reklama
Efilo my mamy takie Pianinko, juz od dłuższego czasu i Eryk je poprostu uwielbia!!! tego kurczaka maltretuje z zapałem godnym lepszej sprawyy ale no cóż, dzwięki sa badzo ładne trzy opcje: dzwięki pianinia, kawałki piosenek, i piosenki co same leca i na prawde trudno sobie nim zrobic krzwde bo jest pokryte materiałem Jest nieco drogie, ale niezmiennie Eryk sie nim bawi- wiecej wydałam na inne buble kóre go wcale nie interesuja...
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Iszatr - ja się właśnie nastawiam na zakup jakiejś zabawki ktora by wydawala dzwieki po nacisnieciu. A jednocześnie żeby nie miała żadnych wystających ostrych części jak ta co wyskakują spod klapki te zwierzaki. Może jakiś keyboard? Na razie jej pożyczymy taki dorosły - zobaczymy jak zareaguje.
Sorga wszystko się zgadza nie pomyliłaś wątków.kurde nei ten watek, albo nie ten post- do wyboru, sie zakreciłam
anni
Fanka BB :)
Blanes - kochaniutka ty nawet w weekend pracujesz? Uklony przed pania.
reklama
kachasek
matka-wariatka :)
nie nadążaaaaaaaaaaam!!!
wczoraj najpierw wieczorkiem przespałam się do 21:30, wstałam, żeby się pouczyć, a pół godziny później próbowałam położyć Miśka do łóżeczka, bo się rozdarł, bo go brzuszek bolał. no i zeszło do północy, albo jeszcze dłużej w końcu zasnął u mnie w łóżku. mąż w walce nie uczestniczył, bo był w pracy już myślałam że wyjdę z siebie, kiedy moje maleństwo ok północy wzięło się za naukę mówienia i tak sobie leżał i gadał "pa pa pa pa pu pa pa prrr..." itp
myślałam, że przez to pośpi dłużej, a on po 7 gotów do boju
wczoraj najpierw wieczorkiem przespałam się do 21:30, wstałam, żeby się pouczyć, a pół godziny później próbowałam położyć Miśka do łóżeczka, bo się rozdarł, bo go brzuszek bolał. no i zeszło do północy, albo jeszcze dłużej w końcu zasnął u mnie w łóżku. mąż w walce nie uczestniczył, bo był w pracy już myślałam że wyjdę z siebie, kiedy moje maleństwo ok północy wzięło się za naukę mówienia i tak sobie leżał i gadał "pa pa pa pa pu pa pa prrr..." itp
myślałam, że przez to pośpi dłużej, a on po 7 gotów do boju