reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Byłam dziś na badaniu i tak mi laska dłubała igłą w ręce, że teraz nie mam czucia. Pisanie mi ból sprawia :sick:. Nie mogła trafić w żyłę to sobie ją namierzyła miętoląc w prawo i lewo tą wstrętną igłą brrrrrrr.

reklama
Blanes tez nie lubie zastrzyków,i w przyszlym tyg tez mnie to czeka:-):-)

Jolcia ty to masz rzeczywiscie farta,waga super,a dobrze ze ten bol to tylko korzonki,ale wiem jak to boli,:-):-)

A najśmieszniejsze jest to, że jem jak opętana :-)
Mój mąż się śmieje, że wszystko mu wyjadam.
I byłam pewna, że waga wskaże przynajmniej 60kg.
Myślałam, że nie będę miała powtórki z poprzedniej ciąży, ale wszystko wskazuje na to, że tak moze być (poprzednio skończyłam na 6kg na plusie) :tak:

waga jak marzenie,rozumiem ze to waga dzidziorka ,lozyska,wod plodowych ,a Jolci zero do przodu,niezle Jolcia,wiec tego samego i wtej ciązy ci zycze:-):-):-)

czesc czerwcowki,
melduje sie - czytam was w miare mozliwosci, ale niestety ostro Was zdradzam na lipcowkach 05 (musicie wybaczyc:-) ;-) ).
Pewnie jak juz bedzie koncowka ciazy to bardziej was bede zadreczac swoja osoba, bo bedziemy miec wspolne szalone chwile przed soba;-) .
Na razie pozdrawiam serdecznie, zyczac zdrowka wszystkim.

Papatki

Ale dzisiaj piszemy :-)
A wczoraj jak miałam mało absorbujący obiad, to nie chciałyście sie odzywać :tak:
A dzisiaj pewnie znowu coś przypalę, już sie oparzyłam tłuszczem z patelni :wściekła/y:
Nawet nie wiecie ile razy już przez to forum obiad spaliłam :zawstydzona/y:
Nawet nowe garnki sobie kupiłam ;-)

Jolka to może przez to forum ty taka szczupła jesteś:-D, ciągle Ci obiad się przypala i bidulo nic nie jesz przez nas ;-).

reklama
Blanes rozbawilas mnie do lez,normalnie strzal w dziesiątke,Jolcia pali obiadki i przez to nic nie tyje:-):-):-)

apropo tycia to wiece co mi sie dzis trafilo,poszlam do pracy i nie moglam po prostu uwierzyc,wczoraj mój faruch sie jeszcze dopinal a dzis juz nie moglam go dopiąc,i co musialam go przywiesc do domu,poczeka na okres po ciązy a teraz musze wziąsc taki szerszy jak na moją babcie(Zartuje):-):-):-)

Do góry