie przemowic. przezyjemy ))) a czy inni??? hmmmm
kotek07 ja uzywalam w poprzedniej ciazy Mustele i bardzo sobie chwale a teraz jakis balsam z maslem kakaowym na rozstepy (skapy wybor tu maja) buuuu
dzagud mi raz sie snilo ze Cyrylka miala siostrzyczke i razem sie bawily... a bedzie synek )))
jolka czekamy na Twoj powrot - co pech to pech ale slyszalam ze juz wiatrow i zimy koniec w Polsce....
niuni humorki tez mnie dopadaja czasem i wiem na drugi dzien ze to wszystko nieracjonalne jakies bylo ale gdy trwa to nikt do mnie nie jest w stanie sensownie przemowic. przezyjemy ))) a czy inni??? hmmmm
kotek07 ja uzywalam w poprzedniej ciazy Mustele i bardzo sobie chwale a teraz jakis balsam z maslem kakaowym na rozstepy (skapy wybor tu maja) buuuu
dzagud mi raz sie snilo ze Cyrylka miala siostrzyczke i razem sie bawily... a bedzie synek )))
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Pyciu ja na usg w 13 tygodniu nie słyszałam ale widziałam bijące serduszko, a na następnej wizycie w 17 tygodniu słyszałam i tętno i serduszko . A Ty w którym jesteś tygodniu?Dziewczynki mam pytanko, czy już (jezeli tak to od którego tygodnia) słyszałyscie bicie serca swojego maluszka?. Buziaczki:-)
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
asylan niestety znowu ostrzegają przed silnymi wiatrami
a ja znowu jestem u mamusi i korzystam
Od kilku dni mamm problem z dłuższym siedzeniem,bo żebra mi się wbijają w brzuch czuję się jak słonica
a ja znowu jestem u mamusi i korzystam
Od kilku dni mamm problem z dłuższym siedzeniem,bo żebra mi się wbijają w brzuch czuję się jak słonica
Jestem w 22 tygodniu:-) , a jak chodze do gina to robi usg gdzie widze ze serduszko bije,ale niestety jeszcze nie slyszalam jak bije . Dzisiaj mnie zmartwil (od czasu do czasu mam wysokie cisnienie i musze isc do szpitala )na badania, ale czego sie nie robi dla upragnionego malenstwa. :-)
reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Gosiu trzymam kciuki obu rąk daj nam znać jak wrócisz .