reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

efilo a wiadomo jakie było podłoże tych biegunek? Bo rzeczywiście, dość to niepokojące... :dry:

jolka super że Maksio już lepiej :tak:

reklama
Efilo my mamy takie Pianinko, juz od dłuższego czasu i Eryk je poprostu uwielbia!!! tego kurczaka maltretuje z zapałem godnym lepszej sprawyy ale no cóż, :laugh2: dzwięki sa badzo ładne trzy opcje: dzwięki pianinia, kawałki piosenek, i piosenki co same leca i na prawde trudno sobie nim zrobic krzwde bo jest pokryte materiałem :) Jest nieco drogie, ale niezmiennie Eryk sie nim bawi- wiecej wydałam na inne buble kóre go wcale nie interesuja...:tak:

a bo ja wiem??? znalezc nie moge- tam gdzie efilo pyta o grajaca zabawke i mwi o pozyczeniu prawdziwego keyborda....:-:)zawstydzona/y: ale siara:dry:

Iszatr - ja się właśnie nastawiam na zakup jakiejś zabawki ktora by wydawala dzwieki po nacisnieciu. A jednocześnie żeby nie miała żadnych wystających ostrych części jak ta co wyskakują spod klapki te zwierzaki. Może jakiś keyboard? Na razie jej pożyczymy taki dorosły - zobaczymy jak zareaguje. :laugh2:

kurde nei ten watek, albo nie ten post- do wyboru, sie zakreciłam :p
Sorga wszystko się zgadza nie pomyliłaś wątków:-D.

anni, przede wszystkim w weekendy, bo wtedy Małż i Dziadek są w domu.... No mają takie weekendy samcze :-D

reklama
nie nadążaaaaaaaaaaam!!!
wczoraj najpierw wieczorkiem przespałam się do 21:30, wstałam, żeby się pouczyć, a pół godziny później próbowałam położyć Miśka do łóżeczka, bo się rozdarł, bo go brzuszek bolał. no i zeszło do północy, albo jeszcze dłużej:baffled: w końcu zasnął u mnie w łóżku. mąż w walce nie uczestniczył, bo był w pracy:sorry2: już myślałam że wyjdę z siebie, kiedy moje maleństwo ok północy wzięło się za naukę mówienia:szok: i tak sobie leżał i gadał "pa pa pa pa pu pa pa prrr..." itp
myślałam, że przez to pośpi dłużej, a on po 7 gotów do boju:baffled:

Do góry