reklama
O kurka, ale mam nadrabiania To teraz zniknę na jakiś czas i może uda mi się odkopać ;-)
Piotruś już prawie w porządku (sporo spał w dzień - odzyskiwał siły), ja troszkę gorzej - kaszel wyrywa mi kawałki mnie No ale nic, najważniejsze że infekcja nie przerodziła się u Młodego w nic poważnego To zmykam ;-)
Piotruś już prawie w porządku (sporo spał w dzień - odzyskiwał siły), ja troszkę gorzej - kaszel wyrywa mi kawałki mnie No ale nic, najważniejsze że infekcja nie przerodziła się u Młodego w nic poważnego To zmykam ;-)
Emmila jeśli studiowałaś w Lublinie to na pewno nie na polibudzie ;-) kujonie..
Esia dobrze że Piotruś silny chłopak i wirusom łatwo skóry nie sprzedał, a ty kuruj się i wracaj do pełni zdrowia jak najszybciej.Ktoś ci pomaga zajmować się Piotrusiem?
Trzymajcie kciuki - jutro kontrola u pediatry i może ostatnie już kuju. ( mam nadzieję bo inaczej dziecko mnie znienawidzi )
Esia dobrze że Piotruś silny chłopak i wirusom łatwo skóry nie sprzedał, a ty kuruj się i wracaj do pełni zdrowia jak najszybciej.Ktoś ci pomaga zajmować się Piotrusiem?
Trzymajcie kciuki - jutro kontrola u pediatry i może ostatnie już kuju. ( mam nadzieję bo inaczej dziecko mnie znienawidzi )
[ quote]
No nie :-), na KULu tym bardziej....
A do kujonów nie należałam niestety, po prostu tylko ścisły umysł mam
trzymamy
Kup dziecku krem Emla (na receptę) i już nigdy nie poczuje kuju
jolka111
mamy czerwcowe 2007 Entuzjast(k)a
Dziś w nocy problemy żołądkowe. Od 23 miał już 4 kupony i 2 razy wymiotował :-( Nie wiem co mam robić. U nas lekarza brak W sumie Maks zjada cyca i nie wymiotuje więcej. Czy powinnam jechać z nim do szpitala ??? U nas pediatry to na pewno nie będzie Ale nie wiem czy podawać mu np. gastrolit??? Bo ja Jacek tak chorował to mu dawałam, ale jego piersią nie karmiłam
matka-wariatka :)
ja akurat finanse, więc kier ekonomiczny;-) na germanistyce ststystyki nie miałamTak jak czytam wasze posty to nasuwa mi się pytanie - czy połowa forum studiuje/studiowała ekonomię? Czy to taki "powszechny" przedmiot na wielu kierunkach? Ja statystykę wspominam bardzo miło (zwolnienie z egzaminu).
jolu niestety nie pomogę, bo się nie znam, ale życzę duuużo zdrówka Maksiowi
Esiu też wracaj do zdrowia i nie wypluwaj kawałków siebie
u mnie jakby lepiej, oby tak dalej