reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Blanes - rozumiem doskonale. J atez w weekend mam ciut wiecej luzu.
Sorga- pianinko baardzo mi sie podoba, moze Suri takie strzele - w koncu chce ja zapisac na lekcje grania na pianinie w przyszlosci. No to przetestujemy talent... badz tez jego brak :-D
ale drogieee piorunsko - jak na polskie warunki. Tak myslemmm, ze taka mala zabawka a tyle pieniazkow :no: hehehe.
Kachasku - tulu tulu wspolczuje... Ale jak mozna sie na tak SLODKIEGO Misia zloscic... No przeciez dziecko musi cwiczyc sie w mowie hehehe Nawet o tak niekonwencjonalnej porze. Moze tak jak ty lepiej mu sie "mysli" w nocy ;-)
Moj zieciulek sliczniutki:-D

reklama
ojoj, anni nie dopisałam, miało być, że "już myślałam, że wyjdę z siebie, kiedy moje maleństwo... i zaczęłam się śmiać. :-D ja do niego "synku spij" a on mi "papapa opa..." rozwalił mnie totalnie:-D:laugh2:

Oh kurcze nie nadrobie tyle mam strat w bb bo miałam komputra zepsutego oj . Ale co do spania to mój młody terz ma mistrza budzi si z usmiechem o 3 w nocy i mysli że to zabawa i śmiechy chichy i piszczenie i rrzenie itp itd a jak mnie mój małża całuje to on w taki śmiech wpada że poraszka hehehehhe

WITAM KOCHANIUTKIE,CZY MNIE PAMIETACIE!!!!!!
wróciłam z Anglii,mało czasu by pisac co i jak
Livcia rozkosz ,pełza wstaje na nogi sama gada jak najeta i grandzi ,widze ze wasze maluchy tak samo ,jak sie ciesze ze moge tu byc z Wami -całuje mocno i bede pisac mam nadzieje ze na biezaco

weekendy są zdecydowanie za krótkie !! !! !! gdy już powoli nacieszyłam się moimi facetami, już jest poniedziałek i już Maciek jest w pracy :-( dobrze, że chociaż tego małego rozbója mam w domu :-D

jutro moja Maciejka w delegacje jedzie :-:)-:)-( już tęsknie, już płaczę w poduchę :-( oby tylko jakoś wytrwać do piątkowego wieczorka, oby nie umrzeć z tęsknoty :-(

naściągałam sobie babskie filmy i od jutra będę wciągać, by jakoś wieczory zająć ;-) mam w planach oglądanie do upadłego i zaśnięcie natychmiastowe ;-) znając życie, pójdę zmęczona do łóżka i nie zasnę :-( nie lubię zasypiać bez Maciejki mojej :-( pocieszeniem jest także to, że najem się bobu :-D:-D:-D ten mój mąż ślubny jakoś za nim nie przepada, więc jak on w delegację, ja bób jem (prawie na śniadanie, obiad i kolację ;-)) pocieszeniem jest też fakt, że Maciek z larwą Patrycją nie jedzie w delegację ;-) wiecie, jak słyszę "a dzisiaj Patrycja" to normalnie wqrwika mam od razu :angry: nie znam i już nienawidzę :-D

nie kończyłam żadnej ekonomi, matematyki, marketingu itp. a statystykę miałam niestety ;-) w formie geo, ale miałam ;-) Maciek miał również statystykę (kończył elektrotechnike na polibudzie), ale bardziej zaawansowaną niż ja :szok: no, ale ja miałam dodatkowo ekonomię (mikro i makro w jeden semstr), chemię, matmę, fizykę ;-)

ISZATR dałaś mi pomysł na prezent zającowy dla mojego rozbója ;-) tzn. prezent od dziadków ;-) bo moja matula wycwaniła się, daje mi kasę i zakupiony, zapakowany prezent mam jej dostarczyć ;-)

GOSIA :-):-D

ja też nie napiszę, że u nas noce są już superowe ;-)

a tak na marginesie dodam, że zapomniałam co miałam napisać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo od 7 mam otwarte forum i od 7 myślę co by tutaj napisać, i od 7 zdążyło mi się już zapomnieć :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziwię się, że moje dziecko ma jeszcze normalny obwód głowy od tych licznych upadków i spotkań z podłogą :zawstydzona/y: ile tych zająców my mamy ... ale jeszcze żadnego nie złapaliśmy ;-)

!!! zdrowia, zdrowia & zdrowia !!!

Gosia witaj :-)

Muszę się poskarżyć, że mój M ma nową asystentkę :wściekła/y: larwa
Jagoda :baffled: nawet ją do pracy samochodem zabiera :angry:
Pokazał mi jej zdjęcie w naszej-klasie i wcale mi się nie podoba :no:

JOLA mi też Maciejka zdjęcia tej LARWY pokazywał na naszej-klasie :-D przynajmniej wiem na kogo mam się za rogiem przyczaić i w buźkę lutować :-D

reklama
Gosia witaj :-)

Muszę się poskarżyć, że mój M ma nową asystentkę :wściekła/y: larwa
Jagoda :baffled: nawet ją do pracy samochodem zabiera :angry:
Pokazał mi jej zdjęcie w naszej-klasie i wcale mi się nie podoba :no:

Jolka, to dobrze, że Ci się nie podoba. Pewnie jakiś paszkwil to asystentka bleeeee
:oo2:

JOLA mi też Maciejka zdjęcia tej LARWY pokazywał na naszej-klasie :-D przynajmniej wiem na kogo mam się za rogiem przyczaić i w buźkę lutować :-D

Oczywiście:tak::tak::tak: Trzeba dobrze poznać wroga, a jak nie wroga, to zawsze lepiej dmuchać na zimne :-D:tak:;-)

Do góry