reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Iszatr, ale sadzasz już Franka do krzesełka i korzystasz z niego, czy to było tylko na potrzeby zdjęcia?

Mówisz, że na kolonie też nie mam co liczyć:baffled:
Oczywiście, ze korzystam podczas karmienia. To krzesełko jest dla dzieci od 4 miesiąca dziecka. Po rozłożeniu zastepuje bujaczek, z którego nie chce teraz Franek korzystać. Za to w krzesełku siedzi dumny jak paw ;-) Wybralismy to krzesełko, bo nadaje sie nie tylko do karmienia, ale również do zabawy, dlatego ma dwa blaty. Szybko sie składa i po złożeniu zajmuje mało miejsca.

reklama
Toska
ja kupilam krzeselko Fisher Price tylko inny kolor. Na razie nic wiecej o nim nie powiem bo czekam na dostawe :tak:
Kupiliśmy dokładnie takie i jest fajne :tak: Ma wszystko to, co podają w opisie, jest łatwe do przesuwania, myślę że wygodne dla Malucha - ja polecam :-)

pirzonku sądzę, że z uszkami masz rację (w każdym razie, mam taką nadzieję ;-)). Piotruś ma takie dość elfie (szpiczaste) i jakby odstające - jestem przekonana, że z tego wyrośnie :tak:

Kurka, nie wiem co się dzieje z tym spaniem... Po pół h (traf chciał, że postanowiłam przy nim posiedzieć) gwałtownie wyprostował łapki i wydarł się jak opętany :baffled: Błyskawicznie wsadziłam smoka i zaczęłam głaskać po czółku (to go uspokaja i usypia) i jakoś się wyciszył. No ale gdyby mnie nie było w pokoju, to powtórka z wczorajszego koszmaru :baffled: Cholera, co się dzieje :confused: Teraz też wcale nie śpi spokojnie...

Esia u nas bywało podobnie.
Dwa dni pod rząd zero spania, co zamknął oczy to zaraz wrzask jakby kto ze skóry obdzierał. I nie wiadomo było co to było i z jakiego powodu.
Samo przyszło i samo poszło.
Więc uszy do góry - w końcu to minie.

No pewnie masz rację, jednak zanim minie to ja się nerwicy nabawię + mega skrzywienia kręgosłupa... Kurka, oby to były zęby...

Wiecie, zaczynam dochodzić do wniosku, że z posiadaniem dziecka nierozerwalnie związana jest nadzieja - że kiedyś będzie lepiej - i względność czasu - w życiu mi tak długo nie trwało pół roku i nigdy też tak silnie nie chciałam, żeby czas szybciej płynął (odwołując się do pkt 1) ;-)

O! jakie ładne krzesełka mają Wasze maleńswa. Ja przymierzam sie do kupna ale nie mam ani kasy ani pomysłu.
Na Pewno musze wybrać takie które mało miejsca zajmuje bo moje mieszkanko wielkie nie jest;D

Nie udało mi sie załątwić wszystkiego w terminie a następny jest dopiero w maju więc zwalniam tempo pisania pracy magisterskiej i bede do Was już często zaglądać ( o ile Alicja pozwoli;D )

A! moja dziewczynka skonczyła pół roczku;D Aż ciężko mi w to uwierzyć.

witajcie

buziaki dla Zosieńki i Alicji Ryskowej

Dzieki słonko! Pozdrawiamy cieplusio;D

O i widze jeszcze inne miłe napisiki;) (ide wstecz więc troszke nie po kolei)
Dziekujemy Blanes i zapraszamy na kawke / herbatkę /soczek i ciacho;)
Dziekujemy Oleola , Iszatr,Martitka,Gingeros !!! (mam nadzieje że nikogo nie przekręciłam ani nie pominęłam) Jesteście kochane! wszystkie życzonka i pozdrowionka przeczytam rano małej

Pisałyście też wcześniej o kubkach. Miałąm zrobić babci taki z Alicją przerobioną na aniołka ale w koncu przez całe zamieszanie z pracą nie zrobiłam... jak zdąże to jeszcze pewnie nadrukuje (mam juz sprawdzonego sprzedawce bo już raz koleżance na urodziny robiłam;) )

Esia, Emilia a moze to ząbki ?
Ryska witaj, opowiadaj co tam u półrocznej Alicji?
Z tymi kubkami to się zgapilismy, ale mam już pomysł na dzień babci i dziadka ;-)
Pirzonku konik z sassy jest rewelacyjny, Franek go uwielbia :-)

reklama
Ząbki chyba nie... Po prostu taka natura + emocje. Na szczęście wszystko z czasem przechodzi. (tak się pocieszam przynajmniej).;-)

Do góry