reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Emmila statystyka jest na wielu kierunkach, wiem bo często udzielam korepetycji ;-):tak: nawet na Akademii Rolniczej mają :-D

reklama
O kurka, ale mam nadrabiania :szok: To teraz zniknę na jakiś czas i może uda mi się odkopać ;-)
Piotruś już prawie w porządku (sporo spał w dzień - odzyskiwał siły), ja troszkę gorzej - kaszel wyrywa mi kawałki mnie :baffled: No ale nic, najważniejsze że infekcja nie przerodziła się u Młodego w nic poważnego :tak: To zmykam ;-)

Esia, super że już jesteś. Tęskniłyśmy za Tobą....
Fajnie że Piotruś odzyskuje siły i nic poważnego się nie stało.:tak:

Emmila jeśli studiowałaś w Lublinie to na pewno nie na polibudzie ;-) kujonie.. :-D

Esia
dobrze że Piotruś silny chłopak i wirusom łatwo skóry nie sprzedał, a ty kuruj się i wracaj do pełni zdrowia jak najszybciej.Ktoś ci pomaga zajmować się Piotrusiem?

Trzymajcie kciuki - jutro kontrola u pediatry i może ostatnie już kuju. ( mam nadzieję bo inaczej dziecko mnie znienawidzi )

Dzięki
f010.gif

szopka na szczęście moja mama mogła przyjeżdżać codziennie, bo byłoby strasznie ciężko...
Nie wiem co jest z Czarkiem :szok: Doczytam na pewno, póki co trzymam kciuki, żeby zastrzyk był już ostatni! :tak:

Emmila jeśli studiowałaś w Lublinie to na pewno nie na polibudzie ;-) kujonie.. :-D

Esia dobrze że Piotruś silny chłopak i wirusom łatwo skóry nie sprzedał, a ty kuruj się i wracaj do pełni zdrowia jak najszybciej.Ktoś ci pomaga zajmować się Piotrusiem?

Trzymajcie kciuki - jutro kontrola u pediatry i może ostatnie już kuju. ( mam nadzieję bo inaczej dziecko mnie znienawidzi )

Kup dziecku krem Emla (na receptę) i już nigdy nie poczuje kuju :)

Dziś w nocy problemy żołądkowe. Od 23 miał już 4 kupony i 2 razy wymiotował :-( Nie wiem co mam robić. U nas lekarza brak :wściekła/y: W sumie Maks zjada cyca i nie wymiotuje więcej. Czy powinnam jechać z nim do szpitala ??? U nas pediatry to na pewno nie będzie :no: Ale nie wiem czy podawać mu np. gastrolit??? Bo ja Jacek tak chorował to mu dawałam, ale jego piersią nie karmiłam :no:

reklama
Tak jak czytam wasze posty to nasuwa mi się pytanie - czy połowa forum studiuje/studiowała ekonomię? :confused: Czy to taki "powszechny" przedmiot na wielu kierunkach? Ja statystykę wspominam bardzo miło (zwolnienie z egzaminu
e030.gif
).
ja akurat finanse, więc kier ekonomiczny;-) na germanistyce ststystyki nie miałam:-D

jolu niestety nie pomogę, bo się nie znam, ale życzę duuużo zdrówka Maksiowi
Esiu też wracaj do zdrowia i nie wypluwaj kawałków siebie
u mnie jakby lepiej, oby tak dalej:tak:

Do góry