reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

ja na maxa zakręcam kaloryfer w Miśka pokoju; faktycznie lepiej zasypia i rzadziej się budzi:tak:aha i chyba kupię śpiworek, bo mi się brzdąc rozkopuje i wtedy się budzi, albo jak jeszcze nie śpi, to się wkurza, jak się odkryje, dzisiaj zamieniłam kocyk na kołderkę (z niej ciężej się rozkopać) i po chwili bąbel spał.
wczoraj nakarmiłam go na śpiąco po 23 (nie ściągnęłam mleczka i cycki zaczynały już boleć) w nocy obudził się o 1, dostał smoka i przespał do po 4:-) potem jedzonko ok 7 i spanko do 9:tak: a skoro dziecko nie wstało to i mamusia nie poszła do szkoły:-p
Niuni czekamy na fotki:tak:
szopka a ten młoteczek to dla kogo?

reklama
Czerwcóweczki pomóżcie. Jestem tu nowa. Powiedzcie po co te uśmieszki - tak sobie czy coś znaczą?
I jak najprościej wstawić suwak bo męczy mnie wciąż pisanie wieku dzieci. Dodam, że jestem zielona w te klocki.

Annie - hm... trochę deprymujące pytanie;-). Wyjdzie na to że tak sobie :-D Emotki jak sama nazwa wskazuje pozwalają pokazać emocje piszącego. Jak piszesz cos milego, przyjacielskiego etc. wstawiasz :-), jak z czegos 'zlewasz' chichotająca mordke :-D:laugh2: Jak sie zloscisz :wściekła/y: jak cos przeskrobalas i sie wstydzisz :zawstydzona/y: a jak napisalas cos zartem ;-) itd.

Suwaczek... czesc z nas ma suwaczki aktywne - mozesz na nie kliknąc i znadziesz sie na stronie z suwaczkami, gdzie bedziesz mogla stworzyc swoje. Jak chcesz po polsku to najlpepiej bedzie wejsc na suwaczek.pl (tylko tam trzeba sie zalogowac).

Moje jedyne skojarzenie: a nożyce się odezwą! :szok::-D

Dziś Synek był przeuroczy cały dzień :-) Szczebiotał, śmiał się w głos, cudownie reagował na wszelkie pomysły zabaw (miałam ich mnóstwo - siłą rzeczy...). Jak zwykle w takich sytuacjach musi być "ale" ;-) Tak więc - wstał porannie przed 8, zdrzemnął się na spacerze 35 minut (od 12-tej) i jeszcze przyciął drzemeczkę od 15 do 15.30 :tak: Zaszalał, nie? :rofl2:
Teraz już śpi od kwadransa - zobaczymy, czy na długo ;-)

oj oj oj jak dawno nas tu nie było!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oj dawno, dawno. Wracasz na dobre, mam nadzieję :tak:.

Blanes co Ty masz z tym porzucaniem w łóżku??? :szok: Współczuję Panu Blanesowemu :-p:-D:-D:-D
Zasadniczo nie miałam na myśli jakiegoś wyrafinowanego środka antykoncepcyjnego :-D. A i o Pana Blanesowego niech twoja rozczochrana się nie martwi. Pisząc o porzucaniu w łóżku bardziej mi chodziło o dzieco :-). Jak Maks ma zły dzień i płacze mi przed zaśnięciem, to daję mu smoczka i wychodzę z pokoju. Autentycznie pomaga, jakbym zaczęła z jakąś pozytywką, śpiewaniem czy tuleniem, to dopiero by wpadł w histerię... :angry:
Czerwcóweczki pomóżcie. Jestem tu nowa. Powiedzcie po co te uśmieszki - tak sobie czy coś znaczą?
I jak najprościej wstawić suwak bo męczy mnie wciąż pisanie wieku dzieci. Dodam, że jestem zielona w te klocki.
Co do emotikonek, to moim zdaniem są baaardzo pomocne. Czasem to samo zdanie może mieć różny wydźwięk, być źle zrozumiane. A tak dodając buźkę możesz nakierować forumowicza na właściwe tory. Natomiast co do suwaczka to chyba jest odpowiedni dział na forum z suwaczkami.

reklama
Zarezerwowałam dzisiaj Wyspy Zielonego Przylądka, 12 dni:-):-):-)

Jaaaaaaa teeeeeeeż chcę, buhhuhuuhu

\
wczoraj nakarmiłam go na śpiąco po 23 (nie ściągnęłam mleczka i cycki zaczynały już boleć) w nocy obudził się o 1, dostał smoka i przespał do po 4:-) potem jedzonko ok 7 i spanko do 9
Super, czyli problemy z wieczornym zasypianiem zażegnane?

Annie, znalazłam ten dział. Jest tutaj

Do góry