reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Oleola witaj w naszym gronie.:tak::-) Pochwal się córcią i napisz o Niej coś więcej.

Toska, 8 godzin z bąblem na rękach???? Matko, chyba przestaję zazdrościć Ci tej podróży!!!;-)Nie mam pojęcia jak można tak długo zająć takiego Malucha. No chyba że Staś będzie ideałem i zaśnie zaraz po starcie. Dzieci w samochodzie często tak mają że przesypiają całą podróż, ale samolot? Hmm, ciężka sprawa.

Powiem Wam (a właściwie pochwalę) jaką miałam dziś "przygodę". Kupiliśmy z Mężem mały mebelek do domu i jak wracaliśmy, to Mąż poprosił abym weszła do takiego małego sklepu osiedlowego i kupiła mu piwo. Weszłam, sięgam do lodówki, a pani sprzedawczyni do mnie "a pani już skończyła 18 lat?":szok::szok::szok:. Powiedziałam jej, że prawie 20 lat temu, bo jakby dowód co 18 lat dawali to ja już bym miała 2. W życiu nikt mnie tak nie rozśmieszył, a jednocześnie poczułam się dumna, że ja, baba prawie przed 40tką, z dwójką dzieci mogę być mylona z nastolatką. Choć biorąc pod uwagę fakt, że w tym sklepie był w większości alkohol, pani coś chlapnęła na zapleczu i wzrok jej się z lekka zamącił.:-D:-D:-D Mój Mąż jak usłyszał ten tekst to mało się nie padł na środku ulicy ze śmiechu.

reklama
Oleola witaj w naszym gronie.:tak::-) Pochwal się córcią i napisz o Niej coś więcej.

Toska, 8 godzin z bąblem na rękach???? Matko, chyba przestaję zazdrościć Ci tej podróży!!!;-)Nie mam pojęcia jak można tak długo zająć takiego Malucha. No chyba że Staś będzie ideałem i zaśnie zaraz po starcie. Dzieci w samochodzie często tak mają że przesypiają całą podróż, ale samolot? Hmm, ciężka sprawa.

Powiem Wam (a właściwie pochwalę) jaką miałam dziś "przygodę". Kupiliśmy z Mężem mały mebelek do domu i jak wracaliśmy, to Mąż poprosił abym weszła do takiego małego sklepu osiedlowego i kupiła mu piwo. Weszłam, sięgam do lodówki, a pani sprzedawczyni do mnie "a pani już skończyła 18 lat?":szok::szok::szok:. Powiedziałam jej, że prawie 20 lat temu, bo jakby dowód co 18 lat dawali to ja już bym miała 2. W życiu nikt mnie tak nie rozśmieszył, a jednocześnie poczułam się dumna, że ja, baba prawie przed 40tką, z dwójką dzieci mogę być mylona z nastolatką. Choć biorąc pod uwagę fakt, że w tym sklepie był w większości alkohol, pani coś chlapnęła na zapleczu i wzrok jej się z lekka zamącił.:-D:-D:-D Mój Mąż jak usłyszał ten tekst to mało się nie padł na środku ulicy ze śmiechu.
co do samochodu - nie potwierdza się w dalekich podróżach:no: chociaż może na rękach byłoby lepiej
przecież staro nie wyglądasz:-) pani wolała się upewnić niż pracę stracić za sprzedaż alkoholu nieletniej:-D

Ja też kiedyś płacąc kartą za wino zostałam wylegitymowana. Myślałam że chce sprawdzić czy jestem właścicielką karty. A ona mi na to że szuka daty urodzenia :-D

A co do podrózy samolotem. Ja leciałam kiedyś jako malutkie dziecko. Mialam kolo roku. Lecimy, lecimy, mi się bardzo podoba bo buja. No ale w koncu kiedys mi sie znudzilo. I mowie mamie: już nie huś huś, już nie :-D Niestety mimo nalegań moje życzenie nie mogło nijak być spełnione. Podejrzewam że rodzice musieli się też nagłowić jak mnie zajać.

Oleola - super że do nas dołączyłaś!!! Mam nadzieję że Ci się u nas spodoba. :-)

Toska, no wiedziałam że dziecko odmładza, ale nie sądziłam że aż o połowę. Następne dziecko funduję sobie po 50tce! :-D:-D:-D

Gdy mój brat miał niespełna 3 lata rodzice polecieli z nim nad morze. Trasa krótka, więc byli spokojni. Tylko nie przewidzieli, że całą drogę będzie wrzeszczał opętańczo "spadaaaamyyyy!!!". Ponoć najtwardszym pasażerom już puszczały nerwy :-D

reklama
Do góry