reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

jestem:-D
wycinałam z gazet przepisy dla dzieciów;-):tak: nie ma to jak znaleźć super zajęcie właśnie wtedy gdy zaczyna się sesja i za 1,5 tyg koło ze statystyki;-)

Monia bez dołów proszę, wszystko się ułoży
toska ja znam, ale nie z Warszawy:no:
Esiu dalszych sukcesów życzę:tak:
Michaś dzisiaj śpi jakoś niespokojnie, może to po szczepieniu:confused:

reklama
taaaa, tylko napisałam, że jestem, a bąbel się odezwał
dosta cyca (jednego, bo nawet jak dam dwa to się o tej samej porze obudzi) i zadowolony poszedł spać:-) zobaczymy na jak długo:baffled:

Znowu nie chcę zapeszać, ale kolejna noc niezwykła
g010.gif

Usnął ok. 21, pobudka na jedzenie o 4 i musieliśmy Go obudzić o 7 na pobieranie siuśków do badania (baaardzo był niezadowolony - wzrok mówił:
e055.gif

Potem, koło 9.30 usnął bez słowa skargi na 1,5h :szok: Potem na spacerze standardowe pół h i od 16.45 kolejne 1,5h :szok:
A teraz już śpi spokojnie od 21.
Mój organizm odwykł od takich luksusów, jestem ledwo przytomna :dry: Jakbym przechodziła odtrucie ;-)

Esiu gratuluję:tak: jeszcze kilka takich nocek i proszę o przepis na przesypianie nocek (z jedną pobudką może być) i spanie tyle czasu w dzień

Dzisiaj trzecia noc - jeśli będzie podobna, to oznacza przełom :tak: Bo dwie dobre to już się kiedyś trafiały, ale trzy nigdy :tak:
Natomiast spanie w dzień (tak długie) raczej nie jest efektem naszej metody, prędzej już pogody (chyba cały świat był dziś śpiący).
Niemniej, z radością się podzielę, jeśli pozytywny trend się utrzyma :tak:
(przyjaciółka mojej koleżanki stosuje tę metodę od miesiąca, i jej 5-cio m-czny synek cieszy się gdy jest odkładany do łóżeczka na drzemkę, bo wie że odpocznie i będzie się lepiej czuł :szok: - nie uwierzyłabym, gdyby nie to, jak zmienia się zachowanie Piotrusia :tak:)

Esia-a co to za cudowna metoda o ktorej piszesz, zdradz prosze lub napisz gdzie o tym wspominalyscie. Ja nie mam niestety czasu zeby sie przekopywac przez wszystkie posty-jestem sama z mala i jeszcze pracuje wiec na prawde nie ma kiedy :-( Moja mala ostatnio zasypia tylko na moich barkach, potem sie budzi o 11 i jak nie zasnie przy mnie to sie wybudza co chwile i tak dlugo to trwa az ja wezme do swojego lozka no i tak spimy razem a rano plecy mnie koszmarnie bola od tego wykrzywiania zeby dac jej cyca. Nie no ogolnie koszmar, tak nie moze byc a ona zaczela sie przyzwyczajac ze tak jest codziennie. a wczesniej nie mialam z nia problemow-przesypiala cale noce...chyba sprobuje dzis konsekwentnie ja odkladac i nie brac do siebie, zobaczymy czy wyjdzie.

reklama
Do góry