reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
BLANES gratuluję, gratuluję :-D nowe wąteczki cud - miód :-D ale mnie gdzieś wcięło :-:)frown: to może wykorzystam okazję i dasz mi władzę dostęp do galerii ?? ciekawi mnie jak wyglądacie i wy. i wasze pociechy :-p

Nie no naprawdę nie ma czego gratulować, zwłaszcza, że narzekają tu na mnie ;-). Jeśli chodzi o twój suwaczek to specjalnie dla Ciebie i Pirzonka robiłam porządki na Urodzinolandii i jutro zamontuję Wam suwaki. A co do galerii na zamkniętym to ja nie mam takiej mocy, jedynie administrator. Wyślę maila i myślę, że nie będzie problemu z dostępem (prawda ladys?)

Co do piesków to chyba faktycznie ktoś trolluje, jak mnie takie akcje wkurzają :wściekła/y:

a ja się pochwalę, że Michaś do tej pory obudził się raz (jakieś pół godz po zaśnięciu) póki co śpi jak kamień:tak: oby tak dalej:-) tylko ciiiii, bo się dowie, że się cieszę i się obudzi:sorry2:;-)
a ja próbuję stworzyć pracę ze statystyki:baffled:

kachasek takich rzeczy NIGDY nie wolno mówić :no: Miałam w komórce profil "Piotruś śpi" - jakoś nie udało się, by był aktualny :dry:
Dzieciaki mają radar na tryb dokonany w tym kontekście ;-)

Mam prośbę do dziewczyn, które kupiły fotokubki - możecie dać namiary na sprzedawcę? Ofert jest sporo, a wolałabym kogoś sprawdzonego i oferującego dobrą jakość. Będę dźwięczna :tak::-)

Witam drogie panie.
Blanes ależ się wzięłas za porządki, jak tu weszłam myślałam ze działy pomyliłam:-p.
Anni dużo zdrówka życzę;-), my ostatnio też wszyscy chorzy byliśmy, Laurę na szczęście dopadł "tylko" katar.
Oleola co to syndrom matki-wariatki, tzn. jakie są objawy? Może ja też go mam:confused:
Co do ogłoszenia z pieskami też takie dostałam przez gg:nerd:.

Laura na szczęście ostatnio daje nam pospać i bardzo się cieszę. Ja od jutra wpadam w wir zakupów, pakowania i odwiedzania, bo w sobotę wyjeżdzamy, już nie mogę sie doczekać. Trochę obawiam się jak niunia zniesie podróż, po raz pierwszy jedziemy z nia tak daleko, ale jedziemy w nocy wiec mam nadzieję ze prześpi całą podróż (i ja również bo w dzień nie będę miała jak odespać).

Kachasku nie pisałaś jak Michas ostatnio zniósł drogę?
Olla za was jutro kciuki odpalone:tak::-).

kachasek takich rzeczy NIGDY nie wolno mówić :no: Miałam w komórce profil "Piotruś śpi" - jakoś nie udało się, by był aktualny :dry:
Dzieciaki mają radar na tryb dokonany w tym kontekście ;-)
kto mu wypaplał?:baffled:

Kachasku powodzenia, mnie o tej godzine to już się myślenia wyłącza.
ja nie potrafię myśleć w dzień:no:
Kachasku nie pisałaś jak Michas ostatnio zniósł drogę?
koncertowo:sorry2: tzn było ok, dopóki nie przyszła szarówka, więc ani nie mógł się bawić, ani nie chciał spać, więc wył:baffled: w końcu wył z głodu, ale jakoś daliśmy radę (dzięki Bogu wzięłam modyfikowane) i spał już do końca (czyli krzyków w jedną str jakieś 1,5 godz, w drugą 1 godz a jechaliśmy ok 11)

Kachasku o matko nie strasz mnie. Pewnie nie łatwo jechać z takim akompaniamentem? A powiedz mi jeszcze jak często robicie postoje i ile one trwały? Sorry że tak wypytuję, ale wiem że masz juz doświadczenie w tej sprawie. i juz więcej nie bedę przeszkadzać, statystyka czeka ;-).

ja też muszę się pochwalić, że Karolina wczoraj super spała. Obudziła się raz o 3.30 a potem już o 8.00. :szok:
Byłabym nieprzytomna z wyspania, gdyby nie to, że trochę się tu zasiedziałyśmy z Kachaskiem i poszłam spać po 1.00.

Dziś planuję położyć się przed północą, a znając moje szczęście, to Karolina obudzi się w nocy pewnie 5 razy :baffled:.

Kotek, do Polski się wybieracie? Na długo?

Kachasek, powodzenia ze statystyką :)

reklama
Kotku największy dyskomfort ma kierowca:baffled: postoje mniej więcej co 2 godziny na ok 0,5-1 godz w zależności od potrzeb. jak wracaliśmy to w krytycznym momencie przejechaliśmy 100km w ciągu 2 godz (zaliczyliśmy 3 parkingi pod rząd) ale ogólnie nie było aż tak źle. w marcu kolejna wyprawa:sorry2: mam nadzieję, że będzie ok

Monika dzięki:-) (smsa jednak nie wysłałam, chociaż zmieniałam 3 razy treść:cool2:)

Do góry