reklama
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Toska, ale szaleństwo, no niech Cię.....
Ja dziś zaszalałam prawdziwie - byłam 2h u kosmetyczki
Kachasek, Anni, koniec chorowania !!! Zdrowiejcie dziewczęta (odezwała się emerytka :-)))
Dzagud, my debatujemy z Marcinem, czy na pewno nie chcemy w domu psa ;-). On chce, a ja coraz bardziej też, tym bardziej, że to moja ulubiona rasa. To Twoi znajomi? Bosze, ja uwielbiam goldeny..
Ja dziś zaszalałam prawdziwie - byłam 2h u kosmetyczki
Kachasek, Anni, koniec chorowania !!! Zdrowiejcie dziewczęta (odezwała się emerytka :-)))
Dzagud, my debatujemy z Marcinem, czy na pewno nie chcemy w domu psa ;-). On chce, a ja coraz bardziej też, tym bardziej, że to moja ulubiona rasa. To Twoi znajomi? Bosze, ja uwielbiam goldeny..
kachasek
matka-wariatka :)
to wiem, Michał czasem teżkachasku mój się drze przez sen i bez zmieniania pozycji
gnam jak głupia do niego do pokoju, bo nie wiem, co się dzieje, a ten sobie smacznie śpi
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
kurczę, nie mogę się otrząsnąć - na Naszej-klasie dorwał mnie kumpel ze studiów i okazało się, że ma kontakt z moja pierwszą miłościa - krótką i niespełnioną (ja dałam czadu i spieprzyłam to, a potem ryczałam). Teraz siedze i marzę na jawię. Zróbcie coś i mnie pieprznijcie "bez łeb" bo normalnie nie wydolę....
A ja właśnie próbowałam ustaliś chronologię wyjazdów wakacyjnych - z psiapsiółką z podstawówki. I okazało się, że gąbczak w mózgu jest dość powszechny Jedna coś jarzy, druga wcale - druga ma jakieś strzępy, pierwsza pustkę
E
efilo
Gość
Monika i jak tam sny?
Moje dziecko śpi 'bezgłośnie' także luz. Pewnie do czasu.
Blanes - jak to pisalam to spłodziłaś dopiero LIPIEC
Moje dziecko śpi 'bezgłośnie' także luz. Pewnie do czasu.
Blanes - jak to pisalam to spłodziłaś dopiero LIPIEC
reklama
E
efilo
Gość
Jakaś kicha z tymi Goldenami. Kolega dzwonił i powiedziano ze to nieaktualne. Ale ja to w ogóle dostałam z dziesięciu źródeł.