reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Toska, ale szaleństwo, no niech Cię....:-D:-D.
Ja dziś zaszalałam prawdziwie - byłam 2h u kosmetyczki
Kachasek, Anni, koniec chorowania !!! Zdrowiejcie dziewczęta (odezwała się emerytka :-):)))

Dzagud, my debatujemy z Marcinem, czy na pewno nie chcemy w domu psa ;-):-D. On chce, a ja coraz bardziej też, tym bardziej, że to moja ulubiona rasa. To Twoi znajomi? Bosze, ja uwielbiam goldeny..

kurczę, nie mogę się otrząsnąć - na Naszej-klasie dorwał mnie kumpel ze studiów i okazało się, że ma kontakt z moja pierwszą miłościa - krótką i niespełnioną (ja dałam czadu i spieprzyłam to, a potem ryczałam). Teraz siedze i marzę na jawię. Zróbcie coś i mnie pieprznijcie "bez łeb" bo normalnie nie wydolę....

A ja właśnie próbowałam ustaliś chronologię wyjazdów wakacyjnych - z psiapsiółką z podstawówki. I okazało się, że gąbczak w mózgu jest dość powszechny :-D Jedna coś jarzy, druga wcale - druga ma jakieś strzępy, pierwsza pustkę :-D

Monika i jak tam sny? :-D

Moje dziecko śpi 'bezgłośnie' także luz. Pewnie do czasu.

Blanes - jak to pisalam to spłodziłaś dopiero LIPIEC :-D

reklama
Jakaś kicha z tymi Goldenami. Kolega dzwonił i powiedziano ze to nieaktualne. Ale ja to w ogóle dostałam z dziesięciu źródeł. :baffled:

Do góry