reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

kadia witaj :-) amy dzieci w podobnym wieku :tak: tylko u mnie same chłopy ;-)

Co do tego spania, to właśnie u mnie od kilku dni jest dobrze:tak: dziś Maksio spał od 19.30 do 7.15 z przerwą na karmienie o 23.45. Jestem zadowolona :-);-)

reklama
witam w sobotę :)

Kadia witaj :):)

Emmila:
pokukałam na Krzysia na Twoim Picasa Albumie ;) dorodne chłopicho :):)
i bardzo ma fajny pysiaczek - taki serdeczny i słodziusi :)
mój Krzyś to drobniejszy jest od Twojego :)
ile waży Twoje cudo?
mój ostatnio ważył 7 kg - teraz pewnie z 7, 5

Co do tego spania, to właśnie u mnie od kilku dni jest dobrze:tak: dziś Maksio spał od 19.30 do 7.15 z przerwą na karmienie o 23.45. Jestem zadowolona :-);-)

no, ja też byłabym zadowolona na Twoim miejscu;-):tak::-D

ja już sie przyzwyczaiłam do tej myśli, że wyśpię się dopiero jak wyślę Stasia na kolonie:-D

kadia2, witaj:-)

Emmila, Krzyś jest przesłodki:tak::-D

Dziewczynki, mam pytanie:nerd:
Wiem, że już gdzieś omawiałyście ten temat, ale nie mogę się dogrzebać. Mam pytanie odnośnie krzesełek do karmienia. Zastanawiam się, czy nie podsunąć teściom tego pomysłu na prezent świąteczny. Ale nie mam pojęcia na co mam zwracać uwagę. Jedyne co wiem, to chcę, żeby blat był ściągany, żeby można było krzesełko przystawić do stołu. Poradzcie proszę, lub podeślijcie zdjęcia Waszych wyborów:tak:
a drugie pytanie, to co z tym sadzaniem / siedzeniem w takim krzesełku???
Iszatr, czy Twój Franio siedzi już sam? Widziałam na zdjęciu, że był w takowym foteliku (który zresztą fajnie się prezentuje, polecasz???

dzisiaj wybieramy się na pierwszy mikołajkowy kinderbal Stasia:tak::-D

Toska to mnie rozbawiłaś tą kolonią. Jak Kornel był na pierwszej kolonii to dopiero miałam bezsenne nocki ;-)
Co do krzesełka Frania ma trzy stopnie regulacji, więc możesz je ustawić prawie na półleżąco. Dodatkowo krzesełko ustawiasz na różnych wysokościach, ma bardzo wygodne siedzonko. Ja jestem bardzo zadowolona - jedna wada- to kosmiczna cena:-( Jak chcesz poczytaj więcej na allegro OMEGA Bebe Confort Krzesełko wielofunkcyjne 2007 (284227718) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Franio oczywiście nie siedzi jeszcze sam, pozował do zdjęcia ;-)

Iszatr, ale sadzasz już Franka do krzesełka i korzystasz z niego, czy to było tylko na potrzeby zdjęcia?

Mówisz, że na kolonie też nie mam co liczyć:baffled:

Dzięki dziewczyny :-).
Wszystko odbyło się w ekspresowym tempie. Wczoraj dostaliśmy w prezencie ten świąteczny rampersik, szybka sesja przed kąpielą, potem obróbka zdjęć i wysyła do pana od kubków i kalendarzy, uff. Już widzę te minki przy rozpakowywaniu prezentów....hihihi
Pirzonek Krzysio waży teraz coś bliżej 8 kg chyba, jest tylko tłuściutki ale niezbyt duży.
Twój Krzysio jest uroczy, tylko jak zobaczyłam to wielką michę żarcia na zdjęciu to się dziwię, że taki szczuplutki - pewnie na siłownię chodzi, żeby trzymać formę ....
Toska - my mamy krzesełko Baby Point (chyba czeskiej produkcji, dostaliśmy w prezencie na chrzciny więc nie znam ceny). Krzesełko ma ściągany blat, zdejmowaną tackę do mycia, regulację oparcia, wkładkę redukcyjną, jest na kółkach i jeszcze bardzo ciekawe rozwiązanie: krzesełko rozkłada się na 2 części - małe krzesełko i stolik (pewnie użyteczne jak dziecko będzie już chodzić).
Jedyne czego może brakować to jakaś podstawka na miskę poza zasięgiem dziecka.
znalazłam na allegro (my mamy niebiesko-żółte) no i cena mnie zaskoczyła :szok:, ale i tak nie przebija Isztar
KRZESŁA SAFIR BABY POINT +STOLIK- SUPER CENA !!!! (264919501) - Aukcje internetowe Allegro

reklama
Do góry